Figaro 8 221 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Nic tylko gratulować postawienia na nowe IP, aniżeli na tasiemca 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 tasiemców mam dość na duzych konsolach W przypadku 3dsa jak i vity stawiam na nowe o oryginalne pomysły:) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Mi akurat worlds ends nie podeszlo. Sama gre na play-asia mozna dostac za 23 dolce. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Ta gra jest pure epic, wystarczy dac jej szanse. Chcialbym czesc II 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 W końcu zabrałem się za ten tytuł Po skończeniu ponownie fire emblem i mam pytanko. Czy muszę walczyć za pomocą stylusa czy mogę skupić się na górnym ekranie i walce za pomocą przycisków? Nie wiem czemu ale tym stylusem po prostu mi nie idzie. Robię poziomy ruch a ogień raz jest raz go nie ma. Boję się że w późniejszych etapach z tego powodu mogę walki przegrywać Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 wydaje mi sie ze w opcjach byla mozliwosc zautomatyzowania ktoregos ekranu walki, ale pewny nie jestem, dawno temu w to gralem ;P moze poprobuj jeszcze, trzeba przywyknac do walki na 2 ekrany na raz 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Przywykniesz, spokojnie 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 ok ja nie ograniam więc ustawiłem na automat kompana i rysikiem jakoś sobie daje radę. jestem dopiero na 4 dniu ale gra wciąga Dziś w końcu mam czas aby dłużej pograć i zamierzam grać Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 juz 4 dzien? czyli prawie koneic gry Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 naprawdę ? heh to aż się boję iść dalej teraz troszkę farmiłem lvl pinów oraz żarcie aby statsy podwyższyć i dopiero ruszę dziś z fabułą. hmmm to cholera krótka jest ta gra Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Ale za to jaka! Zobaczysz, ze bedziesz zachwycony zakonczeniem relacjonuj na biezaco! MAJOR SPOILER, blantman, nie klikaj! On jeszcze nie wie nie mowcie mu Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 TWEWY jedna z najlepszych gier na DSa moim zdaniem. Chętnie wracam od czasu do czasu, a kiedyś soundtracku słuchałem nałogowo. Główny bohater trochę z początku denerwuje, ale potem się wyrabia. No, ale jakby nie było, w grze jest kilka super postaci, jak Minamimoto albo Beat. blantman, nie marudź tylko graj! 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 gram gram już 4 dzień za mną i rozkręca się nieźle jak na jrpg Większość jrpg ostatnich lat to wolniutko się rozkręca a czasem całe jest powolne (tales of graces czy ni no kuni) a tutaj się dzieje Jeden minus to że przyswojenie sobie mechaniki walki niektórymi pinami jest poza moimi możliwościami Chociaż odkąd odkryłem atakowanie kilku przeciwników na raz oraz obniżyłem lvl mam fun jak w prawie żadnym rpg z walką w czasie rzeczywistym Rayos nie oglądam i nie spoileruje sobie to właśnie jest piękne że o tej grze mało wiem i dlatego tak mnie zaskakuje Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 no i dobrze ze sie dobrze bawisz i nie paczysz w spoilery A intensywnie sie rozkreca szybko bo szybko sie konczy 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 skończyłem 7 dzień hehe troszkę jak w dniu świstaka ale cieszę się że dalej gram już się bałem że krótki rpg Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 mam nadzieje, ze mi sie wkret udal Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 skończyłem grę już jakiś czas temu a wczoraj wróciłem do domu i doznałem szoku bo moja narzeczona zamiast grać w mario 3d land grała w the world ends with you. Uruchomiła na chwilkę i jej się spodobało . JEdyny minus to boję się o swój dolny ekran ona nie jest tak delikatna jak ja w obchodzeniu się z 3dsem. A w tej grze są momenty kiedy można ekran wręcz zniszczyć Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Nie masz folii na dolnym ekranie? Niektóre gry to mordercy touchscreena; gdyby nie folia, to po przejściu Elite Beat Agents musiałbym kupić nowego DSa. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 kupiłem 2 razy i 2 razy mi się nie udało dobrze zamontować na górnej jest i za pierwszym razem się super udało a dolna zawsze coś nie tak i mam kłopot ze smyraniem potem ... no nic będę musiał ją kontrolować Cytuj
SpokoWap 3 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 Ja mam na tyle porządną folię, że daje rade już dwa lata - w tym jakiś miesiąc masakrowania ekranu w TWEWY ;-) A wcześniejsza (z Empiku) "popsuła" się po miesiącu. Co do gry - prześwietna. Zwłaszcza po dokładniejszym jej wybadaniu. Tak konkretnie wciągnąłem się dopiero po przejściu pierwszego tygodnia. Gra jest ogromna. Staram się zdobyć każdego pina i go wymaksować, kupić każdy ciuch i inne dodatki, a i tak po jakichś 40 godzinach nie mam jeszcze nawet połowy wszystkiego. Miodzio. Polecam Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Czy ktoś grał w tą grę na Androidzie? Nie zawsze mam 3DSa przy sobie a jest wersja na Andka i się zastanawiam czy nie kupić. Może ktoś z Was sprawdzał? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Jasny gwint, jak w to się gra na Andku? Na DS-ie walczyłeś dwiema postaciami na raz, bo mogłeś mieć jeden kciuk na D-padzie a drugi trzymał rysik którym rysowałeś po ekranie. Na telefonie masz tylko ekran dotykowy, Swoją drogą co za gierka to była. Ostatnio miałem okazję łyknąć za chyba 110 zł i ktoś mi sprzątnął sprzed nosa, bo za długo się zastanawiałem . Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Dla mnie najlepszy jrpg w jaki grałem na 3ds obok chrono Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) System walki jest przemodelowany mocno podobno ale w recenzjach piszą, że nie zmieniło to dobrych odczuć i pozotywnej oceny ale te strony z reckami gier na iOS/Andka są słabe. Dlatego wolałem spytać kogoś kto grał, może sprawdził Andka po prostu. Teraz jest chyba tak, że sterujesz jedną postacią a drugą przywołujesz jako support. EDIT: Po prostu nie mam zawsze ze sobą 3DSa a do tego mam wersję XL gdzie rozdzielczość w grach z DSa już zaczyna razić. Wersja mobile ma konkretnie podciągniętą grafikę. Edytowane 6 listopada 2016 przez NemoKOF Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Jasny gwint, jak w to się gra na Andku? Na DS-ie walczyłeś dwiema postaciami na raz, bo mogłeś mieć jeden kciuk na D-padzie a drugi trzymał rysik którym rysowałeś po ekranie. Na telefonie masz tylko ekran dotykowy, Swoją drogą co za gierka to była. Ostatnio miałem okazję łyknąć za chyba 110 zł i ktoś mi sprzątnął sprzed nosa, bo za długo się zastanawiałem . Nie ma co się przejmować: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00136MBHA/ref=ox_sc_sfl_title_7?ie=UTF8&psc=1&smid=A21KSHNES1DAYQ Z wysyłką wychodzi około 25£ co w przeliczeniu daje nam 125 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi