Skocz do zawartości

HALO - fabuła

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przeczytałem Fall of Reach... świetnie napisana i przełożona książka :) Jakimś znawcą literatury nie jestem ale twórczość Ken Traviss (konkretnie cykl Gears of War) jest sporo gorszy.

Pytanie tylko mam...

30 sierpnia 2552 roku Przymierze dopiero co odnajduje i atakuje Reach, tymczasem w Halo Reach na planecie można już było znaleźć covenantów 24 lipca.

Również Cortana która w książce w tym samym czasie jest zupełnie indziej, konkretnie już na Pillar of Autumn, w grze jest jeszcze na planecie a naszym zadaniem jest jej dostarczenie 30 sierpnia na zadokowany statek.

Pamiętam że wielu fanów zarzucało po premierzę Reach nieścisłości, to właśnie o te chodzi?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Podumalem nad zakonczeniem sagi Forerunner'ow

Poniższy teskt zawiera spoilery dotyczące uniwersum Halo.

Pokaż ukrytą zawartość

http://zeratulpl.blogspot.com/2013/05/halo-bez-master-chiefa.html

Edytowane przez Raptor
Nie wklejamy czystych linkow, nastepnym razem warn.
  • 2 lata później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Trailer z 10 lipca, ale chyba nikt nigdzie nie wrzucał - serial animowany The Fall of Reach (3 odcinki):

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gdzie można tanio kupić książkę First Strike? Wczoraj zaopatrzyłem się w upadek Reach i zabieram sie za czytanie przed rozpoczęciem Halo 2. Nie chciałbym, żeby ominęły mnie nawiąznia do postaci z książek.