krzynek1 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 mam problem, kilka razy wpisalem zle haslo logujac sie do MGO i teraz wyswietla mi komunikat ze tymczasowo zablokowano mi logowanie wiec, ile to potrwa zanim znow bede sie mogl zalogowac ? pierwszy raz chcialem w to zagrac i klops ;] Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Jeśli zarejestruje się na UK to będę mógł normalnie robić zakupy w MGO Shopie jak w PSS? Bo słyszałem, że nie i nie wiem czy rejestrować się na UK czy może na Polskę i liczyć na cud w postaci naszego MGO Shopu. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Jeśli zarejestruje się na UK to będę mógł normalnie robić zakupy w MGO Shopie jak w PSS? Bo słyszałem, że nie i nie wiem czy rejestrować się na UK czy może na Polskę i liczyć na cud w postaci naszego MGO Shopu. Nie wiadomo jak Konami zareaguje - jak coś będziesz chciał kupić to masz weryfikacje karty płatniczej gdzie musisz podać wszystkie prawdziwe dane (które będą na Polskę) do konta które jest założone np. w UK albo jakimś innym "normalnym" kraju. Możesz zaryzykować ale ja Ci nie doradzę żeby potem nie było... BTW: Ja walczę nadal - może się uda EDIT: a wogóle dlaczego wszyscy nie wbijemy do Konami o ten sklep? Czy to sprawiedliwe wg. Was? Ja koresponduje z Konami (wysłanie e-maila nic nie kosztuje), wydzwaniam do SCEP. Skoro damy im znać że jest na takie coś zapotrzebowanie to jest większa szansa że udostępnią NAM tą usługę. Siedząc i się modląc nic się raczej nie osiągnie. SCEP: 0 801 230 000 Konami Online Support: en_support@konami-europe.net Możecie także pomęczyć wydawcę że Was łaskawie nie poinformował o taki fakcie (bo mnie ot osobiście boli że nie mogę w pełni skorzystać z opcji gry a zapłaciłem za nią dokładnie tyle samo co anglik czy niemiec)!!! Edytowane 18 czerwca 2008 przez KaIgrekO Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 a ja mam pytanie,mam jeden slot do mgo na kazdy game id,czy jak bo nie chce kombinowac Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Jeden slot, razem z gra masz na konsole, jesli zalogujesz sie pod innym game id to nie bedziesz mial zadnego slotu, bedziesz musial kupic "paczke" slotow. W tej paczce sa bodajze trzy sloty. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Jeden slot, razem z gra masz na konsole, jesli zalogujesz sie pod innym game id to nie bedziesz mial zadnego slotu, bedziesz musial kupic "paczke" slotow. W tej paczce sa bodajze trzy sloty. 4 sloty - prawda - lepiej nie kombinować... UPDAT: Nie ma w paczce 4 slotów. W sumie można dokupić 4 sloty. Wiem co mówie... Edytowane 20 czerwca 2008 przez KaIgrekO Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Jeszcze MGO nie odpalałem. Może mi ktoś w trzech krótkich zdaniach wytłumaczyć o co się rozchodzi? Nie chcę sobie nieumyślnie czegoś zepsuć Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Ja juz od bety mam konami id zarejestrowane na polske ale wacham sie czy nie stworzyc nowego konta na uk lub usa, w sumie chce pobierac dodatki nowe mapy, posiadam Vise w USD , moze mi ktos doradzic co najlepiej wybrac? Bo chciał bym juz pograc:) Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Miałem zaczynać MGSa ponownie, ale online nieźle mnie wciągnął, jakoś lepiej mi się gra niż w becie. Pomykanie ze snajperą w żadnej innej grze online nie dawało mi takiej radochy, masakra, bang i kolejny headshot, no ba :] Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Heh, zazdroszcze wam, tez bym se popykal, ale lagi nie daja mi spokoju Z m4 jakos da sie biegac, smiesznie to wyglada. B. czesto wystepuje taka sytuacja : stoi sobie koles, strzelam w niego, nastepnie wbiega za rog jakiegos budynku, czy ulicy i deda od moich kul, a ja zdobywam fraga ! To wyglada, jakby moje kule go namierzaly i lecialy zanim, skrecaly za rogiem i dopiero zabijaly.... Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Panowie wpisywać swoje GAME ID mój to pokrytsniegiem (bez y, bo zjadłem ;p) żeby dodać kogoś do listy, ta druga osoba musi być online Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Old_Kyo (BTW: taki sam jest mój PSN) Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 DabmanPoland zaczne grac od FW 2.40, narazie nie chce robic update do 2.36 aby grac... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) proponuje zrobić bazę graczy w MGO by nie było burdelu w temacie bo pewnie za niedługo ten temat wymieszałby się z nickami i pytaniami o MGO edit-już utworzyłem tamacik Edytowane 21 czerwca 2008 przez Ficuś Cytuj
KOORDYNATOR 0 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) Dobry pomysł ! Edytowane 21 czerwca 2008 przez KOORDYNATOR Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 hej mam pytanie - nie mogę przełączyć żadnej broni w tryb auto aim - po wciśnięciu kwadratu słychać dźwięk (taki jak nie można czegoś wykonać w danym miejscu) i tyla. więc auto aim jest u mnie ciągle nieaktywny. jak to zmienić? w MGOBeta działało chociażby na SMGs. A tutaj ni ch***. Macie pomysł co źle robię? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) hej mam pytanie - nie mogę przełączyć żadnej broni w tryb auto aim - po wciśnięciu kwadratu słychać dźwięk (taki jak nie można czegoś wykonać w danym miejscu) i tyla. więc auto aim jest u mnie ciągle nieaktywny. jak to zmienić? w MGOBeta działało chociażby na SMGs. A tutaj ni ch***. Macie pomysł co źle robię? U mnie AutoAim smiga,wiec nie wiem gdzie moze byc przyczyna. Moze nie zapisuje Ci w opcjach ustawien? Edytowane 25 czerwca 2008 przez Faranell Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 hej mam pytanie - nie mogę przełączyć żadnej broni w tryb auto aim - po wciśnięciu kwadratu słychać dźwięk (taki jak nie można czegoś wykonać w danym miejscu) i tyla. więc auto aim jest u mnie ciągle nieaktywny. jak to zmienić? w MGOBeta działało chociażby na SMGs. A tutaj ni ch***. Macie pomysł co źle robię? W Game Options w trybie online druga zakładka - Lock-On daj na ENABLE i NIE NACISKAJ trójkąta aby wrócić do menu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi