Rotten_Christ 1 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 zgadam się.... nile ma takie brzmienie! Taki wyk.urwisty ciężar.... Aż miło się łazi po mieście słuchając tej rzeźnickiej kapelki... Co do growla to uwielbiam growl... najlepiej bardzo niski, mokry jakby miał zaraz wyrzygać własne wnętrzości mógłby ktoś linkąć do Karla bo ostatni link leży... Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Coś In the Beginning nie chce mi się ściągać. Może ktoś re-upnie na mediafire, czy sendspejsa? Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 1994 - Nile (Demo) 1995 - Festivals Of Atonement (Ep) 1998 - Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka 1999 - In The Beginning (Best Of) 2000 - Black Seeds Of Vengeance 2002 - In Their Darkened Shrines Part I / Part 2 2005 - Anihilation Of The Wicked 2007 - Papyrus Containing The Spell To Preserve Its Possessor Against.. (Single) 2007 - Legacy Of The Catacombs (Best Of 2007 - Ithyphallic pass: www.ibadeath.org Cytuj
Royal 620 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 NILE jest zaje.bisty... Weźcie mi ku.rwa postujcie w tym temacie, żebym ogólnie wyszedł na jakiegoś pierd.olonego znawcę death metalu i w ogóle... I w ogóle... Kto nie lubi DEATH METAL'u ten ch.uj XD... NILE niszczy techniką grania obiekty pierd.olone, hehehe...; kto się nie zgadza, ten nigdy nie trzymał gitary w rękach... (<- emot, jakby co...). Co sądzicie kur.wy o najnowszej płycie NILE, "Ithyphallic"?. (...). Wasza opinia i tak mnie pier.doli, hohoho... Cytuj
Colio 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Piłeś? czy on brzmi jakby był pijany? :closedeyes: Cytuj
Royal 620 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Odrobinę... Martwi mnie moje nadużywanie wulgaryzmów . Nile jest ok. Cytuj
Royal 620 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Zależy mi, żeby temat ten miał więcej postów aniżeli temat o zespole Today Is The Day, piszcie więc...!!! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Nie wiem,chciałeś postów c'nie. wokal mi nie podchodzi. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Do wokalu można się przyzwyczaić. Zresztą inny by nie pasował do tej muzyki. Nile jest wpytkę, a Karl Sanders to geniusz, mimo iż zrobił się z niego niezły grubasek. Wiadomo coś czy nagra drugą solową płytkę? Cytuj
Royal 620 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 wokal mi nie podchodzi. Który, bo 3 są w zasadzie? Wiadomo coś czy nagra drugą solową płytkę? Na jego gejspejsie figuruje jeden nowy kawałek, którego nie było wcześniej. Jak ktoś słyszał japoński bonus do AOTW, to zczai, że zrobiony z odpadków po SSS Haa Set Yoth właśnie. Niemniej przyjemny nawet. Drugą płytę nagrywa cały czas i coś nie może nagrać. Saurian Exorcisms ma się zwać, tylko tyle wiadomo. XD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Nie wiedziałem że 3 są. Sciągłem najnowszą płyte,i jak jestem tolerancyjny,na rózne growle i mocne rzeczy,tak tutaj odpadłem. Ale dam jeszcze szanse bo muzycznie jest bardzo dobrze kure'wsko brutalnie. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 najlepsze imo Black Seeds of Vengeance i In Their Darkened Shrines. te pozniejsze szczerze mowiac srednio mi podchodza Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 mam tylko annihilation of the wicked i jest genialne, kurde najlepszy growl jaki slyszalem zrob ktos reupload wszystkiego procz annihilation.... tylko nie na rapidszer, najlepiej mediafire albo sendspace, diinoweb tez moze byc Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 dzieki wielkie, ale te linki sa w tym temacie ;] niestety nie dzialaja juz, chyba ze ja nie umiem sciagac z tego axfile Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 działają, musisz poczekać 35sek, tak jak jest napisane i się pojawi download link, sprawdziłem Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 <_< wiem, zejest ten link, ale przenosi mnie on na strone główną Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 ulala rzeczywiście, to nie wiem o co biega :< Cytuj
Royal 620 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Nile jest bardzo dobrym zespołem. Podoba mi się ich muzyka. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 (edytowane) Christopher Arp z PsyOpus wygrał konkurs gitarowy podczas koncertu... Limp Bizkit! Mało tego, podczas poszukiwań perkusisty, muzyk odrzucił ofertę Dereka Roddy'ego (Nile, Hate Eternal) mówiąc mu, że jest za słaby technicznie. ;] Lubie plyte Karla "Saurian Meditation". Bardzo ladna muzyka. Co do Nile to oczywiście chu,jowszego bandu nie ma ;] Edytowane 10 września 2008 przez Snejk Cytuj
Royal 620 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Obok nazwiska Dereka pisze się NILE tylko po to, żeby przynieść mu splendor i chwałę, nic poza tym :]. Prawda jest taka, że Derek Roddy - Session additional drums on Black Seeds Of Vengeance (2000). No uderzył sobie trzy razy w werbel . Ponadto, nawet cytując czyjeś słowa, nie wolno Ci pisać takich rzeczy, bo Roddy nagrał chyba album z Today Is The Day. Zaraz tu Milan przyjdzie i Cię będzie przezywał, zobaczysz. Jedynym słusznym pałkerem NILE jest obecny - G. Kollias - na którego zresztą nie ma chuja . Ostatnim zdaniem psujesz swoją reputację w internecie. Powinieneś edytować posta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi