Opublikowano 17 listopada 201014 l Dla mnie to najgorszy sezon. Nie myślałem, że przestanę oglądać Trawkę, ale gdzieś w okolicach 5 odcinka odpuściłem. Widać, że scenarzystom już się nie chce, że sił brakuje, o pomyśle nie mówiąc. Momentami człowiek zastanawia się "WTF? o czy oni mówili?!", totalny bełkot. Scenariusz rozlatuje się w szwach, bohaterowie miotają się bez sensu po kolejnych wątkach, byle było mocno i dosadnie. Wszystko NA SIŁĘ, nie ma w tym serialu już iskry. Najbardziej boli brak tego, co stanowiło w dużej mierze o klimacie poprzednich sezonów, czyli umieszczenie akcji w konkretnym miejscu, które mogliśmy jakoś zidentyfikować. To były wyraziste, mocno zarysowane miejscówki, z charakterem, z własną tożsamością. Obecny sezon dzieje się...nigdzie. Motyw drogi, nie przemawia do mnie, bo został potraktowany łopatologiczne, a to w tym serialu zwyczajnie nie może działać. R.I.P. Edytowane 17 listopada 201014 l przez Gość
Opublikowano 17 listopada 201014 l Ten sezon tak bardzo nie trzymał się kupy, ze pamiętam jedynie ostatnie 2 odcinki wstecz, a pewnie wątek z Kopenhagą na pewno nie "utrwali" całej fabuły. Zresztą sam pomysł spontanicznego wybrania tego miejca był z dupy wzięty.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Andy i jego teksty i plenty w tym sezonie jest tak wpieniajace ze nie idzie wytrzymiec SPOILER - Silas dowiaduje sie ze jego Judah nie jest jego ojcem... DNO totalne.
Opublikowano 1 grudnia 201014 l Mam mieszane uczucia na temat 6 sezonu, ale co tu dużo gadać- i tak czekam z niecierpliwością na sezon siódmy.
Opublikowano 11 marca 201114 l W końcu nadrobiłem zaległości i niestety muszę zgodzić się z innymi. Szósty sezon jest najsłabszy ze wszystkich a większość odcinków i dla mnie mogliby na nim zakończyć historię, bo nic lepszego z tego serialu już nie da się wycisnąć. Swoją drogą, czy wiadomo już na jakim wątku skupią się scenarzyści w następnym sezonie, bo jakoś nie wyobrażam sobie przeniesienia akcji do Paryża/Kopenhagi.
Opublikowano 11 marca 201114 l A ja tam nie wiem czemu ludzie tak narzekaja - mnie tam sezon sie podobal, bylo naprawde sporo zabawnych momentow. A juz na pewno lepszy jest od poprzedniego sezonu.
Opublikowano 8 maja 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=UA8lxNjRekM Teaser sezonu siódmego. Premiera już 27 czerwca! Czekacie? Czy porzuciliście serial po szóstym sezonie? Edytowane 8 maja 201113 l przez m0rr0s
Opublikowano 12 maja 201113 l no, mogą ją zastrzelić na końcu żeby nikt nie wpadł na pomysł kolejnego sezonu.
Opublikowano 12 maja 201113 l Ale było już gdzieś potwierdzenie od Jenji Kohan, że 7my sezon będzie ostatnim.
Opublikowano 28 czerwca 201113 l dziwny ten pomysł z przeniesieniem akcji o tyle lat do przodu. z drugiej strony fajnie, że do nowego jorku. Edytowane 28 czerwca 201113 l przez tk___tk
Opublikowano 28 czerwca 201113 l Moim zdaniem odcinek nie wypadł źle, choć porywający również nie był. Na pewno będę oglądał dalej. Myślę, że sezon się może rozkręcić i być niezły. Zależy jak rozwinie się akcja. Szkoda by było jakby nie było Silasa. No i świetnie, że Doug będzie.
Opublikowano 29 czerwca 201113 l Co z tego, że jest Doug skoro nawet on nie potrafił uratować pierwszego odcinka. Póki co to sezon zapowiada się na słabszy od szóstego... obym się mylił
Opublikowano 2 lipca 201113 l Jak dla mnie bardzo slaby epizod. Było już sprzedawanie zioła, haszyszu a teraz czas na broń. Według mnie jest to na sile kontynuowanie tej serii. Edytowane 2 lipca 201113 l przez TRANCEREZ
Opublikowano 5 lipca 201113 l Nensi im starsza tym lepsza (pipi)ałbym Edytowane 5 lipca 201113 l przez m0rr0s
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Nudnawy trochę ten sezon. Kiepskie pomysły mają i kombinują. Na wzruszające zakończenie serialu powinni wrócić do Agrestic.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Nudny to on juz jest od kiedy wyjechali z agrestic. Geez czemu ja to dalej ogladam, chyba z sentymentu do pierwszych sezonow.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Ja w sumie też oglądam to z sentymentu. Może też dlatego, że nie oglądam żadnego innego serialu oprócz House'a. Ale w Weeds już się praktycznie nic nie dzieje. Wymyślają tylko jakieś bezsensowne wątki typu SEC, Shane w policji czy Maxeen z umierającym mężem. W sumie to 6 sezon był DUŻO lepszy. Ale ponoć ma się skończyć całkowicie, oby zakończenie było niezłe.