Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Hmm... na początku pomyślałem o The Mark Of Kri, ale wątpię żeby o to chodziło :confused:
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l I dobrze myślałeś Mój błąd, że napisałem "z lotu", powinno być od razu "z oczu".
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l To ja zadam coś łatwego bo temat stoi. Gra której tytuł odnosi się do "najmądrzejszej" książki.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l No kolego, możesz coś zadać? Kolega był na tygodniowych wczasach bez dostępu do Internetu, po upływie 24h można spokojnie zadać za kogoś ^_^ btw: nie myślałem, że moja odpowiedź będzie prawidłowa.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l tak?? chodziło mi o timesplitters 2 ale nie sprecyzowalem dokladnie wiec poprawnie (chyba)
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l no tak ;] w jakiej grze* wydobywany jest 'minerał' o nazwie Metatron? *dopuszczalne 2 prawidłowe odpowiedzi ;]
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l to ja moze troche inaczej zadam pytanie xD sequel gry której bohater widnieje na avatarze użytkownika MakaPL
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l Vib-Ripple albo Mojib-Ribbon. Bardziej to pierwsze bo tam też ten królik był. Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez MajorZero64
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l dokladnie ;] obie gry sa poprawna odpowiedzią ciekawostka: vib-ripple było na eye toy'a
Opublikowano 4 września 201014 l W jakiej grze obracanie bohaterem powodowało zwrócenie zawartości żołądka.