Farmer 3 268 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ten system rejestracji był tak zrypany, że ja sobie odpuściłem online. Wolę samemu w kartonie popylać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Odkopuje prawdziwego trupa - w ramach ciekawostki informuje że dzisiaj o północy uruchomiono MGO - to pierwsze jeszcze z czasów PS2 - gdyby ktoś był ciekaw polecam stronkę www.savemgo.com. P.S. Oczywiście to nie Konami uruchomiło serwer a wielcy fani tej gry. Dzisiaj walczyłem cały dzień ze sprzętem ale poległem - może jutro się uda Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Aaaaale zrobiles mi nadzieje ze MGO z MGS4 otworzono Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Gówniane było to MGO z MGS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jedyne skillowe multi na tej generacji oprocz UT3 moim zdaniem, headshot z byle (pipi) = lezysz i kwiczysz, strzelanie po nogach i tulowiu jak w innych smiesznych pseudo pro grach na multi bylo smiechu warte w MGO . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja porównuje je do MGO z PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Tak wiem, ale MGO z PS2 to juz zbyt wielka skamielina dla mnie , dlatego wyczekiwalem jakiejs iskierki nadziei ze na tej generacji pogram jeszcze w multika z 4. Coz, trzeba czekac na MGO z PP, ale mam obawy bo burgerskie studio je robi. Niemniej jednak cieszy mnie taka postawa fanatykow MGO z MGS3. Edytowane 5 Października 2013 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jak tak bardzo zależy Ci na MGO2 to sprawdź PM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Sry za post pod postem - po prawie 48h udało mi się uruchomić grę xD Były takie kombinacje że w życiu nie myślałem że takie rzeczy da się uruchomić i co w ogóle z PS2 można zrobić XD Jak coś to zapraszam(y) - dzisiaj już jestem wypluty przez kombinacje itp. idę spać ale jutro wracam na CUS http://snake.savemgo.com/Online.Games/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi