Soq 226 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Mnie się wydaje, że Miles podał tak dokładną kwotę, ponieważ może to być kasa, którą Ben trzyma w schowku (3 EP). A jeżeli chodzi o Claire, to mam przeczucie, że Kate zabrała Aarona do siebie, a Jack żyje razem z siostrą (Claire) i dlatego nie chce zobaczyć dzieciaka Swoją drogą, to do ostatniej chwili spodziewałem się czarnoskórego (Michael ojcem), albo skośnookiego (Jin xD) bobasa Cytuj
django 549 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 w ktorym odcinku byla mowa, ze Claire to siostra Jacka? Bo chyba nie wylapalem tak 'nieistotnego' szczegolu Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 24 lutego 2008 Autor Opublikowano 24 lutego 2008 A dla mnie ta teoria ma małe szanse sprawdzenia się. Rozmowę też wiele razy widziałem i jakoś nie sądzę, by była ona pozbawiona sensu. To jest wyłudzenie, po prostu - Miles nie jest jakimś specjalnie uczciwym czy moralnym człowiekiem, potrzebuje kasy, to oszuka innych. Co w tym dziwnego. Ponadto, zauważcie zachowanie Bena. On jest wręcz przerażony, gdy otwierają się drzwi i wchodzi Miles. Ma podobną minę, jak kiedy Locke przystawił mu spluwę do głowy i zapytał o dymek. Jest bardzo zdziwiony, gdy Miles mówi o 3,2 mln dolarów. Może udawać, owszem, ale... Nie wygląda mi na to. O ile jednak w Milesa jako człowieka Bena mogę uwierzyć, tak zupełnie nieprawdopodobne jest, że ludzie z frachtowca mają zamiar go odbić, a on o tym wie. Czemu wobec tego Ben uciekałby przed nimi? Przecież poszedł z Locke'iem. Czemu próbowałby zabić Charlotte? Czemu w przyszłości zlecałby zabić Elsę, która prawdopodobnie pracuje dla tej samej osoby, co ludzie z łodzi (patrz: bransoletka)? Tak się nie zachowuje człowiek wobec tych, o których wie, że go chcą uratować. w ktorym odcinku byla mowa, ze Claire to siostra Jacka? Bo chyba nie wylapalem tak 'nieistotnego' szczegolu Par Avion, III sezon. Cytuj
Boone 31 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Teoria aby Miles był człowiekiem Bena wydaje się mało prawdopodobna. Jemu chodzi o kase, jest okazja to z niej korzysta. Zachowanie Bena wskazuje , że był wręcz zszokowany gdy Kate przyprowadziła go. Ogólnie odcinek taki sobie , za mało akcji na wyspie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 ale 3.2 mld $ to chyba troche malo... tzw za sama misje pewnie tyle kazdy z "ratownikow" dostanie; dharma to nie jest biedna 'firma'. juz bardziej prawdopodobne jest poslugiwanie sie w 'tej' rozmowie szyfrem niz zwykle wyludzenie Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Czemu w przyszłości zlecałby zabić Elsę, która prawdopodobnie pracuje dla tej samej osoby, co ludzie z łodzi (patrz: bransoletka)? Bransoletki nie mają żadnego powiązania. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Figaro - skąd wiesz, że nie mają żadnego powiązania? Twoje domysły, czy może informacja potwierdzona przez twórców? Cytuj
mishka 5 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 A jeżeli chodzi o Claire, to mam przeczucie, że Kate zabrała Aarona do siebie, a Jack żyje razem z siostrą (Claire) i dlatego nie chce zobaczyć dzieciaka po tym wszystkim co sie dzialo dookoła Claire, Aarona, Roussou (czy jak to sie tam pisze), Ethana, myslisz ze ot tak sobie dała dziecko odebrac i żyje "szczesliwa" ze swoim bratem? nie wydaje mi sie Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Figaro - skąd wiesz, że nie mają żadnego powiązania? Twoje domysły, czy może informacja potwierdzona przez twórców? Kto wie? Informacja potwierdzona przez twórców. Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 http://zagubieni.pl/content/view/269/1/ Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 Ciekawe to wszystko niewątpliwie. Odnośnie Arona to wiedziałem od razu. To była dla mnie oczywista oczywistość Ale co? Jack nie chce widzieć bratanka? Dlaczego? Widywał go na wyspie. O co może chodzić. I co ważniejsze do kogo chce wrócić Kate w pierwszym FF (Ostatni odcinek III sezonu). Do dziecka? Podliczmy kogo mamy w 6? -Kate -Hugo -Jack -Sayid -? -? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 a Aaron liczy sie jako jeden z oceanic six? jeśli nie to znaczyłoby, ze został jakoś 'przemycony'... Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 Aron no jansne! Czyli mamy jedno wolne miejsce. Do kogo musi wracać Kate gdy Jack namawia ją do powrotu na wyspę? To jest największą zagadką! Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 27 lutego 2008 Autor Opublikowano 27 lutego 2008 Aron no jansne! Czyli mamy jedno wolne miejsce. Do kogo musi wracać Kate gdy Jack namawia ją do powrotu na wyspę? To jest największą zagadką! Do syna, co nie? Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 ogqozo, ojj nie załapałeś Ciekawe co z Benem -Nie będzie liczony jako Oceanic Six, ale zabił tylu ludzi z Dharmy itd i mu to ujdzie z płazem? Ciekaw jestem, gdy helikopterem przylecą rozbitkowie do świata zewnętrznego, nie będą chcieli dac lokalizacji wyspy? Jak Ben właściwie uciekł z niej? Został złapany przez Ekipę Ratunkową ale w świecie zewnętrznym uciekł od nich? A może, spółka Abbadona nie chce utłuc Bena, tylko z nim pogadać i coś wyjaśnic, przez co Ratownicy też by go bez problemu wzięli z wyspy? Za dużo pytań Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 a Aaron liczy sie jako jeden z oceanic six? jeśli nie to znaczyłoby, ze został jakoś 'przemycony'... Auron niekoniecznie musi się przecież liczyć do oceanic six,wkońcu nie było go na liście pasażerów samolotu(kiedy nasi rozbitkowie odlatywali z lotniska lotem 815 nie było go jeszcze na świecie,a był w brzuchu Claire ^_^ ).Choć fakt gdy już wracali to był ale dalej uważam ,że może ,a nie musi być uznawany za jednego z oceanix six Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 A może... Aron nie żyje a Kate nazwała tak dziecko Sawyera by... eeee nie teoria spiskowa. Ogór ^_^, Kate na 100% nie wracała do dzieciaka. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 28 lutego 2008 Autor Opublikowano 28 lutego 2008 Nie wiem, czemu w to wątpicie. Pooglądajcie tą scenę. Nie ma absolutnie żadnej sugestii, że nie chodzi o jej małego synka, którego nie powinna zostawiać samego. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Podliczmy kogo mamy w 6?-Kate -Hugo -Jack -Sayid -? -? Odpadają napewno Ben i Desmond bo nie lecieli samolotem. To moze byc Sun i Jin, skoro Locke zostal na wyspie to Sawyer nie zyje, nie mial zadnych znajomych, rodziny, przyjaciol. Dlatego pewnie nikt nie byl na pogrzebie. Aaron to moze byc syn Kate a nie syn Claire. Przeciez widac wyraznie ze to duzy byk a na wyspie wciaz mamy niemowle i do tego jeszcze mówi mama wiec poznal Kate. Cytuj
Stachu 1 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 (edytowane) Przeciez widac wyraznie ze to duzy byk a na wyspie wciaz mamy niemowle i do tego jeszcze mówi mama wiec poznal Katea skąd wiesz ile czasu byli jeszcze na wyspie? Stawiam na to, ze Clair ubiją, bo poza urodzeniem Arona i zabawianiem Hobbita, ktorego zresztą już scenarzysci sie pozbyli nic ciekawego nie robiła, a tylko w(pipi)iała. Pewnie Kate zaopiekuje sie młodym skoro Locke zostal na wyspie to Sawyer nie zyje skąd ten wniosek? czytałem kiedyś spoliera z bardzo wiarygodnego źródła, że mieli pokazać twarz tego kto był w trumnie już w ostatnim epie 3 sezonu i był to Lock , ale z jakichs przyczyn zmienili plan Edytowane 28 lutego 2008 przez Stachu Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 A mnie dziwi jeden fakt - W 1 epie 4 sezonu Claire płacze z powodu straty Hobbita bo w ogóla przywiązana do niego była itd a mineło kilka dni i teraz z bananem na twarzy robi kawę Sawyerowi ;f. Taki tam błąd scenarzystów. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 skąd ten wniosek? podczas spotkania kate i jacka jack mowi do kate ze popelnili blad i powinni wrocic na wyspe, ze lock mial racje. hugo mowi do jacka w szpitalu ze powinni zostac z lockiem. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 28 lutego 2008 Autor Opublikowano 28 lutego 2008 Hugo mówi do Jacka: "przepraszam, że poszedłem z Locke'iem". Jack w rozmowie z Kate w ogóle nie wspomina o Locke'u. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi