Pchela 7 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) Barth - liczysz na jakieś ukryte utalentowane teamy które ujawnia sie dopiero na WCG i stworzą poważne zagrożenie ? ? :PP hah Edytowane 20 marca 2008 przez Pchela Cytuj
barth 70 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Nie, tego nie miałem akurat na myśli, chodziło mi raczej o to, że ludzie, którzy na codzień grają w swoim gronie i nie wiedzą/nie chcą sie mieszać do Halo Areny (tak jak ja niegdyś) pojawią się na bank na kwalifikacjach. Ale kto wie, może gdzieś tam skrywa się jakiś mega-talent, nigdy nie wiadomo. Cytuj
CichyGrzmot 2 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Nie, tego nie miałem akurat na myśli, chodziło mi raczej o to, że ludzie, którzy na codzień grają w swoim gronie i nie wiedzą/nie chcą sie mieszać do Halo Areny (tak jak ja niegdyś) pojawią się na bank na kwalifikacjach.Ale kto wie, może gdzieś tam skrywa się jakiś mega-talent, nigdy nie wiadomo. Dokadnie... ja np. trenuje 14h na dobe, zeby przejechac sie do Niemiec . Podtrzymuje swoje zdanie jest TYLKO 1 team powaznie grajacy w H3 i myslacy o WCG powaznie Boczek- a i tu sie mylisz:P anyway ja nie jestem jednym z tych, ktorzy graja tylko dla WCG i po niesprzyjajacym glosowaniu zaraz przerzucaja sie z jednego tytulu na drugi. pozdro 3200 Cytuj
miniu 1 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 jest TYLKO 1 team powaznie grajacy w H3 i myslacy o WCG powaznie jaki? Ja tam znam dwa Cytuj
barth 70 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Nie, tego nie miałem akurat na myśli, chodziło mi raczej o to, że ludzie, którzy na codzień grają w swoim gronie i nie wiedzą/nie chcą sie mieszać do Halo Areny (tak jak ja niegdyś) pojawią się na bank na kwalifikacjach.Ale kto wie, może gdzieś tam skrywa się jakiś mega-talent, nigdy nie wiadomo. Dokadnie... ja np. trenuje 14h na dobe, zeby przejechac sie do Niemiec . Podtrzymuje swoje zdanie jest TYLKO 1 team powaznie grajacy w H3 i myslacy o WCG powaznie potwierdzając moją wypowiedź, a potem jednak jej zaprzeczając zaprzeczasz niejako sam sobie, zastanów się co piszesz Cytuj
CichyGrzmot 2 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 A znasz takie pojęcie jak ironia?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi