Suavek 4 661 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 nowe gry na psp nie powinny być droższe jak 59zł.Tja, marzenia.Ubolewam także że najprawdopodobniej w przyszłości wiele gier nie pojawi się na umd a szkoda bo uwielbiam te pudełeczka.Myślę, że wbrew pozorom będzie raczej odwrotnie. To właśnie mniej gier będzie wychodzić na PSN, a pojedyncze bzdety typu Badman da się przeżyć. Cytuj
Zaku 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Resistance Retribution Loco Roco Breath of Fire III MGS Portable Ops Silent Hill Origins Killzone God of War CoO GTA Vice City Stories Zaniedługo może MHU dołączy do kolekcji c: Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Gatling, pomyśl nad wersjami nie-UMD, do ściągnięcia z PS Store. Wraz z premierą PSP Go roi się od gier z PSP do ściągnięcia, a z tego co wiem, zakup gry umożliwia granie na 5 egzemplarzach PSP. Dzięki temu możesz się z kumplem zrzucić na jakąś grę i tak masz ją taniej. Moja kolekcja: PSP: Field Commander Valkyrie Profile: Lenneth Grand Theft Auto: Vice City Stories Wipeout Pure (platinium) Smash Court Tennis 3 Monster Hunter Freedom 2 Metal Gear Solid: Portable Ops Final Fantasy: Dissidia Motorstorm: Arctic Edge Pursuit Force: Extreme Justice Killzone: Liberation (platinium) Midnight Club: Los Angeles Remix Ace Combat X: Skies of Deception Buzz!: Polskie Łamigłówki (promo pełna wersja) SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike (promo pełna wersja) PS Classics: Wild Arms Suikoden Przewinęło się: God of War: Chains of Olympus Final Fantasy Tactics: War ot the Lions Me and My Katamari Manhunt 2 Syphon Filter: Dark Mirror Prince of Persia: Rival Swords Crash Bandicoot (PS Classics) Puzzle Quest: Chalange of the Warlords Untold Legends: Brotherhood of the Blade Lumines Naruto: Utimate Ninja Heroes (Platinium) WWF: Smackdown vs. Raw 2006 (Platinium) Wsio oryginały Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Ape Escape P Bleach Burnout Legends Colin McRae Rally 2005+ Daxter EA Replay Every Extend Extra Everybody's Golf From Russia With Love Gangs of London Gitaroo Man Lives! God of War Gripshift Killzone: Liberation King Kong Loco Roco Lumines Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects Me & My Katamari Medievil Resurrection Metal Gear Solid: Portable OPS Midnight Club 3 Dub Edition NBA Street Showdown OutRun 2006: Coast to Coast Pirates of Carribean Dead Man's Chest Pursuit Force Pursuit Force: Extreme Justice Ridge Racer Scarface Sega Mega Drive Collection Smash Court Tennis 3 Tekken Dark Resurrection Tony Hawk's Underground 2 Remix Valhalla Knights Wipeout Pulse Wipeout Pure World Tour Soccer 2 WRC 300 March to Glory W przyszłości będzie więcej Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 nieźle ping, nieźle ja strasznie mało gram w PSP wiec tylko posiadam Final Fantasy I Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions Dissidia Final Fantasy Gran Turismo PSP planuje nad kupnem wszystkich GTA gier na PSP Cytuj
gatling 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Gatling, pomyśl nad wersjami nie-UMD, do ściągnięcia z PS Store. Wraz z premierą PSP Go roi się od gier z PSP do ściągnięcia, a z tego co wiem, zakup gry umożliwia granie na 5 egzemplarzach PSP. Dzięki temu możesz się z kumplem zrzucić na jakąś grę i tak masz ją taniej. Osobiście nie jestem zwolennikiem sieciowej dystrybucji w żadnej postaci. Dlatego napisałem że ubolewam nad takim stanem rzeczy. Dziś gry nie sprzedawane na umd to głównie "pojedyncze bzdety" ale kiedyś na pewno się to zmieni a problem polega na tym że jestem tradycjonalistą i gry lubię kolekcjonować w materialnej postaci. Kiedy już kupię jakąś grę nie myślę o jej sprzedaży bo po prostu je kolekcjonuje. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 nieźle ping, nieźle ja strasznie mało gram w PSP wiec tylko posiadam Final Fantasy I Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions Dissidia Final Fantasy Gran Turismo PSP planuje nad kupnem wszystkich GTA gier na PSP Brakuje jeszcze Crisis Core i chyba wszystkie gry z serii FF masz. Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 nieźle ping, nieźle ja strasznie mało gram w PSP wiec tylko posiadam Final Fantasy I Final Fantasy Tactics: The War Of The Lions Dissidia Final Fantasy Gran Turismo PSP planuje nad kupnem wszystkich GTA gier na PSP Brakuje jeszcze Crisis Core i chyba wszystkie gry z serii FF masz. FF II oraz Film na UMD i masz komplecik Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Final Fantasy (...) Film na UMDTrzeba być naprawdę maniakiem albo mieć coś z głową aby coś takiego w ogóle kupować. Mowa zarówno o Advent Children jak i Spirits Within. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Update, dochodzi Tekken. Gran Turismo Edycja Kolekcjonerska Tales of Eternia Resistance Retribution Ridge Racer 2 Tekken Dark Ressurection Gry z PSN: Crystal Defenders Fieldrunners Super Stardust Portable Tetris Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 No i jeszcze Dragon Quest & Final Fantasy in Itadaki Street Portable - wtedy będzie kompletna kolekcja. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Racja panowie, będzie trzeba coś z tym zrobić, szukałem ostatnio FF2 i Crisis Core tutaj w Reykjaviku ale nic, ani nowych ani używanych, wiec będzie trzeba poszukać na ebay-u jak jakieś pieniądze wpadną p.s. ale dostalem dzis GTA Liberty City Stories (a Chinatownwars jeszcze w sklepach nie ma na psp tutaj) Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 w Reykjaviku mieszkasz ?? <zazdrosc> chcialbym tam sie przejechac odkąd obejrzalem ten film, 'Reykjavik', super klimat. Co do tematu, nie mam sie czym chwalic, Twisted Metal posiadam. Cytuj
Jeay 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Moja kolekcja: Ape Academy Daxter God of War: Chains of Olympus Gran Turismo (edycja kolekcjonerska) Grand Theft Auto: Liberty City Stories Grand Theft Auto: Vice City Stories Killzone: Liberation Lara Croft Tomb Raider: Legend Ratchet & Clank: Size Matters Resistance: Retribution Secret Agent Clank The Sims 2: Pets Tekken: Dark Resurrection Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 (edytowane) -Loco Roco -WipEout Pure -Tekken DR -God of War CoO doszedl Tekken i GOW same platyny Edytowane 28 listopada 2009 przez Siwy_ Cytuj
Kiljan 0 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Mały update obecnego stanu mojej kolekcji -Dissidia -Crisis Core -Parappa -Everybody's Golf 2 -Lemmings -LocoRoco -Daxter -Monster Hunter Freedom Unite -God of War Trochę ubyło, trochę przybyło, allegro all the way! Everybody's Golfa dorwałem za 2 dychy. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 (edytowane) Małe czystki: UMD: - Burnout Dominator (sprzedałbym chętnie, ktoś chętny?) - PES 2009 - Tekken DR - LittleBigPlanet PSN: -- polskie: - Crystal Defenders - Tetris - Fieldrunners -- USA: - Final Fantasy Tactics Łakomię się na MGS'a i Disgaeę z PSN USA i jakiś Everybody's Golf na UMD. Edytowane 6 grudnia 2009 przez raven_raven Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Hehe, szkoda że tak późno dałeś znać, bo właśnie parę dni temu kupiłem Burnout'a za 27 PLN na Allegro (z wysyłką 35 PLN). Mam nadzieję, że Ci się gra podobała Tak więc do mojej kolekcji doszły takie o to tytułu: Jak and Daxter: The Last Frontier (promo, pełna wersja) F1 2009 (promo, pełna wersja) Burnout Dominator Cytuj
Zaku 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Resistance Retribution- Loco Roco - Breath of Fire III - MGS Portable Ops - Silent Hill Origins - Killzone - God of War CoO - GTA Vice City Stories - Monster Hunter Freedom Unite - Metal Gear Ac!d 2+Solid Eye - Buzz Brain Bender Doszło; - Monster Hunter Freedom Unite - Metal Gear Ac!d 2+Solid Eye - Secret Agent Clank - Tomb Raider Anniversary Poluję na; - Dissidia Final Fantasy - Ratchet and Clank Size Matters Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 (edytowane) Loco Roco GoW: CoO Wipeout Pure Resistance: R Lumines Doszedl R:R i Luminki, a Tekkena DR sprzedalem po tym jak zagralem w T6, a pozniej znowu w DR, DR jest beznadziejnie wolny. Nastepne zakupy to Crisis Core, Motorstorm oraz nowe GTA, dokladnie w tej kolejnosci Edit: Trafila sie okazja i kupilem Silent Hill Origins Edytowane 18 stycznia 2010 przez Siwy_ Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 (edytowane) Maly update: - GoW CoO - Wipeout Pure - Loco Roco - Patapon - Silent Hill Origins - Lumines* - Final Fantasy Tactics* Resistance doszedl, ale gra nie dzialala i ja odeslalem. *- na te jeszcze czekam (na lumines juz drugi tydzien:\) Kolekcja zaczyna w koncu jakos wygladac ;] ps. Sprzedam tanio Splinter Cella Essentials, odpowiedni temat jest juz w pchlim targu. Edytowane 28 stycznia 2010 przez Siwy_ Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Gatling, pomyśl nad wersjami nie-UMD, do ściągnięcia z PS Store. Wraz z premierą PSP Go roi się od gier z PSP do ściągnięcia, a z tego co wiem, zakup gry umożliwia granie na 5 egzemplarzach PSP. Dzięki temu możesz się z kumplem zrzucić na jakąś grę i tak masz ją taniej. Moja kolekcja: PSP: Field Commander Valkyrie Profile: Lenneth Grand Theft Auto: Vice City Stories Wipeout Pure (platinium) Smash Court Tennis 3 Monster Hunter Freedom 2 Metal Gear Solid: Portable Ops Final Fantasy: Dissidia Motorstorm: Arctic Edge Pursuit Force: Extreme Justice Killzone: Liberation (platinium) Midnight Club: Los Angeles Remix Ace Combat X: Skies of Deception Buzz!: Polskie Łamigłówki (promo pełna wersja) SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike (promo pełna wersja) PS Classics: Wild Arms Suikoden Przewinęło się: God of War: Chains of Olympus Final Fantasy Tactics: War ot the Lions Me and My Katamari Manhunt 2 Syphon Filter: Dark Mirror Prince of Persia: Rival Swords Crash Bandicoot (PS Classics) Puzzle Quest: Chalange of the Warlords Untold Legends: Brotherhood of the Blade Lumines Naruto: Utimate Ninja Heroes (Platinium) WWF: Smackdown vs. Raw 2006 (Platinium) Wsio oryginały Doszło: Gran Turismo GTA: Chinatown Wars Driver 76 Odpadło: F1 2009 Valkyrie Profile Jak and Daxter: The Last Frontier Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Peter Jackson's King Kong The Lord of the Rings: Tactics Burnout Dominator Final Fantasy Tactics: The War of the Lions Tales of the World: Radiant Mythology Daxter Silent Hill: Origins W planach: Silent Hill Shattered Memories Valkyrie Profile Lenneth Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Moja kolekcja : Metal Gear Solid : PO Wipeout Pulse Tekken : DR Tekken 6 Final Fantasy Tactics Crisis Core Dissidia Dexter God of War Lumines 2 Patapon Ace Combat i czaję się na Patapon 2 Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 - GoW CoO - Wipeout Pure - Loco Roco - Patapon - Silent Hill Origins - Lumines - Final Fantasy Tactics + - GTA Chinatown Wars - GTA VCS - Motorstorm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi