Sephirath 0 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 Hej, pytanie mam Orientuje się ktoś, jak zapisywać w Fifa 08 (PS3) replaye swoich jakże h4xorskich strzelonych goli? Konsola chwilowo niepodłączona do sieci. Jak wchodzę podczas meczu w Instant Replay to cokolwiek bym nie robił i tak mam nieaktywny. A może czym innym się sejwuje? O ile w ogóle można, tak mnie teraz tknęło Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Dopiero dzisiaj dorwałem pełną wersję. Demo bardzo mi się podobało, ale nie umywa się do całej gry. Przede wszystkim, pełna jest trochę łatwiejsza (początkowy poziom jest o wiele łatwiejszy niż w demie, aż za łatwy), ma silniejsze strzały (tak mi się przynajmniej wydaje), polski komentarz (jest świetny!) i wiele, wiele innych featuresów, które składają się w świetną całość. FIFY nie lubiłem (pomijając 99 na PC), grałem w PESa od drugiej części na PS2, ale wersja 2008 o wiele mniej mi się podoba od konkurencji. Czekam tylko na możliwość zagrania online. Czuję, że to będzie prawdziwy czad. Jesli ktoś jeszcze nie wie, co wybrać (EA czy Konami), to wg mnie dobrze zrobi, jak kupi grę Kanadyjczyków. Dopóki Japońce nie stworzą wersji prawdziwie next-genowej, będe się rozkoszował grą od EA SPORTS. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Powiem Wam, że FIFA 08 to kawał niezłej piłki (a mówi to fanatyk PES'a). Mam pytanie- (mam wersję angielską): co oznaczają skróty w taktykach jakie możemy wybrać podczas meczu- domyślam się, że CA to Counter Attack a co znaczą WP, WO, MR? Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Gram już tydzień i przyszła pora na więcej szczegółów. Jest kilka spraw, które irytują podczas grania. Po pierwsze: bramkarze (wspominał o tym już twórca w wywiadzie z Kosem). Bomby z daleka bronią jak roboty, szmatki z bliska nie potrafią złapać. Po drugie: rzuty wolne. Zbyt często przeciwnik strzela nam gola w takich sytuacjach, nawet jak gramy przeciwko jakiemuś nieznanemu beniaminkowi. Co do grafiki: nadal zachwyca, ale mogło być lepiej. Trzeba poprawić powtórki, twarze i publiczność. A i mam jeszcze zastrzeżenia co do komentarza. Nie chodzi mi o pana Włodka i Darka, a o ludzi, którzy byli odpowiedzialni za ich programowanie. Często nie oddają sytuacji dziejącej się na boisku. Oczywiście, mam świadomość tego, że bardzo ciężko to zaprogramować, lecz niektóre rzeczy można poprawić (np. głupie komentarze po każdym podaniu do swojego bramkarza, nawet, kiedy się przegrywa). Pomimo tych wad, wciąż twierdzę, że FIFA 08 jest warta wydanych na nią pieniędzy, czego o PESie nie mogę powiedzieć. A, i jeszcze czeka na mnie tryb online Mniam... Cytuj
cts 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Mam takie pytanie dot. wersji x360 : chcem ściągnąc aktualizacje składów , ale gdy wchodzę w tą opcje wywala mi komunikat , że nie mam szafki EA locker. O co biega :wtf: Cytuj
leon107 1 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 (edytowane) Proszę o pomoc i rade mam Fife2008 na PS3 pierwszy raz gram w trybie online i mam taki problem po pierwsze mam neostade 6mb konsola jest pod pieta do routera Linksysa mam NAT2 lub NAT3 PSN chodzi super dema sciągają sie błyskawicznie Motorstorm i Resistance chodzą onlaine super nie ma lagów po prostu miód gdy włączam Fife online gra chodzi tragicznie nie da sie grac zaczynam grac i po paru minutach goście wychodzą z gry raz udało mi sie zagrać mecz gdzie wszystko chodziło ok a aktualizacje składów zrobiłem po drugie co oznaczają te kreseczki po prawej stronie w kolorze zielonym ,pomarańczowym i czerwonym co znaczy STREAK mam jakieś -5 i AVG OPP LEVEL chciałbym zagrać z kimś z polski mój ID to leon107. Edytowane 4 marca 2008 przez leon107 Cytuj
koso 114 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Prosze o pomoc i rade mam Fife2008 na PS3 pierwszy raz gram w trybie online i mam taki problem po pierwsze mam neostade 6mb konsola jest podpieta do routera Linksysa mam NAT2 lub NAT3 PSN chodzi super dema sciągaja sie błyskawicznie Motorstorm i Resistance chodza onlaine super nie ma lagów po prostu miód gdy włanczam Fife online gra chodzi tragicznie nie da sie grac zaczynam grac i po paru minutach goscie wychodza z gry raz udało mi sie zagrac mecz gdzie wszystko chodziło ok a aktualizacje składów zrobiłem po drugie co oznaczają te kreseczki po prawej stronie w kolorze zielonym ,pomaranczowym i czerwonym co znaczy STREAK mam jakies -5 i AVG OPP LEVEL chciałbym zagrac z kims z polski mój ID to leon107 Myślę że na większość problemów bywalcy forum znają odpowiedź, ale ułatw im zadanie i znajdź na klawiaturze przecinek i kropkę. Po czym wyedytuj posta - taka prośba, by żyło się lepiej. Wszystkim Cytuj
przema 0 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 (edytowane) Koso, przed "że" też się stawia przecinek wczoraj poraz drugi zetknąłem się z fifą 2008 z racji zakupu nowego starter paka z media markt. Pograłem chwilę, cóż... nie jest źle, ale do pro evo daleko, chociaż bliżej niż kiedykolwiek wcześniej. Może w 2010 roku, jeżeli konami nie zrewolucjonizuje ewolucyjnej piłki, fifa będzie lepsza. A tak, zatrzymam ją jako ciekawostkę grania w takie hity jak zagłębie sosnowiec - columbus crew Edytowane 8 marca 2008 przez przema Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Sheva PL, dodawaj mnie, bardzo chętnie połupię przez Liva Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Ciężko mi to powiedzieć, ale tegoroczna Fifa jest NAPRAWDE bardzo dobra. Ładna, techniczna i gywalna. Jedynymi minusami są wg. mnie: -sędzia niczego nie widzi -bramkarz chyba wiadro kawy wypił, że taki ruchliwy jest (łapie wszystko) Gdyby nie te 2 szczególiki to by była nawet 9, a tak to mamy mocne 8. Cytuj
jakub93 21 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Głupie pytanie: Czy siły zawodnika regenerują się tylko wtedy gdy zawodnik nie gra w meczu, czy można jednak wziąć go na jakiś masaż itd. ? Edytowane 9 marca 2008 przez jakub93 Cytuj
przema 0 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 wyskoczyło mi uaktualnienie do fify, klikłem, zrobiło się i.... niema publiczności !! ło ta fak ?? może mi ktoś wyjaśnić, czemu to uaktualnienie miało służyć ?? wersja ps3 oczywiście Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Co do publiczności, to nie mam pojęcia. Za to, z miłą chęcią pogram online. Mój Profil: keetivPL. Co prawda, teraz głównie męczę GH II na Hardzie i Expercie, ale czasami włączam fifkę, coby skopać tyłki jakiemuś Niemcowi, Anglikowi, Hiszpanowi... (lub być skopanym przez któregoś z nich ). Fifa 08 online rządzi (może prócz 5 on 5, gdy większość z grających to debile śpiewający/puszczający muzykę przez headset, popisujący się "umiejętnościami", nie-podający itp.). Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Mam mały problem. W WYZWANIACH jest zadanie, żeby wygrać mecz różnicą 3 goli strzelić gola po 85 minucie rezerwowym. Grałem i Chelsea, Man U, Liverpoolem i strzelałem bramki w 88-90 minucie wprowadzanymi wcześniej zawodnikami (tak około 50-70 minuty) i nie zalicza. Jak to zrobic? Cytuj
koso 114 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Mam mały problem. W WYZWANIACH jest zadanie, żeby wygrać mecz różnicą 3 goli strzelić gola po 85 minucie rezerwowym. Grałem i Chelsea, Man U, Liverpoolem i strzelałem bramki w 88-90 minucie wprowadzanymi wcześniej zawodnikami (tak około 50-70 minuty) i nie zalicza. Jak to zrobic? Tez tego nie zrobilem, natomiast wynika to chyba z bledu w polskim tlumaczeniu. Sprobuj zmienic zawodnikow wlasnie po tej 85. minucie i wtedy strzelic - moze zadziala (daj znac czy faktycznie tak jest ). Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Potwierdzam, trzeba wprowadzić rezerwowego po 85 minucie i strzelić nim gola. Chelsea, MU spokojnie do zrobienia. Maikeru mi napisał PMkę, gdzie podał dobry przepis, wklejam ją na forum główne: "Jeśli chcesz ukończyć to zadanie, musisz strzelić gola zawodnikiem wprowadzonym po 85 minucie. Weź np. Chelsea-> Drogbę, Maloudę i W-P daj na ławkę przed rozpoczęciem meczu, strzel 2 bramki i po 85 minucie wprowadź tą 3 i spróbuj zdobyć ostatnią bramkę." Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Ej no 5 vs. 5 to jeden z najlepszych patentów jaki uświadczyłem w grze. Jeżeli nie ma debili co tracą cały czas piłki i nie podają, albo słuchają co się do nich mówi to jest miszczowsko! Zapraszam do wspólnego grania. GT: Pelipe PL Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Może jutro jakaś polska ustawka? Zagramy kadrą Leo przeciwko jakimś noobom Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 jestem jak najbardziej za. Jestem dostępny o dowolnej godzinie jutro ;p. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Fajnie jakby się jeszcze Orion odezwał, mi też wszystko jedno. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Czy wie ktoś może jak założyc mecz 5 vs. 5? Poza założeniu zawsze mnie wywala <_< Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Witam Ja tak po prośbie - potrzebuję instrukcję do Fify 08 po angielsku albo po polsku (ja mam niestety po włosku i nic nie kumam). Czy macie linki skąd można to zedrzeć? Ktoś chętny wyśle mi na PRIV skan albo fotki z cyfrówki? Dzięki z góry dla dobrych ludzi Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 spokojnie jestem bezinteresowny. Ale raczej całej to nie chce mi się skanować albo robić fotosy. Napisz co chcesz konkretnie wiedzieć, ja ci to mogę przepisać :>. Btw. Kto gra w czwartek? Cytuj
kosci_jersey 2 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Witam! Mam problem z odblokowaniem wyzwania dotyczącego rozegrania 50 spotkań na Xbox Live "u siebie" Zagrałem ponad pięćdziesiąt meczyków, a tu nic ;/ Z góry dzięki za pomoc, pozdro dla Sheva PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi