Opublikowano 23 marca 20196 l Piękne HBO tej wiosny. Spoiler COCKSUUUCKER!!! Nie ma co, leci rewatch.
Opublikowano 29 maja 20195 l Właśnie wziąłem się za serial. Nawet nie wiem dlaczego Deadwood mi umknął, a to podobno jeden z lepszych seriali HBO. Ogladanie zwiastunu filmu rozumiem będzie samobójstwem bo dzieje sie po wydarzeniach z serialu?
Opublikowano 1 czerwca 20195 l Jezu jakie to jest dobre najpierw czarnobyl teraz ten piękny film. Panie hbo już wybaczyłem tę grę o tron. Oglądać!
Opublikowano 1 czerwca 20195 l Podpisuje się. Najlepszy film jaki widziałem w tym roku dla mnie (pipi)ane 10/10. Cóż za zakończenie po latach. Ci aktorzy, te dialogi
Opublikowano 2 czerwca 20195 l "It's a sad night. Something's a-fire. Christ... I do have feelings." Dziesięć lat mocno przejechało po Deadwood ale w ogóle nie wpłynęło na przyjemność z oglądania. Tak jak pan pawcio napisał.To jest najczystszy ukłon w stronę fanów serialu. Magia nic nie straciła na mocy. Takie to było dobre. Powroty, dialogi, monologi... nawet motyw przewodni był. Piękno. W trakcie oglądania różne scenariusze przewijały się przez głowę z tym jak to zakończą, a mimo to zakończenie odmienne ale i tak cholernie satysfakcjonujące. Jadę ze wszystkimi sezonami jeszcze raz. Welcome to Deadwood.
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Ellseworth Skyler Bullock Zyd Te postacie odbieraly smak serii Ale nie przypominam sobie by serial byl tak pelen idiotycznych zachowan. Meczenie murzyna na ulicy zamiast zabicie w wiezieniu - ladnie ulatwili szeryfowi. A wyobrazacie sobie ten film w oderwaniu od serialu? Tak podle nudny. Edytowane 6 czerwca 20195 l przez milan
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Milan widzę że nie tylko na horrorach się nie znasz, pozdrawiam ozięble
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Przypominały wenezuelski serial ,albo rozową landrynkę. Oh rodrigo, pamiętasz jak sie kochalismy o poranku? - mamo co ci? - dziecko, picza mnie piecze, to milosc - oh los maria, ale ja mam dzieci - nadal piecze
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Może zrobili to dla starych ludzi którzy srają pod siebie bo zapomnieli że im się chce sory ale nie mogę źle ocenić filmu deadwood gdzie nawet potężny szeryf bullock i skyler white mnie nie irytują
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Ale nikt Ci nie każe, razem z blantmanem macie wspanialy gust do wspaniałych fimów.