Specu 148 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 dobra, jako ze brutal nadchodzi wielkimi krokami, czas odswiezyc temat lista kapel na brutal assault 13: 1349 Ador Dorath Agnostic Front All Shall Perish Anaal Nathrakh Arch Enemy Arkona A Storm Of Light Beheaded Behemoth Carcass Cephalic Carnage Code Cradle of Filth lol Despised Icon Entombed Exodus Finntroll General Surgery Gloomy Grim Grenouer Hate Hollenthon Illidiance Inherit Disease Inveracity Kataklysm Mayhem Neurosis Novembre Paradise Lost Primordial Rasta Samael Septic Flesh Six Feet Under Sodom Soilwork Swallow The Sun Sworn Enemy Textures Warbringer jeszcze 3 miechy więc sklad się zapewne powiększy o 20 kapel \m/ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 z czego te 20 to jakieś czeskie gów.no bedzie zapewne ;p w sumie chyba się wybiorę, dla Nerwozy, wyjdzie taniej niz wypad do wawy, no i absynta można potrzaskać c'nie Spec ? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Będe na 100%. SODOM, Exodus, Six Feet Under! Niech jeszcze dołożą Kreatora to będę w siódmym niebie, nie musiałbym wtedy jechać na woodstock Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 W tym roku bieda, 1349, miejhem i anaale. Reszta to komedia, kur.wa. Cytuj
Gość tk Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 (edytowane) proste, że bede. karnet na ten moment 157 - w shortcucie mają. Agnostic Front Anaal Nathrakh Carcass Cephalic Carnage Kataklysm Neurosis Sworn Enemy Warbringer po cichu licze, na dep albo meshugge Edytowane 17 maja 2008 przez tk Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 No i zapowiada się, że i ja będe - Specu przekonywująco opowiadał o tym co tam się dzieje ;] mam nadzieję, ż eprzy okazji szatanów na scenie, nie zejdę ze śmiechu słysząc czeską gadkę , bo ta zawsze wywoływała u mnie spazmy smiechu ;] Neurosis ;] Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 sie zastanawiam... w sumie to sierpien, iwec moze zamiast neurosis (pipi)nac sie do czech... Cytuj
Colio 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 ja też jadę xD ^______^ lol jako grouppie Behemotha chyba Cytuj
Lain 107 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 nie. jadę pozbierać puszki po koncertach ^_^ Cytuj
Gość tk Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 (edytowane) rachunek jest prosty - dopłacasz 6 dych, za pkp + autobus mniej więcej tak samo a wrażenia kapel/chlania/trzody nieporównywalnie więcej. kwestia jest jedynie taka, że neurosis chyba lepiej byłoby w klubie obadać (gadałem z ziomkiem na cobrze co właśnie taki ma dylemta no i nie sposób nie przyznać racji). Edytowane 25 maja 2008 przez tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 no wiadomo, dodac nalezy tez ze na neurosis pohulasz 2 godziny i zmulony wracasz pociagiem 4h do domu, ( w moim przypadku). i calkiem ostro sie wykasujesz, bo bilet stowka. a na brutalu jest masa ciezkich kapel ktorych w wiekszosci nie slucham ,ale ktore zapewnia swietne napier.dalango non stop, czeskie piwo, cenowa bajka, i ogolnie piknik. Tylko z czasem gorzej, bo latwiej wziac wolne z roboty na pol dnia niz na dwa;/ no i moja kobita ma juz dosyc moich wyjazdow ;] tk, sorry za moje niedysponowanie na cobrze, ale bylem wyyebany po stokroc, za pozno podlazles do nas, w sumie wymienilismy 4 zdania i zaczal sie koncert, ale widzialem ze moj ziom ladnie tam Toba rzucal po sali xDDDD Cytuj
Gość tk Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 no gdzies tam mi przewijałeś wcześniej, widziałem z pałkerem savioursów gadaliście, ale starych znajomych spotkałem i jakoś tak wyszło. bedzie okazja na today'u czy tam lunie. poznań to tam zabawe rozkręcał, gdyby nie wy to na savioursach byłby kompletny beton. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 zgadza sie, Poznan nie pierwszy raz dal rade ;] szkoda ze wiara nie potrafila sie za bardzo bawic, tym bardziej savioursi dali rady, paru twierdzi ze byli lepsi od Cobry nawet. No ale pozniej troche sie wszyscy obudzili, no ale kurfa nie dziwota, naglosnienie plus kapela to bylo cos niesamowitego. A ja niestety niedotrwalem do konca bo jak mnie pierd.olnelo combo alko+zmeczeniepo podrozy+ malo snu to musialem usiasc na laweczce dla emerytow. dobra, koniec offa. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 1349 A Storm Of Light Ador Dorath Agnostic Front All Shall Perish Anaal Nathrakh Anathema Arch Enemy Arkona Beheaded Behemoth Carcass Cephalic Carnage Code Cradle of Filth Despised Icon Entombed Esoteric Eths Exodus Finntroll General Surgery Gloomy Grim Grenouer Hate Hollenthon Hour of Penance Illidiance Inherit Disease Inveracity Kataklysm Kruger Locomotive Malignant Tumour Mayhem Neurosis Novembre Paradise Lost Primordial Psychotic Despair Rasta Sadist Samael Septic Flesh Six Feet Under Sodom Soilwork Swallow The Sun Sworn Enemy Textures Tisíc Let Od Ráje Uprise Warbringer mała aktualizacja. dla miłośników smutów i nekrofilii doszła anathema, dla core'owców kruger i eths, a dla deathowych brudasów jakiś sadist i hour of penance Cytuj
Royal 620 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 I tak wszyscy jedziemy na Finntroll. Zapomniałem właśnie oznajmić, że mnie mama puściła w tym roku. Mam być grzeczny ale. Aż się boję spotkać kogoś z foruma. Chyba nie zamierzacie tam pić? Czy zamierzacie? Cytuj
Specu 148 Opublikowano 14 lipca 2008 Autor Opublikowano 14 lipca 2008 pare nowych kapel: Jig-Ai Zubrowska Mindwork Harmony Bay Attack of Rage Debustrol Cytuj
Royal 620 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Ważniejsze zmiany w składzie. Anaal Nathrakh nie przybędzie. Wystąpi za to The Berzerker . Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Zastanawiam się, czy nie lepiej jechać na Neurosis na Brutala (i przy okazji zobaczyć ten milion kapel) zamiast do Warszawy. Stąd pytania: Czym i za ile można się tam dostać oraz czy poziom syfu jest porównywalny z polskim brudstockiem? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Zastanawiam się, czy nie lepiej jechać na Neurosis na Brutala (i przy okazji zobaczyć ten milion kapel) zamiast do Warszawy. Stąd pytania: Czym i za ile można się tam dostać oraz czy poziom syfu jest porównywalny z polskim brudstockiem? porównywalny choć w nieco mniejszej skali a dostać się tak: pociagiem czy czymkolwiek do Kudowy zdroju, tam za 5zł busem przewiozą za granicę na dworzec pks a tam pakujesz się do autobusu na Jaromer, stamtąd jakieś 300m do pola namiotowego BA Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Czyli wychodzi jakieś sto-parenaście zeta w jedna stronę ze Szczecina. W sumie kuszące, biorąc pod uwagę line-up. Wstępnie jestem na tak. Dzięki za info. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Speca zapytaj, on gdzies tam z daleka jechał i ma chyba lepsze rozeznanie Cytuj
Specu 148 Opublikowano 21 lipca 2008 Autor Opublikowano 21 lipca 2008 rowniez ze szczecina ;] jak chcesz to mozesz sie zabrac z nami, cisnie calkiem spora patologiczna ekipa, wiec bedzie smiesznie Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 rowniez ze szczecina ;] jak chcesz to mozesz sie zabrac z nami, cisnie calkiem spora patologiczna ekipa, wiec bedzie smiesznie Ta, coś sie obawiam, że nie dojedziemy bez przygód ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi