pspkowiec 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) mega zarypisty zespól jestem ich fanem od okolo roku. jak dla mnie sa najlepsi. 28 stycznia bedzie wydana ich druga plyta "scream aim fire" co do gier "hands of blood" zagoscilo rowniez w grze need for speed most wanted. tylko czekac az przyjada do polski na koncert. pozdro link do scream aim fire Edytowane 14 stycznia 2008 przez pspkowiec Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Scream Aim Fire wypaśna. Polecam Moja ocenka to 8/10 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 To bardziej podchodzi pod Aluminium niż Metal, ale to nic. A tak na serio da się tego słuchać, i nawet wpada w ucho. Zespół całkiem, całkiem. Cytuj
Sogi 2 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Ich muzyka wpadła mi w ucho. Są Genialni, czekałem za Albumem 2010 i po odsłuchaniu przyznam że jest najlepszy. Chłopaki robią się coraz to lepsi. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Serio?Dla mnie ostatnia plyta to dramat Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Zaorać. Mnie się tylko jeden ich kawałek podoba, ale nie powiem jaki. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Mnie się tylko jeden ich kawałek podoba, ale nie powiem jaki. Waking The Demon? Bo mnie sie podoba jako jedyny. Dobra, mogę się spalić ze wstydu. Cytuj
Gość LoganOldschool Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Album Poison to mistrzostwo świata i mam w (pipi)e wasze opinie, jest na drugim miejscu pod względem ilości odsłuchań (około 300 razy, wyżej tylko "Hatebreeder" od COB - ponad 700 !) Scream Aim Fire jakoś wybroniony, ale słychać że struny głosowe oberwały, Fever to już nie to samo co poprzednie albumy ale nie jest taki zły, bez rewelacji i zapamiętam go tylko z utworu "The Last Fight" i to w dodatku w wersji akustycznej (sic!) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi