dante2003 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Mam poważny problem: nie działa mi odbiornik USB od gitary (wersja PS3). Jeszcze spróbuję go naprawić, ale nie wiem czy się uda. Problem w tym że nie mogę znaleźć zapasowego w Polsce, a na Ebay kosztuje 15 dolców+ wysyłka, co da mi prawie połowę ceny nowej gitary. Wiem że Les Paul działa też z odbiornikiem do World Tour. Czy ktoś z was wie gdzie możnaby coś takiego dostać w Polsce? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 (edytowane) Kurcze bele, kupiłem GH Warriors of Rock, a teraz widze w menu, że do gry wymagany jest mikrofon czy da się to jakoś obejść ? czy nie da się grać na padzie ? W ogole to oprócz GH III Legens of Rock, w które inne części można grać na padzie ? Dzięki za odp. Edit: Znalazłem, że podobno począwszy od części World Tour nie można grać na padzie, a w GH Aerosmith można ? Edytowane 16 kwietnia 2012 przez Jared Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Aerosmith to samodzielny dodatek do GH3 = można grać na padzie. Cytuj
Jerzyk94 0 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Witam. Mam problem, ponieważ kupiłem dwie gitarki do Guitar Hero na PS3 te pierwsze jakie wyszły. Jednak nie mam do nich potrzebnego odbiornika USB i bardzo ciężko go dostać gdziekolwiek. Macie może jakieś pomysły i wiedzę gdzie mogę go dostać lub może macie jakiś na zbyciu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi