Metal 4 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Chyba jedyna gra z takimi problemami. Jak lepiej, to zależy od chwili hehe. Konami spartoliło tę grę jak tylko mogło i nawet pobranie patcha to tragedia Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Do tej pory jeszcze w MGO nie zagrałem i już pewnie nie zagram przez ten gigantyczny patch. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 E tam, patch się ściąga szybko, ja włączyłem ściąganie wczoraj o 19:30 przez http , ściągnęło się i zainstalowało już o 21:45. Gierka wydaje się fajna Pograłem tylko chwile ale widać że jest nieźle Cytuj
Rybok23 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Z tym ściąganiem patcha nie jest tak źle bo ponad 2 tygodnie temu małem 32% i pożyczałem gre i dziś odpalam i widze że zasysam od tego samego momentu ale to jest tylko możliwe gdy pomiędzy przerwami nie pobieramy dem bo inaczej się z kasuje Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 na jaki upload ustawic neostrade 1 mb w opcjach MGO zeby byly najmniejsze lagi, teraz prawie non stop bateryjka jest na czerwonym polu. Czy polaczenie jest tez zalezne od hosta i innych graczy?? Cytuj
dexter 19 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Gra ktoś jeszcze ? Dzisiaj dostałem MGS`a i teraz chciałem pograć w MGO ale jakis update który włączyłem o 18:40 ciągnie się i ciągnie i jest dopiero 20% :| Ale mniejsza o to, byłby ktoś chętny na partyjkę w weekend albo nawet jutro ? Cytuj
dexter 19 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Sorka za double post ale sciagnalem update mam wlasne konami ID wpisuje i przy start wyskakuje ze musze wykupic slot na nowa postac jak juz sie zaloguje do tego sklepu to tylko chinskie znaczki i powrot do porzedniej strony Cytuj
dexter 19 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 automatyczne namierzanie wroga Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Wiem że odkopuje trupa, ale może mi ktoś powiedzieć, czy można jeszcze zassać patcha do MGO? Chciałbym go ściągnąć, ale pasek ani drgnie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 trwa GC wiec serwery moga byc przeciążone. teoretycznie i praktycznie patch powinien byc dostepny. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 moze mi ktos powiedziec czemu nie moge sciagnac update'a ? nie idzie wogole ;/ i niemoge zagrac Cytuj
nelson 4 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 nie nie, zupdatowalo sie ale trwalo to 1,5 godz... a net mam 10/1mb Cytuj
John Rambo 0 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Siema wszystkim, organizujemy z kumplami turniej MGO więc tak sobie pomyślałem żeby dać tu info o tym evencie. Jeśli jeszcze macie gdzieś zakurzoną płytkę MGS4 i chęci żeby się sprawdzić to zapraszamy jak najbardziej. Troszkę już mało polaków w MGO gra więc sklejamy co się da i z czego się da. Zainteresowanych zapraszam na naszą stronkę. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) http://www.gamespot....ws/6350345.html http://www.konami.jp/mgo/en/hd/event/information.html 21 marca MGO Shop zostanie zamknięty a od 24 kwietnia nie będzie można stworzyć i zarejestrować postaci = brak możliwości gry online. W tym czasie (kwiecień) cały stuff ze sklepiku zostanie odblokowany za free. 12 czerwca Konami zamyka serwery.... MGO2 RIP. Edytowane 14 lutego 2012 przez Kyo Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Eh juz teraz żeby wejsć do meczu czeka sie po 10 minut nawet nic, szkoda. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ja do tej pory w to nie zagrałem, kiedy kupiłem PS3 wraz z MGS4 trzy lata temu to już ilość aktualizacji była tak ogromna, że musiałbym zostawić konsolę włączona na noc. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Nie no 2,4 giga. Ja pograłem przy premierze nawet troche potem 3 lata sie nie logowałem i mi wygasł konami ID i nie mogłem sie zalogowac na stara postac eh to poroniony pomysł konami był Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Rejestracja też była bardzo utrudniona, trzeba było poczekać aż Konami potwierdzi ID i przyśle takowe potwierdzenie na mail. Poza tym był chyba jeszcze jakiś formularz z danymi czy coś takiego. Z tym Konami trochę przesadziło. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Najgorsze było jedno darmowe konto na konsolę Myśle że to też przez to pustki zaczęły pojawiać sie dosc szybko ;( Cytuj
Metal 4 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 To co konami zrobiło to masakra. Reklamowało tak te MGO i zamkneli zaraz serwery. To samo z genialną pierwszą częścią, która na PS2 moim zdaniem była genialnym unikatem z gameplayem nie podobnym do niczego innego, a wymagającym skilla . Zamknęli serwery po roku, bo niby miał wyjść MGS4 z nowym MGO zaraz i było MPO. Z MGS4 rok się przedłużyło i jak się skończyło to widać. MGO na PS3 to padaka i to już nawet nieistniejąca hehe. KojiPro powinni nie tykac się online, bo jak im nawet wyjdzie, to i tak zamkną go xD Konami ID. X czasu zabawy, żeby założyć konto i śmieszny sposób pobierania patchy. Pewnie dla oszczędności dzięki nie umieszczeniu plików na serwerach Sony skoro są płatne za każdy MB. Innego wytłumaczenia nie widzę hehe. Pazerność ich zjadła. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 No i online zdechl, a nawet nie zdazylem zbadac darmowych dodatkow, ktore mialy zostac udostepnione pod koniec jeszcze przed zamknieciem serwerow. Troche szkoda, ze je zamkneli, ale nie dziwie sie bo juz i tak niewiele osob w to gralo i na serwerach swiecilo pustkami, do tego mega utrudniona funkcja tworzenia profilu skutecznie zniechecala do grania. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Konami ID zabiło tą grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi