lukasmaru 0 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 v8 taak kiedyś 20 godzin w multi bez przerwy spędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 V8 second offense był zaje.bisty, nie potrafie okreslić ile godzin czasu mi na to zeszło, ale wymaksowałem w niej wszystkie (15 czy 16 bodajze) samochodów, aż do całkowitej zmiany karoserii - no ku.rwa radocha straszna... Ale wiąze sie z tą grą równiez jeden z przykładów mojej najwiekszej frustracji zwiazanej z grami - w kampanii Drifters'ów, w planszy tej z latarnią i portem towarowym, jednym z zadan było zatrzymanie cieżarówki na moście - a ze nie był to czas pod tytułem "ghost + internet", wku.rwiałem sie niemiłosiernie, szukajac po kolegach i po wszystkich mozliwych czasopismach, jak zatrzymac tą je.baną ciezarówke na moscie ;D A jak sie skapnałem, ze trzeba dac sie kilkakrotnie uderzyc, i za kazdym razem ona odrobine zwalnia, to myslałem ze jajo z radosci zniose Swietna giera, swietna fabuła, gdybym dzisiaj miał psx'a to bym chetnie znowu popykał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Karma Clown 0 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Spędziłem masę czasu z V8, pamiętam że można było w trakcie rozgrywki wyciągnąć płytę z grą i włożyć audio CD ze swoją muzyką Szkoda, że ani na PS2 ani póki co na PS3 nie ma podobnych gier na dobrym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Również wiele godzin spędziłem przy Vigilante. Uważam jednak, iż pierwsza odsłona była lepsza. W drugiej nie podobały mi się "misje", które było trzeba wykonywać podczas walki z przeciwnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dickson 0 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 W Vigilante 8 dało się czuć klimat czystej rozpierduchy, bo cały czas coś naprrrralało, w ciebie, nie w ciebie, nieważne. No i jeszcze ta muzyka, która tylko potęgowała to przeczucie, że zaraz możesz kojfnąć. Ostatnio zgrałem sobie dwie mp3, bo soundtrack był, według mnie niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ahh genialna gra, tyle wspomnień, szczególnie z multi(z braćmi a jak! ). Moim faworytem z tego co pamiętam był wóz ze specjałem "dyskotekowa kula " Świetnie sprawdzały się specjały odpalane na mapie typu lawina, jakieś szczekające laserami działa itp. Ojj gdyby tak wydali to w lepszej grafie na PSN :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=efiLRUBhTEs...feature=related - Chyba jednak ta wasza gra taka zapomniana to nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza
Paczok 1 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Dla mnie ta gierka jest jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek powstały pamiętam do dzis jak wstawałem z bratem o 4 rano zeby przed szkoła siekać w multi Dla mnie ta pierwsza czesc była killerem bo dla mnie 2nd offence był już dużo gorszy a swoją drgą to do tej pory mam Vigilante 8 na PSX w orginale i czasem go odpale na szaraku żeby powsopminać stare dobre czasy szkoda tylko że mam te giere po niemiecku Cytuj Odnośnik do komentarza
Adriankiller 0 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 oj grało się w dwójeczke grało. w multi spedzilismy dziesiątki jak nie setki godzin. chyba tylo w isspro się tyle na dwoch ograłem za czasów PSX. my graliśmy tak że sie wpisywało kody na ciągłość strzelania. przyśpieszenie i dociążenie samochodu tak że się lepiej prowadził. masakra była się się tym czarnym wózkiem (miał takie działo z boku jako specjal) waliło za kims serie 10 strzałów przez cała ogromna plansze(snajper normalnie hehe). no coś niesamowitego. albe jak się klepało te combosy na miny itp kurde ale bym w to jeszcze zagrał Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 miałem z tego co wiem chyba drugą część, pamiętam że zdarzyło mi się kiedyś grać do 8 rano, jakoś od wieczora:) single tez wymiatało Cytuj Odnośnik do komentarza
BizonPL 0 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Miałem obie części i powiem Wam, że świetnego soundtracka miały Cytuj Odnośnik do komentarza
Sonotori 0 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Vigilante 8 był, zdaje się, konsolowym odpryskiem kultowego Interstate '76 na kompa. Tu jest demko, patche itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jedynka ssala i była nudna, a dwójka byla w ch,uj miodna i rozbudowana - po prostu było co robić. Spędziełem z nią setki godzin, no i ostatnio nawet kupiłem Vigilante arcade na xbox live arcade. Jest to tylko niestety ulepszona jedynka, do tego jest jeszcze mniej rozbudowana i nawet nie ma filmikow. Czekam na remake dwójeczki, chce wszystko to samo tylko z lepszą grafą i wiecej mi nie trzeba. Niech tylko lepiej wydadzą na PSN, bo na tym arcade to same mało rozbudowane gnioty wychodzą przez te porabane ograniczenia z mb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jedynka ssala i była nudna Gów no prawda. Obie części są równie miodne. Second offence to tak naprawdę taki track-pack. Graliśmy z kumplami i braćmi w to chyba ze setki godzin. Czemu dziś już takich gier nie robią? Jedynie twisted metal black wypełniał lukę po V8, ale nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
BOSMAN!! 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) dol , dol , gora , karabin Nie zapomne tej kombinacji do konca zycia !! Druga cz. to moje dziecinstwo Edytowane 21 Maja 2009 przez BOSMAN!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sonotori 0 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Czemu dziś już takich gier nie robią? Jedynie twisted metal black wypełniał lukę po V8, ale nie do końca. Jak X to przede wszystkim wyścigi, ale jest tam również sporo arenowej łuzganiny (i chyba wszystkie odmiany multiplayera, jakich można chcieć od takiej gry, może z wyjątkiem przechodzenia fabuły w co-opie). Prawdopodobnie jedna z lepszych auto-moto-nawalanek w dziejach, a już na pewno na PS2 (nawet wziąwszy pod uwagę Burnouty). Gra może i płytka, ale frajda kolosalna. Dziś można ją mieć za półdarmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Obie części były świetne. Ostro się w nie naparzało. Ale mimo wszystko chyba mi bardziej zapadła w pamięci jedynka. Split-screen i jazda . Pamiętam jeszcze, że był myk, że gdy podczas grania w dwójkę można było wsadzić płytkę z pierwszej części i wtedy odblokowywały się lokacje z części pierwszej. Dla mnie gry legendy ( szczególnie jedynka ). Cytuj Odnośnik do komentarza
misiek 9 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Świetna gra własnie ostatnio chcialem napisać że powinni zrobic ową na ps3. a tak pozatym ma ktoś na szaraka ff 7 ?? pilne..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Jedna z świetnych wyscigowo-rozpierduchowych gier na modłę Twisted Metal, jedak o niebo lepsza. Pamiętam świetna planszę w Kanionie oraz w fabryce, ulubiony samochód to Luxo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Gra legenda!!!!!! Za(pipi)ista muza, klimatyczne lokacje i postacie z ciekawym podłożem fabularnym (jak na car-combat to wypas). Dwójka trochę lepsza (kultowa śmieciara!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi