STRETCH 30 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 dlaczego juz tak dlugo nie ukazuje sie kolejny ep? Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 22 października 2008 Autor Opublikowano 22 października 2008 jest juz caly 3 sezon. tylko ze z torrentow jakos mi nie ciagnie. a na rapidzie nie moge znalezc. bylbym wdzieczny jakby ktos mial i mogl sie podzielic. http://tvshack.net/tv_shows/Robot_Chicken/season_3/ Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 szkoda, ze troche wczesniej nie napisałes, do niedawna miałem cały trzeci sezon na dysku... Obadaj na newtorrents.info, tam są odcinki z 3 sezonu i niektóre mają całkiem sporo seedów (no chyba, ze masz w ogole problem z zasysaniem z torrentów) Aktualnie trwa hiatus, 4 sezon zaczyna sie jakos w grudniu. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 23 października 2008 Autor Opublikowano 23 października 2008 juz mam ale dzieki za info . sciagnalem pojedynczo z rs. 2sa bardzo dobre a reszta taka sredniawka imo. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Dzisiaj w sieci pojawił sie Robot Chicken Star Wars Episode 2, drugi półgodzinny odcinek stricte o Gwiezdnych Wojnach, i to jeszcze lepszy niż poprzedni ;] Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi