Cerb 7 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Odcinek 8,9,10 sa swietne, ba niektore akcje wrecz wymiataja (Al Andy, akcja z butelka na lbie tego zlego kojota, babcia megaobciagara itd.). Ale faktycznie uwazam ze ten serial powinien zakonczyc sie po tym sezonie zreszta moze i zmierza w tym kierunku skoro na drugi plan spadl handel zielskiem i kazdy probuje sie jakos ustatkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Motyw z onanizowaniem się Shane'a z fotografiami jego matki mnie roz(pipi)ał Celia się jakoś tak s(pipi)iła, już nie jest tą silną osobą co w poprzednich sezonach :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgadzam się z Osaką, 4 sezon lepszy niż 3, ale nie czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny odcinek. Pojawi się > ściągnę > obejrzę > trochę się pośmieje, ale to nie to samo co w pierwszych dwóch sezonach. Nowe postacie , które się pojawiły są za mało wyraziste, a burmistrz Tijuany to takie ciepłe kluchy, że serial trzyma się chyba tylko dzięki Celii (z wyżyn moralności w pierwszych sezonów spadła na samo dno), Andy'emu i Dougowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dokładnie. Mam identycznie. Kiedyś wyczekiwałem każdego nowego ep'a, a teraz już tak się nie gorączkuje. Ściągnę, obejrzę za kilka dni i z ciekawości tylko pociągnę to dalej. Szkoda, że postać Celii spadła na dalszy plan. Mimo to po 11 odcinku i "darmowej terapii odwykowej" widać, że scenarzyści dalej potrafią rzucić jakiś fajny, oryginalny gag do serialu. Mogliby też dawać więcej Andy'ego. Chciałbym akcje na miarę tych z 2 sezonu (2, tak ?) gdzie był w wojsku 2 odcinki do końca i niestety nie zapowiada się na koniec serialu. 5 sezon pewnie też wyjdzie na następne wakacje, oby tylko nie spaprali go. Wtedy przynajmniej będzie 30 minut dodatkowej zabawy co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Mi się spodobało to że w 1 odc. pojawiło się kilka starych postaci. Dobrze by było gdyby zebrali do kupy swój stary team i robili razem interesy w Ren Mar Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Właśnie jestem po rozczarowującym finale 4. sezonu, jak następny sezon też ma być taki średni, to niech sobie darują, chociaż Showtime dał zielone światło na jeszcze 2 sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Larou 0 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Serial nie był wysokich lotów, może ze 3-4 odcinki trzymały poziom poprzednich części, ale co by nie było, kolejną serię obejrzę. Mam tylko nadzieję na więcej akcji z udziałem Andy'ego, Douga i Dean, bo ciągłe skupianie się na Nancy nie wychodzi temu serialowi na dobrze. Akcja z Dougiem pod koniec odcinka mistrzowska! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 właśnie to z Dougiem wydało mi się zrobione na siłę, zeby było, że on też dostał jakąś niby smieszną scenkę na koniec. ten sezon był zdecydowanie najgorszy, ale jakby popatrzec z perspektywy, że zmienił się z komediowego w obyczajowy, to nie jest tak źle. cliffhanger cienki. w połowie sezonu myslałem, że serial zmierza do nikąd a teraz zmieniłem zdanie. niech tylko nie piszą gagów na kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Jak dla mnie to było to najnudniejszy finał spośród wszystkich sezonów Weeds i nawet cliffhanger mnie nie zaskoczył. Uśmiech na twarzy pojawił się tylko podczas akcji z Celią i jej córką, oraz Dougiem. Jestem na 90% pewien, że Nancy będzie trzymana pod kluczem burmistrza Tijuany, a Silas zrealizuje swój plan i razem z Dougiem i Shanem wyemigrują do Meksyku, gdzie będzie miała miejsce większa część akcji w Weeds Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dla mnie lepszy sezon od 3. Gorszy od 1 i 2. 5 serię na pewno będę oglądał, ale raczej jako miły przerywnik pomiędzy innymi serialami. Finał niezły, podobny do tego z 3. odcinka. Jednak motyw końcowy z Nancy i burmistrzem wydał się trochę naciągany, jakby już nie mieli co lepszego. Oby tylko w następnym sezonie było więcej Andy'ego, bo w tym bida. Szczególnie, że w ostatnim epie widać szykuję się niezły wątek Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dla mnie ostatnie 4 odcinki sa jak najbardziej ok. Akcja z Dougiem (scena "samobojstwa") to juz w ogole mistrzostwo, rozwalilo mnie to ze on te meksykanke chcial tylko puknac a zachowywal sie jakby byl w niej zakochany. Ciekawi mnie tylko jak pociagna watek Andiego i Nancy, przeciez to zdjecie mogla zdobyc od ktorejs z klientek sklepu. Bylbym zapomnial o odwyku Celii, jedne z najlepszych akcji jakie goscily w tym serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 http://www.sho.com/site/weeds/home.do I kluczowe: "NEW SEASON: MONDAY, JUNE 8 10PM ET/PT" Czyli u nas we wtorek 9 czerwca już bedziemy mieli co targać Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dobre info, wiadomo. Ja jeszcze wyczytałem, że Nancy donosi całą ciążę i urodzi dzieciaka temu Premierowi, czy kim on tam był, bo zapomniałem Dawać mi dużo dobrych gagów dla Andy'ego i Douga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 The Burmistrz Motywy z Andym i Dougiem to klasyki już dla mnie Akcja z samolotem w woju, co ważne zdalnie sterowanym który zabił kolege Andy'ego po prostu mnie zmiótł, a późniejsze ukrywanie się Andy'ego dobiło mnie już zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 krótka historia trawy od twórców Trawki 5 sezon już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Moze nie wszyscy wiedza, jest juz nowy ep 5 sezonu. Napisy dzis powinny byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja już obejrzałem - geniusz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 moze nie geniusz ale bardzo dobry. Kurde, nareszcie Weeds ;] - Doug, co ci sie stalo w szyje? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 no fajny ten nowy odcinek, ale mało beki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Mam nadzieje, ze jeszcze pojawi sie corka Celii A i mogliby dawac wiecej Douga i Andiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 5x02 to chyba jakiś niesmaczny żart ze strony twórców. tak żalowego odcinka to już dawno nie było w tym serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaczynam 4 sezon. 3 pierwsze bardzo fajne, teraz się boję, że będzie jak z Earlem. zmiana konwencji, durne oklepane gagi i ogolnie połykanie własnego ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No, 4 ep był dość dobry, że tak powiem 'wyrobił'. Wreszcie było parę śmiesznych żartów, Andy się trochę wybił ponad przeciętność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ep 11 sezon 5 - szukam nuty ktora leci pod koniec odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 13 ep koncowka - hahahahaha dawno sie tak nie usmialem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi