Opublikowano 19 czerwca 201014 l Strzelanina FPP w której Gracz wciela się w rolę dowódcy drużyny, wchodzącej w skład elitarnej, amerykańskiej pierwszej dywizji.
Opublikowano 4 lipca 201014 l Co to za zastój? CoD2:Big Red One :potter: oddaje Edytowane 4 lipca 201014 l przez PRQc
Opublikowano 4 lipca 201014 l Oki, to dla rozruchu: Gra, w której za towarzysza robi kamienny stworek. Izi jak nie wiem co
Opublikowano 4 lipca 201014 l Air Blade W prequelu (film) zginałeś, a w grze żyjesz. Izi jak nie wiem co Part II Edytowane 4 lipca 201014 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 7 lipca 201014 l Scarface: The World Is Yours Bohater gry to kierowca ciezarowki, ktory ratuej pewna prawie spopielona dziewczynke z pozaru w domu.
Opublikowano 7 lipca 201014 l Scarface: The World Is Yours Brawo, poprawna odpowiedź A ten kierowca nazywa się Travis Grady i występuje w Silent Hill: Origins. Ups! Zgadłem
Opublikowano 8 lipca 201014 l Oki, nie mam żadnego pomysłu, co wymyśle, to wydaje mi się banalnie łatwe... No nic, takie coś: W tej grze wystąpił Dante. I nie chodzi tutaj o serię DMC
Opublikowano 9 lipca 201014 l jako, że prawidłowa odpowiedź, mogę zadać? gra w której bardzo znana postać (nie tylko graczom) jest królem.
Opublikowano 9 lipca 201014 l Ej szanujcie zasady, proszę się nie wtryniać w kolejke Gra w której gdyby wykorzystać potencjał całego uniwersum, ulepszając system walki, dodając super zniszczalne środowisko i należycie oddać siłe ciosów mogła by być jedną z najlepszych bijatyk ever. <marzenia mode off> Trochę zakręcone, ale myśle że banalne dla każdego fana serii. Edytowane 9 lipca 201014 l przez Square
Opublikowano 10 lipca 201014 l GTA: SA ? @down: no troche za szybko napisałem bo tam przecież nie ma game over. ? Edytowane 10 lipca 201014 l przez Square