da$io 110 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 No to ja mam dziwny problem: wpisuje swoje id w grze i niestety pojawia się inccorect password or user name??? Na stronie Konami dane wskakują bez problemu! Może ktoś wie wtf??? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 No to ja mam dziwny problem: wpisuje swoje id w grze i niestety pojawia się inccorect password or user name??? Na stronie Konami dane wskakują bez problemu! Może ktoś wie wtf??? a nie masz w game id jakiegoś dziwnego znaku, którego nie ma na PS3? np. polskiej litery, może źle wpisujesz duże znaki czy cuś... co ważne, nie wpisuj konami id tylko game id - to są dwie różne rzeczy. Do Game id masz hasło składające się z samych cyfr! Cytuj
da$io 110 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 No to ja mam dziwny problem: wpisuje swoje id w grze i niestety pojawia się inccorect password or user name??? Na stronie Konami dane wskakują bez problemu! Może ktoś wie wtf??? a nie masz w game id jakiegoś dziwnego znaku, którego nie ma na PS3? np. polskiej litery, może źle wpisujesz duże znaki czy cuś... co ważne, nie wpisuj konami id tylko game id - to są dwie różne rzeczy. Do Game id masz hasło składające się z samych cyfr! Wpisałem oczywiście game id ale z hasłem do konami id wiec pewnie w tym problem! Zrobię update danych na stronie Konami może da radę bo konto zakładałem dla bety i po japońsku i może ominąłem coś! Dzięki! Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=2576 Head's up, from this week's Famitsu: July 4th: New modes - Team Sneaking, Headshot kill July 17th: Bonus Pack (1200yen) - Johnny and Meryl playable, Female PMCs can be created, 3 new maps, Official Survival Battle can be played Słodko... Cytuj
Metal 4 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Kojima gadał, ze pierwsze MGO to 30% tego co chce osiagnąć w tym MGO, a osiągnęli mniej. Do tego zrobi sie z tego tasiemiec płatnych dodatków. Ta paczka kosztuje 24zł, a nic praktycznie nie daje heh, a co najlepsze, nawet jej nie możemy kupić. Brawo konami, ch.uj wam w du.pe Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Kojima gadał, ze pierwsze MGO to 30% tego co chce osiagnąć w tym MGO, a osiągnęli mniej. Do tego zrobi sie z tego tasiemiec płatnych dodatków. Ta paczka kosztuje 24zł, a nic praktycznie nie daje heh, a co najlepsze, nawet jej nie możemy kupić. Brawo konami, ch.uj wam w du.pe Trzy nowe mapy (w czym jedna to Shadow Moses) to nic?? Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) Kojima gadał, ze pierwsze MGO to 30% tego co chce osiagnąć w tym MGO, a osiągnęli mniej. Do tego zrobi sie z tego tasiemiec płatnych dodatków. Ta paczka kosztuje 24zł, a nic praktycznie nie daje heh, a co najlepsze, nawet jej nie możemy kupić. Brawo konami, ch.uj wam w du.pe Trzy nowe mapy (w czym jedna to Shadow Moses) to nic?? Powiedz to wsztstkim osobom, które mają konta na Polskę to raz. Dwa gdzie my żyjemy? Na bezludnej wyspie? Po trzecie - tak się traktuje klientów? Ja rozumiem że to starter pack ale co to ma ku... być??? Tak się traktuje klienta, który zapłacił za produkt TYLE SAMO CO ANGLIK CZY NIEMIEC? Po czwarte - ja rozumiem że się płaci za dodatki typu Meryl czy coś innego ale za mapy??? Że co? W innych grach powiecie że też się płaci... Ale w innych grach można je spokojnie kupić. Konami ch... wam w du....!!!!!! Dokładnie - ten dodatek nic nam nie daje. NIC!!! Edytowane 3 lipca 2008 przez KaIgrekO Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 o korva,nie bedzie mozna kupic?! wytlumaczcie mi to Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 o korva,nie bedzie mozna kupic?! wytlumaczcie mi to Przed wejściem do MGO shopu musisz podać kraj zamieszkania. Nie można wybrać Polski. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) o korva,nie bedzie mozna kupic?! wytlumaczcie mi to Przed wejściem do MGO shopu musisz podać kraj zamieszkania. Nie można wybrać Polski. nie wieze ze to tak pozostanie...olac polowe europy?! ale jezeli to sie potwierdzi,to wypie.dalam mgo i nie kupuje gier konami,bo to jest juz zenada ps.ludzie moze sie zbierzemy i zagramy na wspolnym serwerze? Edytowane 3 lipca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) o korva,nie bedzie mozna kupic?! wytlumaczcie mi to Przed wejściem do MGO shopu musisz podać kraj zamieszkania. Nie można wybrać Polski. Ja powiem więcej - rejestrując Konami ID i Game ID na Polskę oraz przypisując do tych kont postać wogóle nie wejdziecie do sklepu nawet wybierając inny kraj który ma dostęp. Fajnie, nie? Pisałem o tym już wcześniej - dzwonić do Sony Computer Entertaiment Polska i się żalić to może coś wymuszą na Konami bo przeciż Konami nawet nie ma przedstawicielstwa w Polsce. Dziękuję też wydawcy MGS'a na Polskę który się na mnie wypiął, miał mnie w (pipi)e i generalnie kazał się odpier.... Cóż za piękny kraj ta nasza Polska.... Aha - pisać do konami Europe e-maili nie ma sensu gdyż wszystkie trafiają do oddziału w niemczech gdzie pracują totalni debile... którzy Wam odpisza że aby pobrać dodatki należy wejść do MGO Shop. W naszej uwadze że mieszkamy w Polsce odpiszą że Polska nie ma dostępu do sklepu (jakbyśmy tego nie zauważyli) i proszą o zrozumienie i Cie pozdrowią.... Edytowane 3 lipca 2008 przez KaIgrekO Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) hm,niemozliwe ze problem ma tylko Polska..ja mieszkam w Grecji i kiedy sie rejestrowalem to tez pisalo ze nie obsluguje sklepu Edytowane 3 lipca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
Metal 4 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Oczywiście, ze nie tylko Polska. Jest trochę państw, które nie mają dostępu, ale no przesada. Konami zamiast jak każda inna firma mogło zrobić kupowanie dodatków normalnie na PSS i byłoby wszystko fajnie. Jednak nie, oni musieli stworzyć swój genialny MGO Shop, do którego wiele osób nie ma dostępu. Nawet se nie stworzysz drugiej postaci na inną ksywę, jeśli nie wykupisz slotów. Ba, jak już grałeś w MGO na swojej konsoli, to nawet jak ją sprzedarz, to w Polsce nikt już na niej nie zagra bez pomocy kogoś zza granicy, gdzie MGO Shop jest dostępny. Co do map, to wielkie mi rzeczy. Tak samo dodatkowe postacie. W pierwszym MGO było kilkanaście map i dodatkowych postaci więcej. Do tego tryby gry były lepsze jeśli chodzi o SNE, CAP i RES. SNE to było SNE a nie wariacja na temat TDM, CAP i RES dawały więcej możliwości jeśli chodzi o strategie gry. Mało kto z Was pograł troche więcej w MGO1 i nie zdaje sobie sprawy, ze większość rzeczy było bardziej dopracowanych. Co najlepsze, w MGO2 są nawet glitche, które były w MGO1, a konami nie robi z tym nic. Co, może teraz mam za to płacić ??? Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) If you have registered your KONAMI ID with any of the below countries, you will be unable to make online credit purchases. Confirmation of receipt of e-mail cannot be used. You will be unable to buy contents. You will be unable to buy points or subscription tickets. Any e-mail from KONAMI ID will be without the clickable URL link needed in order to confirm the receipt of our confirmation mail. Andorra Bahrain Bosnia Herzegovina Bulgaria Croatia Cyprus Czech Republic Egypt Estonia Gibraltar Hungary Iceland India Israel Jordan Kuwait Latvia Lebanon Liechtenstein Lithuania Malta & Gozo Monaco Montenegro Morocco Oman Poland Qatar Romania Russia San Marino Saudi Arabia Serbia Slovakia Slovenia South Africa Turkey Ukraine United Arab Emirates Vatican Normalnie bajka - co za firma... BTW: Gdyby nie jeden spoko ziomal mieszkający w UK do tej pory bym nie mógł grać w MGO. Inna sprawa że mi się już odechciało... Edytowane 3 lipca 2008 przez KaIgrekO Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 (edytowane) co oni pier.ola,jaki Watykan,jaki Gibraltar....co tam robia panstwa jak Polska,Czechy czy Rosja....za co qurwa nie widze tam Grecji,jestem zbawiony...ale jezeli cos sie nie zmieni mam to gdzies i nie gram juz Edytowane 3 lipca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Wie moze ktos dlaczego nie moge zakladac meczy? W innych grach zero problemow a tu nie wiem. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Wie moze ktos dlaczego nie moge zakladac meczy? W innych grach zero problemow a tu nie wiem. Bo pewnie korzystasz z routera (wtedy musisz odblokować port 5730) albo Twoje łącze jest za NAT'em - wtedy poproś administratora sieci o pomoc. Cytuj
czysty 1 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 ...witam, mam problem z polaczeniem sie online, po zalogowaniu wywala mi error Unable to connect UDP Port check.(0692:00000003) o co chodzi jakby... ? help pozdro... Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 jak mozna zapraszac znajomych do lobby bo wczoraj siedzialem troche nad tym i nie umialem Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Z tego co wiem to się nie da. Jedynie ktoś może do ciebie sam dojść jeśli ma cie w friendach w grze... Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Taaa.... mogę sobie pomarzyć. P******** Konami Najlepsze jest to, że pobierając dzisiejszy update, dodatek GENE jest już na naszym dysku. Cholera, musi być jakiś sposób by pokazać Konami, że nie podoba nam się jak nas traktują. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Nawet za dodatkowe komendy komunikacji glosowej w grze kaza sobie placic. Mogli dac te nowe trzy mapy za free tym bardziej, ze w grze jest ich zaledwie 5. Cytuj
Metal 4 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Konami zlewa kompletnie wszystko o co proszą fani . Nie liczcie, ze się zlitują. Przy MGO1 proszono ich o niezamykanie serwerów, były petycje, a konami nic. Nawet nie zgodzili się, jak proponowano im, ze się będzie płacić za serwery, albo zeby umożliwili postawienie swoich prywatnych przez graczy. Prosili o to ludzie ze świata, więc tutaj jak proszą Polacy, to tym bardziej nie posłuchają, a wystarczyloby, jakby wypuszczali to na PSS. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Konami zlewa kompletnie wszystko o co proszą fani . Nie liczcie, ze się zlitują. Przy MGO1 proszono ich o niezamykanie serwerów, były petycje, a konami nic. Nawet nie zgodzili się, jak proponowano im, ze się będzie płacić za serwery, albo zeby umożliwili postawienie swoich prywatnych przez graczy. Prosili o to ludzie ze świata, więc tutaj jak proszą Polacy, to tym bardziej nie posłuchają, a wystarczyloby, jakby wypuszczali to na PSS. Pal licho dodatki i jakieś pierdółki... Ale co prawda to prawda - mapy powinny być dostępne dla każdego a nie tylko dla wybranych... Dla mnie też ta gra umarła... Metal - szykuj sie na LBP Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Moze mi ktos podpowiedziec na temat zakupu dodatkow?A mianowicie mam zarejestrowane MGO na Polske wiec nie moge kupowac w ich shopie, a czy mimo to ze mam rejestracje u nas a uzyje do placenia konta np.niemieckiego , czy to przejdzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi