Snejk 273 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 ok ok, wszystko co napisalem wycofuję. Kocham Nile !1 a poza tym: Zależy mi, żeby temat ten miał więcej postów aniżeli temat o zespole Today Is The Day, piszcie więc...!!! no wiec pisze !!oneone Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 dzieki wielkie za fatyge ;** ale ja juz nie skorzystam bo kumpel mi juz cala dyskografie sciagnal Cytuj
Gosku 2 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Nile to jeden z niewielu zespołów który nie ma (pipi)owej płyty oraz nie nudzi człowieka! zresztą numer 1 DM, mają fajne patenty co ich wyróżnia na tle innych zespołów. Cytuj
Colio 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 dzieki wielkie za fatyge ;** ale ja juz nie skorzystam bo kumpel mi juz cala dyskografie sciagnal ale ten upload ma 320kbps Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 no ta dyskografia z mininovy tez 8) Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Nile to jeden z niewielu zespołów który nie ma (pipi)owej płyty oraz nie nudzi człowieka! zresztą numer 1 DM, mają fajne patenty co ich wyróżnia na tle innych zespołów. no samych wybitnie rzeźnickich też już nie ma Cytuj
Royal 620 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Zauważyłem niechybnie, iż po alkoholu jestem bardziej jakby otwarty na rozmowę o muzyce. dzieki wielkie za fatyge ;** ale ja juz nie skorzystam bo kumpel mi juz cala dyskografie sciagnal Pozazdrościć kumpli, chciałbym mieć takich. Nile to jeden z niewielu zespołów który nie ma (pipi)owej płyty oraz nie nudzi człowieka! zresztą numer 1 DM, mają fajne patenty co ich wyróżnia na tle innych zespołów. Kocham Cię. Jesteś jednym z niewielu na tym forum, którzy mają odwagę przyznać się do swego bardzo dobrego, celującego, doborowego, dobrego, doskonałego, ekskluzywnego, głośnego, godnego podziwu, idealnego, imponującego, kapitalnego, klasowego, klasycznego, niepośledniego, olśniewającego, perfekcyjnego, pierwszoklasowego, pierwszorzędnego, poczesnego, prestiżowego, przewybornego, rasowego, renomowanego, sławetnego, sławnego, świetnego, wspaniałego, wybitnego, wybornego, wyborowego, wyróżniającego, wyśmienitego, wzorowego, zaszczytnego, znakomitego, znamienitego, znanego gustu muzycznego. [Wszystkie przymiotniki zapożyczone ze Słownika Synonimów (Polecam.).]. Jesteś człowiek! ale ten upload ma 320kbps NILE niżej niż 320 nie schodzi, no bez jaj... no samych wybitnie rzeźnickich też już nie ma To znaczy jakich? Takich jak NILE? No wiadomo... I nigdy nie będzie. Po prostu... dostąpiliśmy zaszczytu egzystowania w erze panowania zespołu, tworzącego najlepsze dźwięki, jakich Układ Słoneczny kiedykolwiek doświadczył i doświadczy, ale to każdy już raczej wie... Jakkolwiek absolutnie nic nie ma prawa muzycznie mierzyć się z Nilem, tak wybitnych formacji w podobnym gatunku znam conajmniej kilkanaście. Podać nazwy? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Nile to jeden z niewielu zespołów który nie ma (pipi)owej płyty no samych wybitnie rzeźnickich też już nie ma peniał już? Cytuj
Royal 620 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Szczerze mówiąc nie bardzo. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Punkt pyerdolenia zalezy od punktu widzenia. Czy cos takiego. Nile jest dobre, ale zdecydowanie wole posluchac czegos w stylu np: Taran - Krwia Zbryzgany Nazarenski Bekart "Storming The House Of God" \m/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Dajta najlepsza przystępniejsza płyte, najlepiej z chórkami jak ze slipknota to też będe lubił. Cytuj
Gość tk Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 karl sanders też gra w wowa jak goście z cannibal corpse? Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 wgralem dla kumpla to i podziele sie z wami, solowy projekt sandersa, fajny, taki instrumental ambient czy cus w egipskich klimatach http://rapidshare.com/files/164615258/Saur...tation.rar.html Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 mógłbyś zostać rewolwerowcem Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 wgralem dla kumpla to i podziele sie z wami, solowy projekt sandersa, fajny, taki instrumental ambient czy cus w egipskich klimatach http://rapidshare.com/files/164615258/Saur...tation.rar.html posłuchałem i stwierdzam, że to zayebisty kawał dobrej muzy. klimat niesamowity i bardziej intensywny niż w utworach samego Nile. jaram się. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 mógłbyś zostać rewolwerowcem link z tego tematu juz dawno wygasł, wiec nie badz taki do przodu <_< Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Behemoth to nudna death metalowa kiła dla dzieci z porazeniem mózgowym. Przeciez jest tyle lepszej muzyki, sam Nile to dobitny przyklad. Ulszmic chyba nie wie co napisal, ew. pomylily mu sie wichajstry. Jak mozna sluchac behemotha ? NO JAK ? Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Kurwa, dopiero teraz zrozumialem . Cytuj
Manor 645 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Behemoth to nudna death metalowa kiła dla dzieci z porazeniem mózgowym. Przeciez jest tyle lepszej muzyki, sam Nile to dobitny przyklad. Ulszmic chyba nie wie co napisal, ew. pomylily mu sie wichajstry. Jak mozna sluchac behemotha ? NO JAK ? a to nie ty jesteś tym kolesiem od power metalu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi