Skocz do zawartości

Wasze ulubione furki w GT ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pagani Zonda i Toyota Supra. Dobrze też mi sie jeździ Mercedes Sauber i Mercedes 190 Evolution II to są moje ulubione samochody w GT. W prologue żaden mi jak do tej pory nie przypadł do gustu.

Gość pawel_k
Opublikowano (edytowane)

GT2 & GT4: Toyota GT-One

GT5p: z kilku którymi grałem - Ferrari 430 (ale nie kupiłem jeszcze F40 ;) )

Edytowane przez pawel_k
Opublikowano

GT1 - Skyline GT-R 33

GT2-GT4 - nie chce mi sie przypominac :P ale w GT4 na pewno jedna z ulubionych fur bylo Audi Le Mans Quattro

GT5: P - Audi R8, Ferrari F40, Ferrari F430, Corvette C6 Z06 i hm... jeszcze kilka pewnie

• 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Przejrzałem cały wątek i wierzyć mi się nie chcę że nikt nie wymienił żadnego modelu Aston Martin'a - przecież jazda tymi autkami (DB7,9 Vanquish) to czysta poezja, ta wyczuwalna masa pojazdu... <buja w obłokach> :)))

Poza tym F430 (wnętrze pięknie wykonane w gt5p) miło się prowadzi, i jak to ferrari robi wrażenie :D

Lancer'ki, wszelkie mietki nie ważne jaki model ;)

No i jak mogłem zapomnieć RX -7 !! :)

Edytowane przez Pejas123
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja zawsze lubiłem Skyline'y. Szkoda, że w momencie uzyskania nim ~900 kucy nie nadawał się do krętych tras :)

Toyota Supra tak samo - tylko, że przy dużej mocy zaczynała fiksować :P

Opublikowano

mój ulubiony samochodzik z GT2 i żaden go nigdy nie przebije to:

MITSUBISHI TAEVION TRAMPIO FTO 99' :) mogą wkraść się błędy w nazwie tego autka gdyz 2 lata temu ostatnio szpiliłem w GT2 :)

Dokładnie, dla mnie też jeden z najlepszych w GT2.

W jedynce Mitsubishi GTO. w trójce Pagani Zonda Race Car, a w czwórce Toyota Minolta. Oczywiście było więcej ulubionych, ale w tych spędziłem najwięcej czasu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przed GT5:P najfajniejsze było Mitsubishi GTO lub Galant. Genialne na sam początek gry - tanie, a dobrze się prowadziło.

Teraz mam nowego mistrza - Nissan GT-R... Nie dość, że piękne to do tego szybkie z niezłym sterowaniem.

• 1 rok później...
Opublikowano

GT5:

Każde auto z napędem na napęd na tył, posiadające wiecej jak 150koni (mile widziana szpera)

Reszta to dla mnie tylko dodatki, które sie nie prowadzą jak powinny :thumbsup:

Opublikowano

GT2:

Honda Prelude 4Gen

GT4:

Skyline R32

Integra Type-R

Orazj mój "drift king" BMW 2002 Turbo.

Okazyjnie W12 do bicia rekordów na N-ringu

Wiele się od tamtych czasów nie zmieniło. Z nowych furaczy dodałbym Integre DC5 i F40 do driftu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w jedynce najwięcej śmigałem GTO Twin Turbo rocznik '98 chyba

w czwórce większość jak uzbierałem pierwsze 4,5 mln kupiłem Pescarolo C60 Judd i okazało się to strzałem w dziesiątke

obecnie śmigam najwięcej Sauberem Mercedesem C9 którego wyhaczyłem na giełdzie samochodów używanych, obok Nissana R92 to chyba jedna z najmocniejszych fur w grze, świetna jest też nowa Zonda R

• 2 lata później...