Owiec 281 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Ja go robilem 2x i mi achi nie wszedl ,ani kumplowi Cos bylo je.niete. Czyli mozliwe ,ze tylko czas stracicie Cytuj
Nightmare90 25 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) Wyścigi klubowe sa ok i da rade je zrobić (juz mam) , ale ja w innej sprawie jak ktoś ma to niech pomoże zrobić mi te achievy. z Drive-Ins czy jakoś tak . Edit: siemanko chodziło mi bardziej o dokładne wytłumaczenie co i jak z tymi wyscigami , bo choć czytałem jakieś poradniki i jakies pojęcie mam , ale to najwidoczniej za mało. Edytowane 25 sierpnia 2008 przez Nightmare90 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Koszmarek a jak dokładnie pomóc? Zrobić Drive-Insa mogę, ale czy wygrasz to już tylko zależy od Ciebie i od tego czy jakiś cieć wyniku nie poprawi. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 To ustaw Colin koszmiczną cene za wejście i tyle. Nikt Ci nie wejdzie. Chociaż te Drive-ins o tyle głupio, że 3 dni trzeba robić minimum Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Nikt łącznie z zainteresowanym Dla pocieszenia dodam że skillowych graczy już praktycznie nie ma więc zrobienie teraz tych achivów jest łatwiejsze. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2008 Poradnik jest gotowy i czeka na publikację na onlinecenter, ale wrog'u nie miał ostatnio czasu, by go obrobić i zamieścić na www. Myślę, że za niedługo się pojawi. Wytłumaczyłem w nim wszystko łopatologicznie, więc każdy sobie poradzi. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Nikt łącznie z zainteresowanym Dla pocieszenia dodam że skillowych graczy już praktycznie nie ma więc zrobienie teraz tych achivów jest łatwiejsze. Można zrobić tak, że na dzieńdobry walniesz cene 500 tyś. $$$ a dasz mu w zamian auto warte tyle Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Ja mam klub mogę was pozapraszać i zrobimy ustawki na wewnątrz-klubowe wyścigi. Jak co to wysyłajcie friend requesty na Gamertaga: Robson P0L4ND . Szukam też kogoś chętnego na instant challenges. Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Wewnątrz-klubowe? Ok. Ale z tego co pamiętam, to achievement jest za wyścigi międzyklubowe Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Tak, jest za między klubowe i jest za wewntątrz klubowe. A instant challenges to odłącz się od XBL i zrób to przeciwko komputerowi - tyle. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 A co to za problem wejsc na Drive Ina za 500kola, skoro jest wyscig, w ktorym robisz chyba 70 czy tam 90k w niecale 10sekund... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Ja tylko dałem propozycje. W TDU tak dawno grałem, że tylko to mi zostało w pamięci. Jak się postara i ruszy głową to zrobi. Ja miałem taki feler, że nie zaliczało mi wyścigów między klubowych - szkoda, bo może bym się zmobilizował zrobić pozostałe 2000 mil do przejechania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi