creed122 0 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Podłączasz takie małe urządzenie do USB? Musisz to podłączyć, żeby gitara łączyła się z konsolą. podłączyłem ale na tym urządzeniu wciąż miga czerwona dioda na czerwono,a na samej gitarze migają wszyskie lampki jak wciskam przycisk ps Cytuj
KOMODO 95 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Podłączasz takie małe urządzenie do USB? Musisz to podłączyć, żeby gitara łączyła się z konsolą. podłączyłem ale na tym urządzeniu wciąż miga czerwona dioda na czerwono,a na samej gitarze migają wszyskie lampki jak wciskam przycisk ps Moze baterie masz slabe? Ale nie podlaczaj wczesniej zadnego pada, od razu wlacz i gitare uruchom. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Na tym malym masz tez przycisk. Jak go naciskasz to dopiero zaczyna szukac. Cytuj
Machel 2 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 http://www.joemonster.org/filmy/7967/Uwoln...a-gwiazde-rocka Czekamy na polską edycje <_< Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Ja zaczynam dopiero moją karierę z GH jako takim, rady dla nowego (ćwiczyć ćwiczyć jeszcze raz ćwiczyć wiem wiem) ? Multi jest świetne zazwyczaj bardziej się spinam aby wszystko wyszło. Nie ma za to chyba takiego trybu offline jak gorące wiosło lub coś podobnego, coby naprzemiennie? bo ja nie umiałem znaleźć a potrzebny by był. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Mam pytanko o piosenkę: Muse - Knights Of Cydonia Czy ona jest łatwo dostępna od razu czy jako bonus? Nie grałem w to nigdy ale się zastanawiam czy kupić bo tracklista mi się bardzo podoba. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Mam pytanko o piosenkę: Muse - Knights Of Cydonia Czy ona jest łatwo dostępna od razu czy jako bonus? Nie grałem w to nigdy ale się zastanawiam czy kupić bo tracklista mi się bardzo podoba. Jest elementem kariery, więc dostępna od razu. Cytuj
Beck 3 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) A jak jest z tym kawalkiem z HALO? Czy jest w ogole w grze czy to tylko fanowski dodatek?? Jesli jest to jak go zdobyc? Edit: juz sie dowiedzialem wiec zapomnijcie ze pytalem ;P Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Beck Cytuj
Blim 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 A jak jest z tym kawalkiem z HALO? Czy jest w ogole w grze czy to tylko fanowski dodatek?? Jesli jest to jak go zdobyc? Jest za darmo dostępny do ściągnięcia na Marketplace. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 OMFG to jest najlepsza gra na ps3. Pierwszy raz w życiu przeszedłem całą grę za jednym razem i to dwa razy po rząd. Na easy i medium. Tylko przerwa na siku i to tylko jedna . POprostu 10/10. PS. Nie grałem w żadnego GH przedtem. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Afroman - dołącze Cię do friendsów, to coś w coopie pogramy Próbowałem już z ziemia1 i grało się zaje.iście. btw - przeszedłeś Slayera, bo ja coś nie mogę? Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 (edytowane) Przeszedłem na medium i na easy. Ale męczyłem sie trochę na easy a potem na medium sporo w practice go grałem. Imo najtrudniejszy track z standardowej listy. Ciekawe jaki bedzie dragon force na expert . edit: hard jest trudny, strasznie ciezko jest sie przyzwyczic do piatego buttona. Edytowane 13 kwietnia 2008 przez Afroman Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 mozna sciagnac 2 darmowe add-ons do gh3 na nowym pss. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 mozna sciagnac 2 darmowe add-ons do gh3 na nowym pss. Grałeś je już? Wg mnie bardzo fajne - takie folkowo rockowe brzmienia edit - dwa add on? muszę poszukać, bo widziałem tylko te trzy irlandzkie kawałki. Cytuj
dmk 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Całkiem miłe, szczególnie trzeci kawałek. Idealny do ćwiczenia hamerfall czy jak to się tam nazywało (granie bez struny). Poza tym wszystko co jest za darmo jest mile widziane. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Chcę przeskoczyć na Expert, ale mam takie pytanie na jakich kawałkach ćwiczyć? Od początku starać się kariere przejść całą na Expercie czy poszczególne kawałki? Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 mozna sciagnac 2 darmowe add-ons do gh3 na nowym pss. Jeden widze, ale drugi ? Nowe piosenki do odsłuchania http://www.ps3site.pl/irlandzkie-ostre-granie/ Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Piosenki z batlle jeszcze. Na hardzie gram wiekszosc piosenek na 60-75 %. Cwicze najwiecej na muse, slayer, metalice i solowce slasha. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Piosenki z batlle moza pobrac od kilku miesięcy. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Chcę przeskoczyć na Expert, ale mam takie pytanie na jakich kawałkach ćwiczyć? Od początku starać się kariere przejść całą na Expercie czy poszczególne kawałki? To zalezy jak ci idzie na Hardzie. Jesli grasz piosenki na 4 lub 5 gwiazdek mozesz spokojnie zaczac grac na expercie, jesli nie to lepiej doszliwowac troche formie na Hardzie. IMO jesli juz opanowales nizszy poziom trudnosci, to nie ma sensu katowac sie praktyka, tylko grac jak leci, ewentualnie odpalic trening tylko przy trudniejszych piosenkach. Cytuj
first99 5 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Ja już mam problem ze swoją gitarą A mianowicie kłopoty z zielonym przyciskiem, tzn. żeby gra go odczytywała gitara musi być odpowiednio położona względem konsoli, inne przyciski wchodzą bez problemu, czy ktoś wie co się dzieję(mam wersję na PS2)? Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Co byście powiedzieli na grupowiec GH3 gdzie robilbyśmy turnieje i ogółem mozna by było przeniesc rozmowe na wiecej niz jeden temat? Nie mogę pobić Lou na expercie :< Cytuj
erix 303 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Nie mogę pobić Lou na expercie :< Jestem w tym samym miejscu od 2 miechów Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Muzyka z God of War w GH3 http://www.ps3site.pl/muzyka-z-god-of-war-w-guitar-hero-iii/ Cytuj
Metal 4 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Nie mogę pobić Lou na expercie :< Jestem w tym samym miejscu od 2 miechów Mi sie ledwo udało na medium, a hard ogólnie to dla mnie hardkor XD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi