Dark knight 0 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 no Trawka rzadzi na maxa. aktualnie jestem na 8 epie sezonu 2ego. a jak pies odgryzl andy'emu 2 paluchy u nogi to myslalem, ze pierdzielne. zasluzyl sobie na to cwaniak jeden <_< Niech ktos napisze czy Marysia-Kasia Olsen az tak zle wypadla w 3im sezonie?? Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Niech ktos napisze czy Marysia-Kasia Olsen az tak zle wypadla w 3im sezonie?? Nie do końca, mogło być gorzej. Taka nijaka postać, jedyne co robi to zapycha czas serialu jednakże nie denerwuje za bardzo. Pod koniec wydawało mi się, że scenarzyści już nie mieli pomysłu co ona może tam robić i w sumie pod koniec nie wiadomo po co ona tam i dlaczego Ma ktoś jakieś info na temat 4 sezonu, bo 3 skończył się ... dziwnie. Najlepiej pewnego linka, a nie gdybanie Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 premiera 4 sezonu 16 czerwca Season 4 Showtime has confirmed a fourth season of Weeds, with at least 13 episodes.[7] The fourth season is currently scheduled to begin production in April 2008 and debut on Monday, June 16, 2008. wikipedia i gdzieś jeszcze były newsy Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Pierwsze dwa sezony obejrzalem jednym tchem juz jakis czas temu. Potem zrobilem przerwe (nie wiem czemu) i nie ogladalem trzeciego sezonu. No ale w koncu sie zan zabralem i jest doskonale kapitalny serial. Ciesze sie, ze bedzie kolejny sezon Cytuj
Soq 226 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Przypominam , że 4 sezon Weeds rozpoczyna się już dzisiaj Cytuj
Colio 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 solidny odcinek, ino tempo trochę opadło zobaczymy jak będzie dalej Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Właśnie obejrzałem, nie spodziewałem się nowego sezonu jeszcze przed wakacjami, a tu taka miła niespodzianka. Generalnie pierwszy odcinek był dość sztywny, widać że wrzucili kilka nowych wątków m.in !SPOILER! Ojciec Andy'ego czy Celia za kratkami !KONIEC SPOILERA! Myślę, że trzeba dać czas na rozkręcenie się, dzisiejszy odcinek był bardziej wprowadzający. Przynajmniej ja mam taką nadzieję, bo jeśli nie to jest on o wiele słabszy od poprzednich epizodów, tylko kilka razy pojawił się szczery uśmiech na mojej twarzy. Wie ktoś może czy wyemitują cały sezon za jednym zamachem, czy będą robić jakąś przerwę wakacyjną ? Edytowane 18 czerwca 2008 przez Osaka Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Mi się właśnie początek nowego sezonu bardzo spodobał. Mniej gejowizny, widać serial może będzie się bardziej skupiał na ciekawszych wątkach. Mało topy jak na razie, ale wierzę, że ten temat się solidnie rozkręci. No i Andy, wiadomo, jak zawsze nie zawodzi ;] Obok uroczej Nancy i topska jest on głównym powodem, dla którego oglądam Weeds. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Pewnie Nancy niedługo rozwinie swój interes w pobliskiej, nowej okolicy. Zobaczycie będzie fajne. "widziałem vagine własnej babci" xaxaxaxax Cytuj
Colio 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 czwarty ep zajebioza, serial powraca do dawnej formy ja myślę;] Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Już po 3 ep'ie był super, 4 jeszcze nie oglądałem. Z tego co pamiętam z 3 sezonem było podobnie. Pierwsze dwa odcinki średnie, a dalej za(pipi)ioza Cytuj
Labik 10 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 4 ep rozłożył mnie na czynniki pierwsze Doug z jego fazą powtarzania się xD - "co się stało z serem?" - "obciągasz kutasy?" <(pipi)ut> Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Początek sezonu naprawdę fajny, 4 ep narazie najlepszy, końcówka była dobra. Następny odcinek zapowiada się bardzo dobrze. Cytuj
Soq 226 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Jak na razie to najlepszy odcinek 4 sezonu Padłem przy akcji z klubu karaoke z Celią i tym gościem z policji, a następny odcinek zapowiada się jeszcze lepiej Cytuj
Colio 0 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 końcówka masakryczna, ale mimo wsio zaczyna się to robić zbyt przekombinowane Cytuj
Labik 10 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 5 ep już od 2 dni na necie a napisów ani widu ani słychu :< Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Ta, nawet na napisy24 ang nie zamieścili, możliwe, że nawet nie zaczęli tłumaczyć... Do prison szajsu w dzień premiery zawsze były. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Gdzie ja bylem ze o tym serialu nigdy nie slyszalem ? Przedwczoraj zaopatrzylem sie w dwa pierwsze sezony a dzis juz zaczynam ogladac trzeci, dobrze ze istnieje PSP i praca na popoludnia w pracy. Serial kapitalny, najlepszy odcinek to 5 z pierwszego sezonu. Szkoda ze 3 sezon obejrze juz z napisami bo wersja z lektorem daje rade nieprzecietnie. Spadam ogladac, chyba sie zabakam na smierc przez ten serial . Cytuj
Colio 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Szkoda ze 3 sezon obejrze juz z napisami bo wersja z lektorem daje rade nieprzecietnie. o_O jakto i w ogóle to skąd masz lektora? na DVDku oryginalnym jest? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Mialem jakies ripy z HBO, podobno 1 i 2 sezon wyszly na DVD wlasnie z lektorem. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Właśnie się pojawiły napisy do 5 ep'a. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Już chyba od rana są. Ep daje radę? Ja dopiero wieczorem będę oglądał. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Nie wiem czy od rana bo późno wstałem ^_^ Odcinek bardzo fajny, oglądnołem wczoraj bez napisów i właśnie załączam z napisami żeby się przekonać czy wszystko zrozumiałem ;] Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 No ja mam juz trzeci sezon za soba, troche groszy niz dwa pierwsze ale poziom trzyma (za malo jarania i tripow, chociaz akcja w szpitalu i kroplowka z morfina byly niezle, no i impreza w pierwszym odcinka jak znalezli szafke z mala podreczna apteka - moc ). Wlasnie zrzucam na PSP pierwsze epizody z 4 sezonu, tak ze w pracy jutro nudzil sie nie bede. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 I jak wrażenia ? Jeszcze tylko 2 odcinki do końca (dziś wyszedł 11). Generalnie lepiej niż 3 sezon, słabiej niż poprzednie. Na plus wyszły zmiany, inne miejsce, inni ludzie. Jednak już widać, że serial raczej nigdzie nie zmierza, mogli by to zakończyć na 4 sezonach, żeby nie psuć wrażenia. Już teraz kilka wątków jest naciąganych na siłę, nawet temat przewodni czyli handel dragami zszedł na dalszy plan i wszystko kręci się w okół samej rodziny. Andy nie zmiennie wymiata Podsumowując : Było fajnie, ale mogli by dać już spokój. Akurat ładnie by skończyli, nie staczając serialu na samo dno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi