Incognitos 2 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Dokładnie mi też się udało przed chwilą po jakiś 20 próbach... dzisiaj lepiej chodzi stronka radzę się streszczać Game ID: inc0gnit0s PS: FLook no ja normalnie na Polskę żeby potem nie mieć problemów z akceptacją karty kredytowej/wirtualnej przy jakiś zakupach czy cuś... Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Flook- same prawdziwe dane, czyli Polska itd Cytuj
artex 28 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Ja wczoraj ściągałem pier.....ą łatkę ale musiałem wyłączyć konsole przy 42% i od tej pory jak chcę dokończyć to po 2 godzinach nie łączy się przez per-per. Dzisiaj to samo nie da rady, ileż można czekać aż ktoś udostępni, chyba będę miał pograne. Cytuj
mati_87 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Podobno konta założone na Polskę są usuwane a nawet jak pozostaną to nie będzie można na nich grać. Prawda ? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) A skad zes wytrzasnal takie brednie? Jak zakłądałem konto według opisu na gametrailers- czyli po prostu na japonie to przyszedł mi mail po kilku dniach, mówiący o usunięciu konta. Teraz przyszło mi coś takiego: Thank you for using the KONAMI ID. You have just registered a KONAMI ID! (20/04/2008 08:15:58 CET) [KONAMI ID] jakimiec86 [GAME ID] jakimiec This e-mail has been automatically sent from the KONAMI ID Portal site. This is an automated e-mail response and cannot be replied to. Tak więc, raczej nie ma się czego obawiać. Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Jakim Cytuj
mati_87 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Wypowiedź z innego forum: "No i co z tego,że udało Ci się zarejstrować na Polske.Jak to konto jest nieaktywne i takie pozostanie. Nie umiesz czytać,pisało tam wyraźnie: konto zarejestrowane na twój kraj nie będzie mogło być aktywowane,dosłownie to nie będzie można potwierdzić rejestracji. Tak właśnie jest, ja swoje założyłem już 5dni temu a dzisiaj przy próbie zalogowania otrzymałem komunikat,że moje konto zostało skasowane. Pisałem maila do Konami opisałem cały problem z rejestracją w naszym kraju i że nam Polakom także zależy na graniu w tę Bete...Niestety nie otrzymałem żadnej odp.Żałosne" Cytuj
artb1 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Podobno konta założone na Polskę są usuwane a nawet jak pozostaną to nie będzie można na nich grać. Prawda ? ja tam założyłem konto na Polske i dostałem potwierdzenie na maila,wszedłem na stronke i sie zalogowałem bez problemu wiec nie wiem skąd masz takie info ! edit:wszystko chodzi bez problemu,logowanie na stronie też więc nie ma się co martwić,konta na Polske nie są usuwane !!!! Po zalogowaniu na stronie" KONAMI Logout KONAMI ID * Top * What's KONAMI ID? * Frequently Asked Questions * Contact us Welcome! arturkulesza Currently unable to use e-mail receipt confirmation." Edytowane 20 kwietnia 2008 przez artb1 Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 nie strasz ludzi ja mam juz chyba dosc kiedy juz wszystko wpisuje,to mi wyskkuje error....i od nowa <_< Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Miejmy nadzieję że jednak nam tych kont nie pokasują. Zresztą nie wiem w jakim celu mieli by coś takiego robić. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 xD nie wiem kto takie głupoty wymyśla -_- Tam tylko pisze, że mogą być problemy z płatnościami, ponieważ w naszym kraju opcja ta jest na razie nie dostępna (piszę z głowy). Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Ja mam konto od środy rana i przed chwilą spokojnie się na nie zalogowałem na konami ID.Maila też dostałem z gratulacjami rejestracji(taka sam treść jak wkleił Jakim).Jutro się wszystko okaże Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 dziś o północy:d nie wydłużaj oczekiwania:D Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 To by było miło jakby 00.01 i już można było grać Włąsnie jest na necie jakieś ifno kiedy oni te serwery uruchomią ? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Panowie z IGNu grali juz w betkę. Co cieszy toto że gra- w sumie podobnie jak COD4 bardziej będzie nastawiona na taktyczną, powolna rozwałkę niż wesołe Rambo Team Deatchmatch. There's no question that Metal Gear Online is a different breed of online shooter. It's not fast, it's not based around reflexes, no, it's much more thought-out than that. Your player doesn't move with blinding speed (I kept looking for a sprint button), nor will you find rocket launchers laying around for you to pick up and play with. You'll need to play the angles, keep behind cover and work worth your teammates to be successful. In my brief play session I didn't have enough time to get into the intricacies of the game, but felt as though I had just played exactly what fans have been asking for. It's Metal Gear Solid 4, but it's Online. Same graphics, same gameplay, same awesomeness. Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Jakim Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Nie wklejaj tu takich rzeczy bo nie wytrzymam do jutra .CoD4 uwielbiam właśnie za taktyczną rozwałkę tak różną od UT3 lub Q3.Jak podobnie ma wyglądać gameplay w MGO to ja idę spać i obudźcie mnie jutro Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) ja bede gral po 00:00 ...jezeli oczywiscie rejestracja sie uda JEEESt udalo sie:) id: grimreaper669 ..i widzimy sie na polu walki:) Edytowane 20 kwietnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 już bardziej prawdopodobna wydaje sie 1.00 czyli 00.00 czasu angielskiego choć po mojemu włączą dopiero nad ranem Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 A ja rano do szkoły ;/, mogli by otworzyć o 1:00. moje ID: michalkurdyla Cytuj
Metal 4 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Nie straszcie ludzi, konta nie będą usuwane. Poprostu było tam napisane, ze czegoś tam nie będzie można kupować, bo system płatności nie działa z naszym krajem i tyle. Pomyślcie logicznie, po co dawaliby możliwość rejestracji na Polskę, skoro maja usuwać konta. Beta rusza o północy naszego czasu. To jest oficjalne info z tego co wiem . Co do gry to jest bardzo taktyczna (przynajmniej z MGO1 tak było), ale przy headach wymaga refleksu i skilla . Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Metal Cytuj
MeL 34 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 a ja jak kliknę na REGISTER wypełnie pierwszą stronę dostaje : Due to a period of inactivity, the page has been deleted. Please click on the below link to return to the top page. I duuuuuuuuuuuuupa. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 stary- każdy z nas miał to chyba już z 3879237 razy. Grunt to trafić w miarę dobrym momencie na rejestrację. Praktycznie od 10 rano to późnej nocy zarejestrowanie się graniczy z cudem. Możesz próbowac dalej- z tymi samymi danymi oczywiście. Cytuj
Emtebe 2 542 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Ja już się zarejestrowałem... problem mam taki, że wpisałem samo konami id a zapomniałem o game id, i teraz nie mogę się zalogować by to dopisać, bo serwer jest przeciążony. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 hmm a nie wyskakiwał ci bład że nie wpisałeś Game ID podczas rejestracji? Chodzi mji o to, czy była wogóle możliwość stworzenia KONAMI ID bez Game ID Cytuj
Snake_Plissken 911 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Chodzi mji o to, czy była wogóle możliwość stworzenia KONAMI ID bez Game ID Nie jest wymagane stworzenie Game ID od razu. Cytuj
wpieniacz 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 przed 2 minutami mi sie udalo po wielu probach konami id wpieniacz87 game id wpieniacz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi