Skocz do zawartości

Metal Gear Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie(jest tu jakaś? :P) jeszcze 30minut,oby czekanie i nadzieja nie zmieniło się w (pipi)@#^ po północy bo u mnie w mieszkanku już wszyscy śpią :P

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

No panowie. Jak KONAMI czegos nie spartoli to za pol godziny jedziemy z tym koksem

Szczerze w to jednak watpie

Ah uprzedzil mnie skubaniec:p

Edytowane przez Jakim
Opublikowano

Ja wpisałem hasło jeszcze raz i przeszło. Co dziwne, później trzeba podać kolejne imię i zarejestrować wygląd :o

No i niestety po customizacji nie przechodzi dalej - błąd server'a.

Opublikowano
Wydymali Polskę czy wyłamały nas na chwilę obecną serwery?

nic z tego ja w Grecji jestem

No to mnie pocieszyłeś bo możliwe ,że to wina serwerów.Już się bałem ,że potwierdzi się to info,że informacja o niemożności płacenia na Konami ID = nieaktywne konto

Opublikowano
wyskakuje mi GAME ID or password is incorrect.Unable to login to server i cyferki...........

jak pewnie wszystkim <_<

same here.... poczekam jeszcze jakies 30 minut jesli nie zatrybi, to ide w kimono;)

Opublikowano (edytowane)

LOGUJE LOGUJE ,próbujcie do skutku

ale dalej wywala błędy,serwey po prostu przeciążone,nie zwracajcie uwagi na informacje o błędnym haśle lub loginie

dotarłem jedynie do menu kreowania własnego wojownika,dalej już wywala błędy lub wcześniej.

Chyba sobie pójdę spać i wstanę koło 5 :P

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Z tym całym ONLINE to oczywista i prosta sprawa... tyle napalonych ludzi jak my wbilo zaraz po 24 na online, ze servery nie wyrabiają. Za jakies kilka godzin powinno sie to uspokoic i mysle ze nad ranem bedziemy mogli spokojnie sobie pośmigac online :D

Opublikowano
Mi dochodzi do menu głownego, ale po daniu start game wywala unable to connect to server, czyli moze serwy jeszcze nie za bardzo soą gotowe wspołpracować :)

Dokladnie to samo,a jak klikam "Start Game" to sobie mysle - "A moze teraz sie uda!!! " ale kupa ;D Ale mysle ze jeszcze troche,sporo ludzi zwatpi, zostana wynagrodzeni tylko najlepsi!!

Opublikowano
Mi dochodzi do menu głownego, ale po daniu start game wywala unable to connect to server, czyli moze serwy jeszcze nie za bardzo soą gotowe wspołpracować :)

Dokladnie to samo,a jak klikam "Start Game" to sobie mysle - "A moze teraz sie uda!!! " ale kupa ;D Ale mysle ze jeszcze troche,sporo ludzi zwatpi, zostana wynagrodzeni tylko najlepsi!!

Me too. MGO zamienia sie w TNWTP-->Tactical Night Wait To Play :P