Opublikowano 11 listopada 201014 l Ja bym powiedział, że Tsunami wywołuje Quickening Balthiera z Final Fantasy XII - 1:05 Ale patrząc na Twoje wskazówki pewnie masz na myśli inną grę. Jakie w ogóle są tutaj zasady, biorąc pod uwagę, że w sumie też mam rację?
Opublikowano 11 listopada 201014 l W takim razie sorki twoj zapis nie konca byl dla mnie jasny. Trzeba kombinowac dalej, ale T5 pasuje idealnie Może taki zapis byłby bardziej oczywisty: Udzieliłeś poprawnej odpowiedzi! NOT! - to takie "amerykańskie" poczucie humoru (patrz: Borat) ^_^ btw: jako ciekawostke dodam, że wystąpiło również w Tenchu: Stealth Assassins, a dowód zamieszczam poniżej [0:54:35]: http://www.youtube.com/watch?v=fJ1SvVqqQT0 Edit: @Suavek nie chodzi o żaden cios/technikę do wykonania. Falę można wywołać w levelu Tsunopolis... teraz już na pewno wiecie, prawda? Edytowane 11 listopada 201014 l przez Raziel81
Opublikowano 11 listopada 201014 l War of the Monsters, a Borata nie ogladałem Edytowane 11 listopada 201014 l przez Square
Opublikowano 12 listopada 201014 l Niestety nie, aż takie proste to nie jest. Edytowane 12 listopada 201014 l przez Square
Opublikowano 12 listopada 201014 l No skoro się czepiamy słówek, to raz, że nie Natal a Kinect, a dwa, iż z PS2 niezbyt cokolwiek mogło do niego "nawiązywać", biorąc pod uwagę, że twór M$ miał dopiero premierę. Albo inaczej - czy ideą tej zabawy jest zgadywanie co autor miał na myśli, czy też znalezienie odpowiedzi na zadane pytanie? Może sprecyzuj pytanie w takim przypadku?
Opublikowano 12 listopada 201014 l No tak, mój błąd z 'nawiązująca'. To może taki hint: gra o którą mi chodzi nie ma nic wspólnego z działaniem Natala/Kinecta, ale ten jest podpowiedzią do rozwiązania
Opublikowano 15 listopada 201014 l Lifeline? W grze komunikujesz się głosem z postacią, czyli idea Natala (ta z dawnych pokazów) niby jest...
Opublikowano 15 listopada 201014 l Niestety nie. Komunikacja głosem kwalifikuje się do sposobu działania, a jak pisałem wcześniej działanie nie ma tu nic do rzeczy. Powiedziałbym że podpowiedź jest widoczna z miejsca, nie trzeba wiedzieć co to jest Kinect. Mam jeszcze jedną podpowiedź ale zostawię ją sobie na później bo po niej będziecie już wszystko wiedzieć.
Opublikowano 16 listopada 201014 l Hahaha, jednak nie pomyłka, prawidłowa odpowiedź to Kinetica Edytowane 16 listopada 201014 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 16 listopada 201014 l No nareszcie Jak ktoś nie wie dlaczego to niech zestawi sobie obie nazwy. A jakby co to nastepna podpowiedz to future racer.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Prawie dałem się nabrać To coś bardzo łatwego bo nie mam pomysłu. Gra w której mamy dwie miejscówki i w każdej sterujemy inną postacia to ? Edytowane 17 listopada 201014 l przez Square
Opublikowano 17 listopada 201014 l Oki, coś izi. W jakiej grze biegaliśmy przebranym za pandę? Khem khem... to pytanie już było kilka stron wstecz, nie wysiliłeś się <_< Tego bym się po Tobie nie spodziewał Prawie dałem się nabrać To coś bardzo łatwego bo nie mam pomysłu. Gra w której mamy dwie miejscówki i w każdej sterujemy inną postacia to ? Legacy Of Kain: Defiance, Devil May Cry 2, Metal Gear Solid 2: Substance, Onimusha 3: Demon Siege, Shadow Of Rome itd. chyba ostatnio coś przesadzamy z poziomem trudności bo coraz większa ilość tytułów pasuje jako odpowiedź
Opublikowano 17 listopada 201014 l Ciezko wymyslic cos do czego pasuje jedna odpowiedz, od tego jest quiz obrazkowy Ograniczmy sie do pojedynczych odpowiedzi i podpowiedzi ze strony autora. Hint: chodzi o sequel
Opublikowano 17 listopada 201014 l Oki, coś izi. W jakiej grze biegaliśmy przebranym za pandę? Khem khem... to pytanie już było kilka stron wstecz, nie wysiliłeś się <_< Tego bym się po Tobie nie spodziewał ... ekhm ... tak myślałem, że skądś to znam... Spróbuj w takim razie odgadnąć to: http://www.psxextreme.info/topic/86419-quiz-obrazkowy-psx/page__pid__2276716__st__220#entry2276716
Opublikowano 19 listopada 201014 l Ciezko wymyslic cos do czego pasuje jedna odpowiedz, od tego jest quiz obrazkowy Ograniczmy sie do pojedynczych odpowiedzi i podpowiedzi ze strony autora. Hint: chodzi o sequel Proponowałbym dać jakiegoś hinta, który mógłby trochę zawęzić krąg podejrzanych. Jak na razie prawie wszystkie wymienione przez Raziela pasują.
Opublikowano 19 listopada 201014 l Hint 2: Druga grywalna postać, została bardzo źle przyjęta przez fanów części pierwszej.