Gość KaIgrekO Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Moze mi ktos podpowiedziec na temat zakupu dodatkow?A mianowicie mam zarejestrowane MGO na Polske wiec nie moge kupowac w ich shopie, a czy mimo to ze mam rejestracje u nas a uzyje do placenia konta np.niemieckiego , czy to przejdzie? Z info jakie mam to nie gdyż płacisz zawsze na konto na które masz Konami ID oraz Game ID i na które się logujesz. Nie możesz z innego konta na Twoje konto dokonać płatności - to tak nie działa <_< Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Zle napisalem , to "uzyje konta niemieckiego" oznaczalo uzycie konta bankowego a powinienem napisac karty kredytowej niemieckiej Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Zle napisalem , to "uzyje konta niemieckiego" oznaczalo uzycie konta bankowego a powinienem napisac karty kredytowej niemieckiej Nie zalogujesz się do MGO Shop'u z z konta które było założoner na Polskę. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 A mi MGO już wogóle nie działa... po nacisnieciu tej opcjui w grze wywala mnie na "pulpit". Częsty bład i narazie nic z tym nie idzie zrobic. Kojima mi podpadł.. myslałem ze koniec problemów z grami tak jak na PC.. kule... dobrze ze własciwa gra MGS działa. Cytuj
artex 28 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 A mi MGO już wogóle nie działa... po nacisnieciu tej opcjui w grze wywala mnie na "pulpit". Częsty bład i narazie nic z tym nie idzie zrobic. Kojima mi podpadł.. myslałem ze koniec problemów z grami tak jak na PC.. kule... dobrze ze własciwa gra MGS działa. Mi też coś podobnego się działo z tym wyjątkiem że nie mogłem nic zrobić. Po prostu konsola się zawieszała , dopiero za trzecim razem poszło. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) Ja z dnia na dzien miałe problemy zeby wejsc do MGO... podczas loadingu wyskakiwał mi bład płyty (ikona w lewym górnym rogu).. hmm wiec usunąłem instalke i zainstalowałem gre jeszcze raz (ja pier... znowu te instalki, za niedługo to sterowniki będziemy musieli instalować). Po tej operacji już wogóle MGO nie działa. Czytałem na różnych forach i podobno wielu osobom sie tak dzieje. Na razie nie ma na to ratunku.. moze jakis update po stronie Sony. Mówiono tez ze na poczatku wyszła jakas felerna werrsja gry i to z tego powodu problemy ale tego nie jestem pewny. Edytowane 26 lipca 2008 przez LiSoQuan Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Dobrze byloby generalnie umowic sie na jakis serwer zeby sie szukac jak najdzie ochota. Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Jakaś forowa ustawka wieczorem? Ja chetnie zagram tylko widze ze chetnych cos malo... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 (edytowane) Toz mowie wpiszcie serwer na jakim sie spotykamy, to i bez ustawek duzo ludzi bedzie sie pojawiac (tak bylo z beta). Edytowane 28 lipca 2008 przez grzes_l Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Gracie już? Niech ktoś zahostuje, najlepiej nazwać Polska lub PsxExtreme. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Cuda się zdarzają. Dzięki pomocy kolegi z klanu stałem się szczęśliwym posiadaczem dodatku. Co prawda muszę teraz wszystkie skille od początku levelować, ale mogło być gorzej. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 jaki dodatek? Gene Expansion Pack - kosztuje 7,99 funta brytyjskiego. Trzy dodatkowe mapy i jakieś tam pierdoły typu laski itp. Gene Expansion Pack Plus to to samo plus extra slot na postać (9,99 funta - dopłacamy za slot który normalnie kosztuje 3,99 funta). Cytuj
bucky 0 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 (edytowane) jestem za ustawką, często widzę polaków na serwach, a więc czekam na jakieś propozycje co do grania PS. powiedzcie mi jak poderznac gardlo w MGO jak trzymam delikwenta przed soba?? Edytowane 29 lipca 2008 przez bucky Cytuj
saptis 620 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Nie da sie, to dziala tylko w trybie Single Player. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Nie da sie, to dziala tylko w trybie Single Player. Da się w MGO. Knife Master Level (poziom 3) i minimum CQC LV.1 Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Nie da sie, to dziala tylko w trybie Single Player. Da się w MGO. Knife Master Level (poziom 3) i minimum CQC LV.1 I tak się nie da więcej Co do ustawki to ja zaczynam grę około 21/22 i kończę o pierwszej. Tylko że nie mogę hostować servera. ;/ Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Mam pytanie dość ciekawe do was: Powiedzmy, że wkurza mnie głos i wygląd mojej postaci, jako, że jest dostępny jeden slot na postać jestem zmuszony skasować obecną i moje pytanie leci teraz, jakie są szanse, że w ciągu 70 sekund jak będę robił tą postać ktoś ukradnie imię skasowanej przed chwilą postaci ? Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Zadałem te pytanie, bo... zajęli mi imię... Postać robiłem o 3 w nocy (Wolak), skończyłem ją robić i widzę, że imię zostało zajęte...skończyło się na tym, że mój nick jest taki sam jak PSN ID (Wolak_PL). Nie mam pojęcia jak to możliwe lol, ktoś czekał te miesiące z odpalonym kreatorem postaci i licząc, że będzie chodź na chwilkę wolne. Straszne po prostu. PS. Zresztą na forum extrema też był fajny lol. Jak widzicie mam nick Wolak10, a zaczęło się to tak. 10 06 2005 założyłem sobie konto na forum extrema o nazwie Wolak, kilka miesięcy wcześniej po raz pierwszy zawitał do mnie internet. Wszystko było fajnie ładnie, ale... zmieniłem usługodawcę internetu. Nie miałem kilka miesięcy internetu i po tym jak już wrócił do mnie chciałem się w końcu zalogować, ale pojawił się taki fajny problem, że...zapomniałem hasła jakie podałem podczas rejestracji, ba powiem więcej, zapomniałem nawet adresu email na jaki się rejestrowałem. Do tej pory go nie pamiętam. 9 09 2005 założyłem konto Wolak10 i tak już zostało. Konto Wolak leży sobie nieużywane : P. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Moze poprostu postac nie zostala skasowana z database,skoro mowisz ze robiles ja od razu po zlikwidowaniu poprzedniej,moze trzeba bylo odczekac...? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Zadam całkowicie lamerskie pytanie, ale ja już nie mogę dojść z toku waszych wypowiedzi co robić. Jutro zawita u mnie MGS4. Pytanie, na jakie konto rejestrować MGO, na europesjkie PL czy na USA? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Dobra, poradziłem sobie rejestrując na USA. Teraz z innej beczki. W jakie umiejetności naprawdę warto inwestować? Przepraszam, że pod sobą. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Boże co za problem, inwestujesz w te umiejętności, które będą preferowały Twój styl grania(można je zmieniać potem więc problemu nie ma), ja wziąłem snajpera , miniarza , szybkie bieganie, oraz to, że widzę wroga mnie atakującego nawet przez ściany. A ja mam takie pytanko, mam snajpera level 2(skończony) już dawno i nie chce mi przejść na 3, dlaczego? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) Mozesz uzywac noza i cqc,mozesz uzywac assault i granatow...kombinacji jest wiele.Czasami warto przystosowac skille rowniez do danej mapy i trybu,np w BB snajperka sie przyda, a w GG owszem.Sam sprobuj wszystiego i dowiedz sie jak ci pasuje grac. Wiolku,wyzsze poziomy osiaga sie trudniej wiec moze nie grales snajperka wystarczajaco duzo...I jestes pewny ze masz ja w skillach kiedy uzywasz? Edytowane 9 sierpnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi