Piwo_HD 5 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Dojdzie nowe DLC: The Scorchers. Zaskoczka http://www.ps3trophies.org/game/rage/trophies/ Kiedy premiera tego DLC....? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Dojdzie nowe DLC: The Scorchers. Zaskoczka http://www.ps3trophi.../rage/trophies/ Kiedy premiera tego DLC....? Nie wiem ale mam nadzieję, że dodadzą zakończenie gry, o którym w podstawce zapomnieli XD 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Gram sobie właśnie w Rage'a i jest to w mojej ocenie swoisty hidden gem. Świetna "szczelanka" w falloutowym klimacie. Pozytywnie zaskoczyła mnie całkiem niezła grafika (widoczki, animacje postaci/przeciwników). Wieje oldschoolem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 zaczekaj az skonczysz, tak spier.dolonego zakoczenia a raczej jego braku nie ma zadna inna gra w tej generacji ale fakt, 60fps, design i felling strzelania przeswietny Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Wszyscy narzekają na tę końcówkę, aż mnie ciekawość zżera, czy rzeczywiście jest aż tak źle Nic to, na razie delektuję się świetnym gameplayem - scenariusz i tak gra drugie (albo nawet trzecie) skrzypce. Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 No i co? Bo w sumie urwało Cię, jak hejnał strzałą Tatara Jak zakończenie? Bo żadnych wrażeń nie opisałeś Nadal zbierasz szczękę z podłogi, czy jak? Ja uwielbiam tę grę, ale fakt - fabularnie to straszny zawód, całe szczęście że gameplayowo to prawdziwy mesjasz. Szkoda tylko, że trailery sugerowały jakąś konkretną historię, gdyby tego nie było to bym się nie nastawiał, a tak lekki niedosyt pozostał. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Dobry Ja końcówki w ogóle nie pamiętam xD Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Grafa i 60fpsow robi swoje, szkoda, ze tekstury za pierwszym razem wolno sie doczytuja, ale ogolnie super. Chcialbym Rage 2 gdzie wszystkiego bylo by wiecej. Zakonczenie rzeczywiscie mocno srednie. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 5 czerwca 2018 Opublikowano 5 czerwca 2018 Ha i wygadałem. Po trzech latach zapowiedzieli R2 XD Ktoś chętny do zrobienia trofek z multi w Rage? Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 @Plugawy na community Łowcy Trofeów PlayStation (Polska) niejaki xxvNIXONvxx ( to jego PSN ID najwyraźniej) szuka ludzi do tych dwóch trofków - napisz do niego na PSN i daj mi znać, czy się ugadaliście (bo zaoferowałem mu swoją pomoc, ale wy obydwaj tego potrzebujecie, więc jest większy sens) Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) @WrednyW sumie jestem umówiony na jutro na robienie tych trofek z obcokrajowcami, ale mogę mu pomóc jak jutro zrobię swoje. Dzięki za info Edytowane 11 czerwca 2018 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi