Skocz do zawartości

Nowy rodzaj zabawy- Co to za gra?

Featured Replies

Opublikowano

Ja bym powiedział, że Tsunami wywołuje Quickening Balthiera z Final Fantasy XII -

1:05

Ale patrząc na Twoje wskazówki pewnie masz na myśli inną grę. Jakie w ogóle są tutaj zasady, biorąc pod uwagę, że w sumie też mam rację?

• Odpowiedzi 359
  • Wyświetleń 49,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ano posucha, ale quizy obrazkowe dajemy tutaj http://www.psxextreme.info/topic/31208-quiz-obrazkowy-ps2/page__st__520

Opublikowano

W takim razie sorki ;) twoj zapis nie konca byl dla mnie jasny. Trzeba kombinowac dalej, ale T5 pasuje idealnie :P

Może taki zapis byłby bardziej oczywisty:

Udzieliłeś poprawnej odpowiedzi! NOT! - to takie "amerykańskie" poczucie humoru (patrz: Borat) ^_^

btw: jako ciekawostke dodam, że wystąpiło również w Tenchu: Stealth Assassins, a dowód zamieszczam poniżej [0:54:35]:

http://www.youtube.com/watch?v=fJ1SvVqqQT0

Edit: @Suavek nie chodzi o żaden cios/technikę do wykonania.

Falę można wywołać w levelu Tsunopolis... teraz już na pewno wiecie, prawda?

Edytowane przez Raziel81

Opublikowano

War of the Monsters, a Borata nie ogladałem ;)

Edytowane przez Square

Opublikowano

To w takim razie.

Gra luźno nawiązująca do Natala.

Opublikowano

Niestety nie, aż takie proste to nie jest.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Radzę skupić uwagę na słowie 'luźno' :thumbsup:

Opublikowano

No skoro się czepiamy słówek, to raz, że nie Natal a Kinect, a dwa, iż z PS2 niezbyt cokolwiek mogło do niego "nawiązywać", biorąc pod uwagę, że twór M$ miał dopiero premierę.

Albo inaczej - czy ideą tej zabawy jest zgadywanie co autor miał na myśli, czy też znalezienie odpowiedzi na zadane pytanie? Może sprecyzuj pytanie w takim przypadku?

Opublikowano

No tak, mój błąd z 'nawiązująca'. To może taki hint: gra o którą mi chodzi nie ma nic wspólnego z działaniem Natala/Kinecta, ale ten jest podpowiedzią do rozwiązania :teehee:

Opublikowano

Lifeline?

W grze komunikujesz się głosem z postacią, czyli idea Natala (ta z dawnych pokazów) niby jest...

Opublikowano

Niestety nie. Komunikacja głosem kwalifikuje się do sposobu działania, a jak pisałem wcześniej działanie nie ma tu nic do rzeczy. Powiedziałbym że podpowiedź jest widoczna z miejsca, nie trzeba wiedzieć co to jest Kinect.

Mam jeszcze jedną podpowiedź ale zostawię ją sobie na później bo po niej będziecie już wszystko wiedzieć.

Opublikowano

Hahaha, jednak nie pomyłka, prawidłowa odpowiedź to Kinetica :lol:

Edytowane przez triboy17@o2.pl

Opublikowano

No nareszcie :thumbsup: Jak ktoś nie wie dlaczego to niech zestawi sobie obie nazwy. A jakby co to nastepna podpowiedz to future racer.

Opublikowano

Oki, coś izi. W jakiej grze biegaliśmy przebranym za pandę?

Opublikowano

Prawie dałem się nabrać :thumbsup: To coś bardzo łatwego bo nie mam pomysłu.

Gra w której mamy dwie miejscówki i w każdej sterujemy inną postacia to ?

Edytowane przez Square

Opublikowano

Khem khem... to pytanie już było kilka stron wstecz, nie wysiliłeś się <_<

Tego bym się po Tobie nie spodziewał :rolleyes:

Prawie dałem się nabrać :thumbsup: To coś bardzo łatwego bo nie mam pomysłu.

Gra w której mamy dwie miejscówki i w każdej sterujemy inną postacia to ?

Legacy Of Kain: Defiance, Devil May Cry 2, Metal Gear Solid 2: Substance, Onimusha 3: Demon Siege, Shadow Of Rome itd. chyba ostatnio coś przesadzamy z poziomem trudności bo coraz większa ilość tytułów pasuje jako odpowiedź ;)

Opublikowano

Ciezko wymyslic cos do czego pasuje jedna odpowiedz, od tego jest quiz obrazkowy ;) Ograniczmy sie do pojedynczych odpowiedzi i podpowiedzi ze strony autora.

Hint: chodzi o sequel :D

Opublikowano

Khem khem... to pytanie już było kilka stron wstecz, nie wysiliłeś się <_<

Tego bym się po Tobie nie spodziewał :rolleyes:

... ekhm ... tak myślałem, że skądś to znam... :sweat:

Spróbuj w takim razie odgadnąć to: http://www.psxextreme.info/topic/86419-quiz-obrazkowy-psx/page__pid__2276716__st__220#entry2276716 :diablo:

Opublikowano

Ciezko wymyslic cos do czego pasuje jedna odpowiedz, od tego jest quiz obrazkowy ;) Ograniczmy sie do pojedynczych odpowiedzi i podpowiedzi ze strony autora.

Hint: chodzi o sequel :D

Proponowałbym dać jakiegoś hinta, który mógłby trochę zawęzić krąg podejrzanych. Jak na razie prawie wszystkie wymienione przez Raziela pasują.

Opublikowano

Hint 2:

Druga grywalna postać, została bardzo źle przyjęta przez fanów części pierwszej.