ash77 3 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Gram i gram. Wczoraj patrzę a tu 87% dróg mam odkrytych więc może przyatakuję calaka (jeśli zrobię z kimś CLUB RACE VICTORIES...). I mam pytanie, jak zalicza drogi? Jak zjadę na pobocze (wypadnę z trasy) to zalicza? I dlaczego na mapce niektóre drogi po przejechaniu są jasno niebieskie inne pozostają granatowo szare i prawie nie widać czy zrobione? właśnie drogi jasnoniebieskie to takie które są już zaliczone (najlepiej patrzeć na najwiekszym zblizeniu mapy - by odróznic kolory w drogach pobocznych) do zaliczania istotne jest wiec wszystko tzn jak są duze serpentyny autostradowe to każdy zjazd gra liczy osobno jako osobną droge 100% dróg spokojnie zaliczysz - poprostu trzeba odwiedzić wszystkie zad..pia Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Maxymalnie wszystkich dróg nie trzeba zaliczać. Pamiętam że zaliczyło mi to w momencie kiedy zostało mi jeszcze dobre kilkanaście km do odkrycia. Grunt to pyknąć wszystkie autostrady, miasta, drogi w lasach, ogólnie wszystkie które mają znaczącą długość. Co do ustawki to o 22 widzimy się na wyspie Cytuj
ash77 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Maxymalnie wszystkich dróg nie trzeba zaliczać. Pamiętam że zaliczyło mi to w momencie kiedy zostało mi jeszcze dobre kilkanaście km do odkrycia. Grunt to pyknąć wszystkie autostrady, miasta, drogi w lasach, ogólnie wszystkie które mają znaczącą długość. Zalicza gdzies miedzy 98-99% odkrytych dróg - czyli patrząc ze wszystkich jest ok 2000km zaliczy gdy pozostanie ostatnie ok 30km Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2008 Dzięki dla Nightmare'a, Colina i Chudego (?) za achivy zrobione po ludzku czyli gramy dalej nawet jak je już zrobimy. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Spox Bardzo przyjemnie się grało i można to kiedyś powtorzyć dla samej rozrywki BTW można by jeszcze zaliczyć TRADE - Buy or sell a vehicle from/to another member on TRADE. Mogliśmy to w niedziele pyknąć ale wyleciało mi z głowy Cytuj
ocelot1 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Spox Bardzo przyjemnie się grało i można to kiedyś powtorzyć dla samej rozrywki BTW można by jeszcze zaliczyć TRADE - Buy or sell a vehicle from/to another member on TRADE. Mogliśmy to w niedziele pyknąć ale wyleciało mi z głowy Nie musisz się z nikim umawiac na tego achieva. wystarczy, że wejdziesz w zakładkę trade w home i kupisz 3(?) auta od innych graczy. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2008 Z tego co pamiętam wystarczy jedno auto wymienić. A mi nadal nie zalicza wygranych zawodów w Drive-in... Czyli z achiva nici. Wygrałem jeden wyścig, czas się skończył, a w statsach zero wygranych. Wystawiłem swoje trasy, nikt ich nie pokonał czyli zwyciężyłem i to samo... Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Wystarczy jedną fure opchnąć, kupić. Jak sie wczoraj okazało wystarczylo wrzucić na spylenie, ktoś kupił i achiv wpadł Ma ktoś ochotę zrobić achivy za wygrane w Ranked Matches'ach ? 30 wygranych i 3 achivy za 60 GS wpada Cytuj
ocelot1 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Wystarczy jedną fure opchnąć, kupić. Jak sie wczoraj okazało wystarczylo wrzucić na spylenie, ktoś kupił i achiv wpadł Ma ktoś ochotę zrobić achivy za wygrane w Ranked Matches'ach ? 30 wygranych i 3 achivy za 60 GS wpada ja mam ochotę na 60GS ^_^ Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Potrzebnych jest minimum 2 graczy do multi więc można by się ustawić Tylko najlepiej dzisiaj bo jutro gold powie mi papa i nie wiem dokladnie o której Cytuj
ocelot1 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Potrzebnych jest minimum 2 graczy do multi więc można by się ustawić Tylko najlepiej dzisiaj bo jutro gold powie mi papa i nie wiem dokladnie o której powiedzmy po 22ej? Cytuj
ocelot1 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Dla mnie idealna pora no to jesteśmy ustawieni. Nie wiem czy będę punktualnie, mogę się kilkanaście minut spóźnic, ale na pewno po 22ej Cytuj
Nightmare90 25 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 (edytowane) Jak pisał _kroolik_ również przyjemnie mi sie grało z Wami a poszukuje osoby , która pomoże mnie i _kroolikowi_ zaliczyć tego archivivementa Drive-Ins.(tylko tego i 2 z nim powiązanego czyli share chalenges mi brakuje do calaka, a szkoda odstawiać gre jak już jestem tak blisko) (osoba która wie na 100% jak to zrobic ). Edytowane 24 kwietnia 2008 przez Nightmare90 Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Czy ktoś z Was ma ochotę dziś wieczorem pojeździć samochodami po wyspie? Oczywiście spokojnie i przestrzegając zasad ruchu drogowego. Przy okazji można byloby zrobić jakiegoś Achiva i pośmiać się z Amerykanów. O chęć uczestnictwa w konsolowym "Gum Ball, lub jak kto woli Polskim Rage Race" proszę informować mnie na PW gdzie podacie swoje GT. Pozdrawiam Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Potrzebnych jest minimum 2 graczy do multi więc można by się ustawić Tylko najlepiej dzisiaj bo jutro gold powie mi papa i nie wiem dokladnie o której jeśli macie wolne miejsce to ja też się pisze Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Spoko, nie widze przeszkód Więcej sie wyjeździ - bliżej do achiva za 8tys km Cytuj
Maciek9 0 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Ma ktoś może wolne miejsce w klubie? ^_^ Cytuj
ocelot1 0 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Z tego co pamiętam wystarczy jedno auto wymienić. A mi nadal nie zalicza wygranych zawodów w Drive-in... Czyli z achiva nici. Wygrałem jeden wyścig, czas się skończył, a w statsach zero wygranych. Wystawiłem swoje trasy, nikt ich nie pokonał czyli zwyciężyłem i to samo... Ja wczoraj po wyścigach z Colinem84(dzięki!) wszedłem na achive360points.com przeczytałem achievementowy poradnik, a dzisiaj mam już tego achieve'a za 2 wygrane w Drive-Ins. Wybierałem te eventy, w których nie mogą brac udziału Saleeny Twin Turbo(podobno w grze jest jakiś glich związany z tymi autami pozwalający na chwilę przed koncem eventu wygrac posiadaczowi tego auta) albo takie w których uczestniczyło mało osób(najczęściej jakieś długie trasy-ja wygrałem 9-minutowy event). Najlepiej jest też uczestniczyc w eventach, które kończą się późno w nocy albo rano(grałem od 2ej do 4ej wnocy-eventy kończyły się w ciągu kilku godzin-rano włączyłem grę i wyskoczył mi achievement). Jest mała szansa wtedy, że ktoś Cię pobije. Mam nadzieję, że pomogłem. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2008 Drive-ins Robiłem na dwa sposoby. Jeździłem w zawodach w których wygrywałem, dostawałem Newsa że wygrałem, a wygranej nie zliczało do achiva. Miałem tak dwa razy. Przed chwilką zrobiłem 4 trasy, zobaczymy jak się skończą. Drugi sposób to wystawiałem swoje trasy na których nikt nie startował i nie pobijał czasów. Dostawałem Newsa, że wygrałem bo nikt nie pobił mojego czasu, i znów nic nie wpadło... Miał ktoś tak? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Ktoś chętny na multi-achievy do TDU? Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 W TDU od dawien dawna brakuje mi tego z wyścigami klubowymi Planowane dotychczas ustawki nie wyszły, ludzie sie porozchodzili Męczy mnie, że mam to jeszcze nie zrobione, więc jeżeli jeszcze komuś tego brakuje (potrzebne 4 osoby w sumie), to chętnie załatwię to raz a dobrze ;] Cytuj
Meratron 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Mam dokładnie ten sam problem więc jestem chętny. Odezwij sie na Live`ie. Gamertag: Meratron. Pozdro Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) W TDU od dawien dawna brakuje mi tego z wyścigami klubowymi Planowane dotychczas ustawki nie wyszły, ludzie sie porozchodzili Męczy mnie, że mam to jeszcze nie zrobione, więc jeżeli jeszcze komuś tego brakuje (potrzebne 4 osoby w sumie), to chętnie załatwię to raz a dobrze ;] Też bym sie ustawił tylko muszę odzyskać grę, ale jak co to jestem również chętny Edytowane 25 sierpnia 2008 przez wujakamil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi