Skocz do zawartości

Metal Gear Online

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poddaje się na chwilę obecną,24% ściągnięte i teraz za każdym razem wywala mnie z serwera.Na wieczór popróbuje bo teraz opuszczam chatę.I tak takim tempem raczej do poniedziałku się wyrobię :)

Opublikowano (edytowane)
Poddaje się na chwilę obecną,24% ściągnięte i teraz za każdym razem wywala mnie z serwera.Na wieczór popróbuje bo teraz opuszczam chatę.I tak takim tempem raczej do poniedziałku się wyrobię :)

ok jeden mniej, może teraz poleci szybciej ;)

--------------

głupi żart, ale w tym momencie nie dość że udało mi się p1% pobrać to prędkość jest ok 100 kb/s - dzięki kolego ;)))

Edytowane przez dmk
Opublikowano

Pewnie dlatego, że jak tak cały czas będzie, to ledwie do tego poniedziałku sie patch ściagnie lol :D. Chcę go sciągnąć i mieć z głowy, ale pewnie ze 3 dni będzie to trwało :P.

Opublikowano

Czyli dobrym, a nawet bardzo dobrym posunieciem bylo umozliwienie sciagniecia Bety przed mozliwoscia zabawy ^_^ Jak sobie przypomne jakie cyrki byly z beta Halo3 :lol:

Ale ile wazy ten patch?Chyba wiecej od samego MGO ;)

Opublikowano

następna gra która sekundę po premierze już wymaga patcha,tak samo jest z GT5P.Nie mogą oni od razu w sklepie umieścić pełnej wersji z łatką?:/

Opublikowano

może ktoś podać info jaki procent ma ściągnięty oraz wejść w informacje po najechaniu na ikonkę dema i podać ile waży? z moich obliczeń wynika że patch waży jakieś 3G:)...(na starcie demo ważyło 741mb)

Opublikowano

Amerykanie powłączali konsole i można sobie bezstresowo patcha przez p2p ściągać. Co prawda leci 30-40 kb/s, ale jest stabilnie, nie wywala mi błędów i nie muszę co 15 minut podchodzić do konsoli. Już mam 60% :>

Pytanie tylko, co ten patch nam teraz da? Nie zdziwię się, jak w sobotę wrzucą kolejnego patcha.

Opublikowano

Mi w dzień z peer to peer ładnie ściągało tylko co pewien czas wywalało.Teraz nie wywala ale z nikim nie potrafię się połączyć i transfer 0%.

Mam 20%(wcześniej pokazywało 24%) i gra zajmuje mi już ok 950mb i z moich obliczeń wynika,że patch waży 1gb :)

Opublikowano (edytowane)

Ja scignełem włąśnie i instaluje. Po wielkich meczarniach, ale wreście sie udało i z tego sie bardzo ciesze. Teraz czekac do 21 8)

Edit : Trzeba sie zalogować na stronie dostać ID i hasło które bedziemy uzywać do połaczenia z gra .

Edit2: W tej chwili strona z ID nie chce wejść.

Edytowane przez polaki899
Opublikowano

Troche sie pogubiłem, w tym wszystkim. Od poniedzialku bede mógł grać nawet jesli nie mam konami id ? jesli nie, to czy jest jakas metoda na zdobycie go bez preorderow itp ?

Opublikowano

CO tu do pogubienia :D Masz opcje połaczenia w MGO ale zaczym to zrobisz musisz sie zarejestrowac na stronie konami i dostac ID i hasło i potem wpisujesz i grasz. Właśnie próbuje sie zarejestrować ale strona jest przeciążona i jakoś słabo działa. Moze jutro bedzie lepiej

Opublikowano

dzięki bogu rejestracje na konami mam za sobą.Wczoraj się nie dało,dziś za 5 razem o godzinie 7 rano przed uczelnią rejestracja zakończyła się sukcesem.

Teraz tylko je@^# patch-23% za mną :/

Opublikowano
A mi sie wcale nie chce sciagac :/ Jak wezme P2P to ciagle mam transfer 0,0000 kb/s a jak wezme http to odrazu wyskakuje error.

Luzki, zamiast wlepiać się na ekran z paskiem postępu pójdź na piwko, wyjdźpohgraj w piłkę:P A tak na poważnie zaczęcie ściagania troche czasu zajmuje i też tak miałem, że niby się już ścuiąga a to 0,00000000% dopiero po dłuższej chwili ruszylo