Saunter 3 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Właśnie, o której?? Kosci - ja achieva za 10 meczów wygranych dostałem po 13 wygranych, więc pograj jeszcze parę i pewnie wpadnie. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Dzięki Pelipe za odzew. Właściwie to interesuje cała instrukcja - wszystko poza podstawową klawiszologią. Drę jakieś manuale i poradniki na emule, może znajdę to co potrzebuję Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Oj marzy mi się liga 5 vs. 5, oj maaaarzy . http://tnij.com/GeOk Pochwalcie się swoimi powtórkami, ja to na razie nic wielkiego, dopiero się bawię w tej stronce ;], ale ta z wolnego chyba może się podobać . Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Panowie krew jasna mnie zaraz zaleje !!! Jestem przy wyzwaniu w ktorym trzeba strzelic po 2 gole napastnikiem ,obronca i pomocnikiem . To jest rejon 3 tam gdzie jest liga hiszpanska. Jak to trzeba wykonac ?Bo robilem juz to na rozne sposoby min : dwa gole eto , dwa gole messi, dwa gole puyol i nie wchodzi za cholere. Z gory wielkie dzieki za jakas pomoc bo utknalem przy tym totalnie Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 a Messi to nie przypadkiem skrzydłowy(liczy się jako napastnik)? Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Ale podczas celebracji wyskakuje ze jest pomocnik Bo ja robie ten myk z przenoszeniem graczy przed wpadnieciem pilki do bramki Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Tak szybko tylko:) Mam wersję na ps2.Mianowicie czy ja mam jakąś wieśniacką wersję bo nie mogę zabrać balona zawodnikowi który holuje go przez całe boisko.Wzywam na pomoc innych zawodników,to samo.Dostaję miażdzycy,nerwicy i co tam jeszcze,ale to mnie dobija. U wszystkich tak jest?! Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Mam okazje porównać PESA2008 i FIFE208 i muszę przyznać ,że Fifa wywarła na mnie duże wrażenie. Gdy ją kupywałem rozważałem wszelkie Za i Przeciw i uznałem po pyknięciu paru meczyków, że jest lepsza nić PES08 . Oczywiście jest to Moje zdanie. Poprostu na Pesie się zawiodłem Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 siemka.... zna ktoś jakieś stronki z turniejami ??? lub liga??? Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Mam parę pytanek: 1. Zapewne Nasza reprezentacja jest tak samo źle zrobiona jak w późniejszym produkcie EA "EURO coś tam"? 2. Czy na ekranie ładowania da się biegać tylko Ronaldinho czy można go zmienić np. na Krzynówka (zapewnie nie...)? 3. Czy warto kupić tą grę dla samego singla jeśli w prespektywie 2-3 miesięcy ma wyjść wersja 09? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 1. Ma oryginalne koszulki, aktualny skład, mordki niepodobne raczej 2. Można zmienić na kogo Ci się żywnie podoba 3. Warto, gram codziennie do dziś, najwyżej poczekasz aż 09 stanieje. (p.s. wyjdzie w październiku zapewne) Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 w oczekiwaniu na spadek ceny fify 09 kupilem 08 i stawiam pierwsze kroki powoli ciezko sie gra, narazie wszystko na asissted mam , ale ogolnie rozgrywka miodzio, zabojcze tempo i nie ma czasu na myslenie tylko jazda z akcja , animacje niszcza oj nie wroce juz do pesa mam pytanie do prosow na temat przyjmowania pilki prawa galka, czy timing sie liczy i jak mocno galke wychyle ? bo czasem fajnie sobie zbije pile tam gdzie chce a czasem za daleko wypuszcze itd i czy dodatkowo trzymac LT albo RT podczas przyjecia? grajacych zapraszam na gre moj GT : GhettoKingSas tyle ze w dzien ze mna beda lagi, ale po polnocy juz miodzio zero lagow hehe Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 czy w tej grze grając w trybie "manager" uświadczę zmienne warunki pogodowe oraz tryb dnia i nocy czy nie? Bo gram już sporo ale nic się nie zmienia. Może coś muszę wykupić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi