Figuś 21 173 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Nie moja, ale jest to wersja z 12gb pamięci flash Cytuj
Quake96 3 849 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Więc pójdzie bez problemu. Odpalisz konsolę, to sama zapyta czy sformatować o ile kojarzę. 1 Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Czy każdy dysk SSD 2,5" SATA zadziała z ps3? Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września (edytowane) 44 minuty temu, OldMuffin napisał(a): Czy każdy dysk SSD 2,5" SATA zadziała z ps3? Edit, SSD Powinien działać, sata są wstecznie kompatybilne. Edytowane 11 września przez ProstyHeker Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Kupiłem pierwszy lepszy z brzegu, ale niestety konsola go nie widzi. Dziadostwo jedno... Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września (edytowane) 8 godzin temu, OldMuffin napisał(a): Kupiłem pierwszy lepszy z brzegu, ale niestety konsola go nie widzi. Dziadostwo jedno... A zrobiłeś pendrive z instalką systemu? https://www.playstation.com/pl-pl/support/hardware/ps3/system-software/ Edytowane 13 września przez ProstyHeker Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Tak, nawet się nie odpala tylko pojawia się komunikat o nierozpoznanej pamięci masowej (czy coś w tym stylu). Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 3 minuty temu, OldMuffin napisał(a): Tak, nawet się nie odpala tylko pojawia się komunikat o nierozpoznanej pamięci masowej (czy coś w tym stylu). Widzę, że ten konkretny model sprawia problemy https://www.psx-place.com/threads/issues-installing-new-ssd.41834/ Tu chłop dal solution w ostatnim poście. Możesz spróbować, a jak nie to odeślij i łyknij Crucial MX500, chłopaki za wielką wodą montują i śmiga. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi