Katana 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Fanie się grało Możemy tak codziennie xD Edytowane 26 kwietnia 2008 przez Katana Cytuj
Katana 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Fanie było Możemy tak codziennie xD Poczekaj z tym tekstem dokąd nie poznasz co to sex. Odpowiedni tekst w odpowiednim momencie i wszyscy leżą pod stołem Lekka zmiana w poście xD Edytowane 26 kwietnia 2008 przez Katana Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Troche noobowalem ale dzieki za przednia zabawe Cytuj
silent snake 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 I ja dziekuje za zabawa Jutro mam nadzieje tez was spotkac Cytuj
Katana 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Ciesze sie, ze sie wszystkim podobało Przynajmniej mam nadzieję, że wszystkim Cytuj
_Michcio_ 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Było świetnie, czekam na następne spotkanie Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 fajnie sie gralo. Nawet wyrownane teamy. CTB calkiem niezle ale musi byc rowna liczba osob w obu teamach bo w tdm juz nie koniecznie. Jutro kolo 22 proponuje otworzyc server bo przed 22 cztery osoby byly tylko. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Juz nie gracie? Teraz dopiero servery luzniejsze sie robia. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Problemow z wejsciem do gry nie bylo. Za pierwszym razem sie zalogowalem. Konami dalo rade z updatem serverow. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Powiem krótko gra się pięknie rozgrywka płyniutka i satysfakcjonująca miodzio tylko grać czy w becie można rozwijać zdolności ? Bo mam dwie gwiazdki i nie wiem co zrobić Edytowane 26 kwietnia 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
maly 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Mozna, bylo juz o tym musisz usunac inne umiejetnosci zeby uzyc skilla na wyzszym poziomie Edytowane 26 kwietnia 2008 przez maly Cytuj
Katana 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Mam pytanie do tych co grali - Lagowało wam? Na początku miałem włączony serwer (Seedbox) na tym samym łączu i mogło troszkę lagować, później go wyłączyłem, ale i tak nie wiem czy moje łącze podołało wszystkim grającym Cytuj
silent snake 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Ja dołączyłem ok. 22.30 i żadnych lagów nie uswiadczyłem. Wsio śmigało płynniutko Cytuj
maly 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 (edytowane) Mi nie lagowalo. Jedna rzecz mnie dziwi, kilka razy mi sie zdarzylo ze zostalem Host'em po tym jak ten wyszedl z gry i moje lacze dawalo rade nawet przy 12 graczach a w Warhawku moglem maks na 4 Edytowane 26 kwietnia 2008 przez maly Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Mi czasami anubis przeskakiwal, znikal i pojawial sie dalej, reszta bez lagow. konami fajnie to rozwiazalo. Jak host wyhodzi ktos inny przejmuje jego role. A to ze 12 osob pociagnelo twoje loacze swiatczy o kunszcie panow z konami. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Daje rade zaprawde. Zero lagow. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) no naprawde fajnie sie gralo,szkoda tylko ze szybko musialem opuscic gre bo mi bardzo dobrze szlo Edytowane 27 kwietnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Kotu 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Hmmm....Pytanko na szybko do grajacych-mam konto na UK i nie ma tam Beta Metala do sciagniecia-gdzie ja moge znalesc? Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Hmmm....Pytanko na szybko do grajacych-mam konto na UK i nie ma tam Beta Metala do sciagniecia-gdzie ja moge znalesc? Na plycie wraz z MGS4:). Niestety bety juz nie dostaniesz. Cytuj
Binek 0 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ja mam takie pytanie, ponieważ próbowałem założyć kilka razy swoją grę i wyskakiwał mi błąd. Mój kumpel wczoraj także próbował i również nie mógł. Kto wie może o co kaman?? Cytuj
f5k 1 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ja mam takie pytanie, ponieważ próbowałem założyć kilka razy swoją grę i wyskakiwał mi błąd. Mój kumpel wczoraj także próbował i również nie mógł. Kto wie może o co kaman?? To chyba wina zablokowanych portów. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ja mam odblokowane porty dla PS3 i UpNp wlaczone, a i tak nie moglem hostowac. Chyba, ze dla MGO trzeba jakies specjalne porty otwierac. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 (edytowane) hej gracie dzisiaj? wieczorkiem późnym chętnie do Was dołączę. A przy okazji mam pytanko - czy mogę edytować raz utworzoną postać (jej wygląd, skille, itp?) czy żeby coś zmienić to muszę ją usunąć i zbierać skille od początku (notabene, gdzie sprawdzę moją rangę?) pozdro - przednia gierka, tylko grafika mizerna... dajcie znać co dzisiaj, jaka nazwa i hasło ^_^ PS. Widzę, że tutaj kolosalne wręcz znaczenie to taktyczne zgranie. Miałem okazje pograć z trójką świetnie zgranych kolesi (kobiet ?) - poezja. Edytowane 27 kwietnia 2008 przez waldusthecyc Cytuj
Metal 4 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Co do ilosci graczy to w grach typu CAPTURE ma to kolosalne znaczenie, ale w TDM lepiej jak sie jest w druzynie, która liczy mniej osób . Kiedyś wygraliśmy prawie klanówke ja z l!iquidem, przeciwko 4 osobom. Wygraliśmy TDM i to dość mocno, a przegralismy 1 CAP 6-1 i drugi CAP 6-5. Ten drugi niemal wygraliśmy, troche zabrakło . Co do trybu CAPTURE z Kero i GA-KO, to fajniej imo rozwiązany był w MGO1. Tam trzeba było przynieść Kero do bazy i ono tam zostawało, nie trzeba było siedzieć z nim w polu. Fajniej można było się bronić. Jeśli chodzi o niemożliwość hostowania to wina portów. 1Mbit w MGO1 starczał na bez lagową grę w 8 osób (czyli maks) w MGO1, tutaj już więcej trochę trzeba. Jak będziecie grali to piszcze tu na forum na jakim lobby i jak nazwany host . Swoją drogą im więcej gram, tym bardziej mi się podoba stare MGO, w które już nie pogram . Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Co do trybu CAPTURE z Kero i GA-KO, to fajniej imo rozwiązany był w MGO1. Tam trzeba było przynieść Kero do bazy i ono tam zostawało, nie trzeba było siedzieć z nim w polu. Fajniej można było się bronić. Dla mnie ten tryb to zupełna porażka. Trzeba się za dłudo na stać Ale TDM - super sprawa. Szkoda tylko, że na chybcika postać tworzyłem (już chciałem grać) a teraz nie wiem jak ją zedytować (skille, wygląd itp.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi