Wiolku 1 592 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Ojj sporo już head szotów zasadziłem, praktycznie non stop gram snajpą, i mam ją w skillach. Cóż pogram jeszcze i zobaczę co z tego będzie. Cytuj
Gość KaIgrekO Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Ojj sporo już head szotów zasadziłem, praktycznie non stop gram snajpą, i mam ją w skillach. Cóż pogram jeszcze i zobaczę co z tego będzie. Ale Snajperkę na LV 2 masz mam nadzieje ustawioną? Pasek Ci się napełnia? Cytuj
rezpafek 0 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Niosę ze sobą wieści, które z pewnością wielu zapalonych graczy MGO przyprawi o zawrót głowy;) http://mgs.gram.pl/viewpage.php?page_id=30 Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Oficjalny europejski turniej MGO. Zasady TDM. Rejestracja tutaj. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 (edytowane) eeeh takie rzeczy a ja nie mam konsoli <_< ps wie ktos ile czasu zostalo do zapisania sie na oficialne zawody? Edytowane 12 sierpnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 to co Flook,moze skleimy team i wystartujemy...oczywiscie nie zeby jechac do Tokio,ale dla fun Cytuj
bucky 0 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 ja mam pytanie, czesto widze kolo loga klanow ludzie maja inne oznaczenia - co one oznaczaja i jak je zdobywac?? Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 To są "emblematy", jakie zdobywamy podczas gry. Np. Eagle (taki ptaszek jakby) jest za hedszotowanie. Hiena jest za okradanie (3lvl cqc). I tak dalej, masz nawet chyba opisane na MGO oficjal łebsajt. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 (edytowane) Tokio jest nasze ;] na których serwerach siedzicie najczęściej?? rzadko gram, wiec nie jestem poinformowany na których jest dobre połączenie. dziś w nocy atakujecie ?? thx Edytowane 17 sierpnia 2008 przez mevek Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) Ja przeważnie TDM na obojętnie jakiej mapie, max 10 osób. Otacon oczywiście. Edytowane 18 sierpnia 2008 przez FLooK Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Wraz z GrimReaperem mamy zamiar założyć klan, a jak wiadomo, żeby w ogóle miało to sens potrzeba ludzi. Jeżli byliby jacyś chętni to piszcie tu, na PM lub GG. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Dodam ze potrzeba 4 osob.Mozemy wziasc udzial w oficialnych i polskich zawodach.Liczy sie smak rywalizacji i fun.Nazwa klanu i inne podobne do przedyskutowania.Sa chetni? Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 ja byłbym chętny dołączenia do klanu, sporo gram w mgo ;P nick: burn_87 Cytuj
arturo9 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Ja bym się pisał ale jest pewne hallo!!!! wstyd się przyznać ale mgs mam dopiero od kilku dni kasa te sprawy poprostu jestem zielony jak mnie zechcecie to się pisze PSN ID KapralPL Edytowane 21 sierpnia 2008 przez arturo9 Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Zeby nie zasmiecac tematu piszcie na pm lub gg.Czekamy na kolejne propozycje. ps nie wiem czy skill i statystyki beda odgrywaly wieksza role przy akceptacji,bo narazie nie ma jeszcze pelnej 6stki Cytuj
DJ Kuballa 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 powie mi ktoś czy MGO jest razem z grą MGS4 czy się ściąga z PSS jak tak czy jest płatne Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 A tak w ogóle, to jest razem z MGS4. Cytuj
Goral 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) ok pisze w dwóch sprawach. Pierwsza : chętnie przyłączyłbym się do klanu, mój nick to el_gorallo gram od dwóch dni, ale nabieram wprawy. Druga: jak nabijać levele? jak to zrobić najszybciej? bo mam załadowan wszystkie 4 sloty, uzywam moich zdolnosci a te wskaźniki ani drgną . Jakrozwijc szybkiebieganie Dzięki za odpowiedź. Edytowane 2 września 2008 przez Goral Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Jak nabijać levele? Zabijaj jak najwięcej ludzi, no i sam unikaj śmierci Jak rozwinąć runnera? Logicznym jest, że trza dużo biegać. Co do klanu to pisz na PSN ID: Flok_PL. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Po przegraniu kilkudziesięciu godzin w BETĘ i kilkudziesięciu godzin w gotowy produkt stwierdzam że sobie daje spokój z tym nowym MGO. Już wyjaśniam dlaczego (tekst dla osób które grały w pierwsze MGO - reszta może sobie go darować). Grając w pierwsze MGO człowiek cieszył japę - dlaczego zapytacie? Gdyż było pełno smaczków które człowiek odkrywał praktycznie do zamknięcia serverów (i po zamknięciu też - pozdro Liqu!d). Ilu z Was wiedziało MGO Vetsi że Sneja nie będzie widać na Sonarze póki do dołączy do gry? Było na to 30 sekund a po dwóch pingach bateria musiała się ładować – w ten sposób oszukiwało się sonar zyskując cenny czas i myląc przeciwnika. Albo że po wywaleniu Mosina wolniej schodziła Snejkowi stamina gdyż miał mniej do targania? Zawsze w starym było coś do zrobienia. Zawsze był jakiś nowy pomysł czy nowa taktyka którą można było narzucić i wszyscy potem to robili po Tobie. Zawsze znalazł się jakiś nowy sposób na pokonanie przeciwnika. Gra była totalnie odjechana i idealnie wyważona. Było naprawdę co robić, choć nie było update'ów i patche. I nie jest to tylko moje zdanie ale także zdanie najlepszych w pierwsze MGO Polaków. Ja też nie wyskoczyłem sroce z pod ogona gdyż w starym MGO zakończyłem karierę na 4 miejscu w trybie SNE (sorki za przechwałki - bardziej chodziło mi o to że "wiem o co lata") W ogóle zabawna sytuacja jest dla nas - Polaków. Bo co mamy teraz? Ten starter pack to jakby nie było w sumie pełna gra. Jak wiadomo Polska ma oficjalnego BANA na MGO Shop. To też miało wpływ na moją decyzję. W ogóle to nie rozumiem podejścia Konami - tak samo zapłaciłem za produkt więc dlaczego czuję się gorszy? Dziwna ta sytuacja... A co mamy w nowym MGO? Hmmmm Za nowe 3 mapy - trzeba płacić... Jak by nie było starter pack ma ich aż 5 sztuk... My oczywiście tych 3 i tak nie możemy ich kupić NORMALNIE jako POLACY... Gra jest nierówna jak diabli a bronie są strasznie źle wyważone. Brak jest jakichkolwiek smaczków. Gra w sumie powinna mieć podtytuł "Head Shot Only". W nawiązaniu do starego MGO tutaj jest łatwiej zrobić HS'a zza bara niż z FPP. W Starym MGO aby zrobić HS'a szybko trzeba było mieć naprawdę skill'a - wiem coś o tym (ponownie pzdr Liqu!d ). Tutaj mamy bieganinę i headshotowanie na okrągło. Kończy się amunicja - jesteś trup gdyż trzeba naginać do bazy. Nawet bugów i glitche z jedynki Konami nie raczyło poprawić... Nie wiem – może nie mam racji a gra jest świetna. Ale ja tego niestety nie widzę – może moje oczekiwania były zbyt duże? W sumie to tylko dla tej gry kupiłem PS3. Czy tego żałuję? Nie gdyż na szczęście MGS4 uratował całą sytuację. Choć i tak nie dalej jak wczoraj jeden z Vestów pierwszego MGO (pozdro Metal) zwrócił mi uwagę na jedną fajną rzecz w MGS4. Spróbujcie strzelić w stopę komuś w 3 i w 4 i poczujcie różnicę. Tym niemniej jest mi ciężko bo po prostu czuję się strasznie z tym – przed premierą gry nie myślałem o niczym innym jak tylko o MGS4 i MGO. Chciałem wrócić na mój ukochany CUS i tak się to skończyło że już nie mogę patrzeć na tą grę. Już było widać przy BECIE że jest coś nie tak. Coś mi cały czas nie pasowało. Z oryginalnej i BARDZO SPECYFICZNEJ gry online zrobili (przepraszam że to napisze tych którym się podoba ta gra ale takie mam odczucia) TĘPĄ STRZELANINĘ pozbawioną jakiegokolwiek feelingu i klimatu starego MGO. Zrobili komercyjnego bubla którego sprzedają w kuponach i który jest nastawiony głównie na jeszcze bardziej tępych amerykanów ze zrąbanymi prawami HOST'a przez które to czasem w grze robi się totalny bajzel... Na koniec napiszę to co pisałem już wielokrotnie w nawiązaniu do pierwszego pokazu gameplay’a MGS4 a tym co mamy teraz. To jest całe moje podsumowanie trybu online: „This is not MGS! This is TPS!” DIABEŁ TKWI W SZCZEGÓŁACH I SMACZKACH – to jest chyba największa różnica jaka jest miedzy pierwszym a drugim MGO. I to właśnie pierwsze MGO będę (nie tylko ja) wspominał i będę opowiadał jakie to kosmiczne rzeczy dało się tam zrobić, jakie akcje wychodziły i które mi się śniły po nocach (15 minut SNE i goal w ostatniej sekundzie? Taaa – jasne – kto by uwierzył. Dwóch brytyjczyków do tej pory mnie wspomina jako Mr. Quarter) A co z tym nowym MGO? O nim postaram się zapomnieć i wierzyć że kiedyś Konami wrzuci pierwsze MGO na PSS bo mnie jakoś nie bawi ciągłe bieganie i strzelanie w głowę i tak w kółko. Z góry wszystkich przepraszam których zanudziłem i że więcej było tutaj o pierwszym MGO niż o tym czymś co mamy teraz ale temat nie rozróżnia o jakie chodzi. Jednocześnie chciałbym gorąco pozdrowić wszystkich Polaków z którymi się dobrze bawiłem (szczególnie w SNE) i którzy choć chwile grali ze mną w jedną z najlepszych gier Online! Równocześnie zapraszam do przeczytania tekstu Liqu!da o nowym MGO i jego wadach z którym się zgadzam w 100% a który to znajdziecie TUTAJ. a także zapraszam na www.savemgo.com PZDR! Kyo Cytuj
Metal 4 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Do tego w pierwszym MGO można było odstawiać niezłe orgie (tak, choodzi o "seks") hehe Cytuj
Gość mevek Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 nie grałem w 1 wersje MGO ale chyba masz racje... każdy tu biega i strzela tylko w głowę. brak jakichkolwiek innych pomysłów na pozbawienie przeciwnika życia(czasem cqc ale gdy już padnie to metoda sie powtarza). osobiście gram w tekkena i uważam ze wygrywanie nie jest najważniejsze ponad wyrabianie swojego stylu i dzieleniu sie nim z innymi uczestnikami online którzy również potrafią zaskoczyć jakimś dobrym "smaczkiem". pytanko: na jakiej platformie graliście ten pierwszy raz w MGO? byl to xbox ? bo nic innego nie dało sie w tedy podłączyć do neta. mam racje?? pozdro... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) nie grałem w 1 wersje MGO ale chyba masz racje... każdy tu biega i strzela tylko w głowę. brak jakichkolwiek innych pomysłów na pozbawienie przeciwnika życia(czasem cqc ale gdy już padnie to metoda sie powtarza). osobiście gram w tekkena i uważam ze wygrywanie nie jest najważniejsze ponad wyrabianie swojego stylu i dzieleniu sie nim z innymi uczestnikami online którzy również potrafią zaskoczyć jakimś dobrym "smaczkiem". pytanko: na jakiej platformie graliście ten pierwszy raz w MGO? byl to xbox ? bo nic innego nie dało sie w tedy podłączyć do neta. mam racje?? pozdro... Było to Playstation 2 (mam do tej pory dużą wersję z podłączonym Network Adapterem - te mniejsze PS2 mają go wbudowany). Było dużo więcej gier online na PS2 jednak pierwsze MGO naprawdę wyróżniało się spośród nich. Tryb online pojawił się w wersji z podtytułem "Subsistence" do MGS3 - poprawiona kamera (pełne 3D) oraz tryb online + masa dodatków - było to wydanie na 3 DVD. (Ocena w PSX Extreme to 10) PZDR. Kyo Edytowane 6 września 2008 przez Kyo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi