Beck 3 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Dorwalem wersje francuska i zastanawiam sie czy mozna zmienic jakos jezyk na angielski albo chociaz podpisy ang. zeby byly. Wie ktos? Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 bez ingerencji w ISO sie nie da. od dawna szukam tych gier w PALu i oczywiscie orginalnych.jedyna gra w tym stylu,ktora przebija serie oddworld jest neverhood. Cytuj
f5k 1 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Kupiłem jakieś pare miechów temu Abes Oddysey na allegro i fajny klimacik, wogóle fajnie sie gra ale sie zaciołem w jednym miejscu: oczywiście uciekłem z tego zakładu co Abe pracował i jestem w jakimś lesie i jakąś brame mam otworzyć i jakieś dzwony są, coś kombinowałem z tym ale nie wiem co robić. Pomoże kto? Cytuj
triboy 984 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Kupiłem jakieś pare miechów temu Abes Oddysey na allegro i fajny klimacik, wogóle fajnie sie gra ale sie zaciołem w jednym miejscu: oczywiście uciekłem z tego zakładu co Abe pracował i jestem w jakimś lesie i jakąś brame mam otworzyć i jakieś dzwony są, coś kombinowałem z tym ale nie wiem co robić. Pomoże kto? O ile dobrze kojarzę, chodzi o odegranie wlaściwej melodii. Gdzieś w okolicy powinna być możliwość odsłuchania melodii, taki piedestał z odciśniętą dłonią Abe'a. Przy dzwoneczkach ją powtarzasz i idziesz się dalej męczyć Cytuj
ja__ 2 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Grałem tylko w jedną część ( damn, już nie pamiętam w którą), ale fajna była jak mało która, niestety nie skończyłem, bo plejak zdechł gra dość trudna, ale to dobrze, szczególnie patrząc na te dzisiejsze crapy (sama grafa, prawie wcale klimatu czy miodności). Najbardziej pamiętam wybuchowe pierdy sterowane psychicznie Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Najbardziej pamiętam wybuchowe pierdy sterowane psychicznie W takim razie grałeś w Exoddusa. Jedna z moich ulubionych gier :krol: Cytuj
J.D 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 pamietam i to jeszcze jak 8) klimat nieziemski i jak wciagała ! ciekawe czy ktoś dałby rade przejść ja bez ani jednej smiercie ? Cytuj
lordpix 8 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 (edytowane) Odyseja - najlepsza gra na PSXa. Muzyka w tej grze to mistrzostwo. Jak potem oddworld przeniósł się na Xa to specjalnie kupiłem konsole:D Marzy mi się na PS3 Oddworld 2,5 D. To by było coś cudownego. A jeśli chodzi o przejście gry to nie używajcie opisów, podpowiedzi itp! Ja kiedyś się zaciąłem to rozwiązanie mi się przyśniło:) Teraz to już znam na pamięć wszystkie zagadki;) edit: No i spełniło się Właśnie zapowiedzieli remake Edytowane 30 stycznia 2011 przez lordpix Cytuj
f5k 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Kupiłem jakieś pare miechów temu Abes Oddysey na allegro i fajny klimacik, wogóle fajnie sie gra ale sie zaciołem w jednym miejscu: oczywiście uciekłem z tego zakładu co Abe pracował i jestem w jakimś lesie i jakąś brame mam otworzyć i jakieś dzwony są, coś kombinowałem z tym ale nie wiem co robić. Pomoże kto? O ile dobrze kojarzę, chodzi o odegranie wlaściwej melodii. Gdzieś w okolicy powinna być możliwość odsłuchania melodii, taki piedestał z odciśniętą dłonią Abe'a. Przy dzwoneczkach ją powtarzasz i idziesz się dalej męczyć Ok dzięki za tipsa ^_^ Cytuj
Gość mikeol Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Dziwaczny Świat wykreowany przez ekipę z ODDWORLD INHABITANTS zachwyca wiele osób. Jak jest na forum? Piszcie, co zapamiętaliście z tych dwóch gier. Innowacyjne sterowanie? Piękne lokacje? Niecodzienne rozwiązania? gra jest przekozacka! nie ma co pierwszy taki tytuł an psx i od razu strzał w 10! pierwsze co powala na kolana to klimat gry! takiego czegoś jeszcze nie było do tego grafika która po prostu potrafiła oczarować i filmiki, które oglądało się s wypiekami na twarzy!! druga część oczywiście bardziej rozbudowana nowe zdolności naszego zielonego bohatera Mega giera!! Cytuj
Gnapek 0 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Pozycja obowiązkowa każdego gracza PlayStation W grę grałem pierwszy raz na płytce z demami (Euro Demo 25) to był Oddworld Abe's Oddysee. Przerywniki filmowe były mega miodne! ^_^ Szkoda że dziś już nie są robione takie gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi