tk___tk 4 795 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 pre-air pierwszego odcinka ósmego sezonu (który definitywnie będzie ostatnim) już dostępny. wróciło "little boxes" w openingu . Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Fajne, że piosnka wróciła, ale ten pre-air ponoć sakramencko ocenzurowany, więc poczekam. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 (edytowane) są czarne kwadraty jak się pier.dolą albo jak shane pokazuje faka no i jak można się było spodziewać odcinek nie prezentuje zbyt wysokiego poziomu. Edytowane 1 lipca 2012 przez tk___tk Cytuj
erix 303 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Panowie i jak po series finale ? biorąc pod uwagę , że od kilku sezonów serial się nie nadaje do ogladania jakosciowo i jechalem z nim tylko na przyzwyczajeniu do mord bohaterow to tak tez sie nastawilem na final. i sie sprawdzilo , slaby scenariusz i pomysl i jedyne za co punktuje ep to elementy sentymentalno-emocjonalne. dobrze , że juz po bo temat się dawno wypalił, ale serial chyba jednak był udany bo 8 sezonow na serial tego poziomu to dlugi life span. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Ja z 8ego sezonu obejrzałem 10 minut pilota i jakoś tak zapomniałem oglądać dalej, ale może za parę miechów przyjdzie mi ochota. Lepsze to od sezonu nr 7? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 nie zawracaj sobie du.py i obejrzyj sam godzinny finał. Cytuj
erix 303 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 sama prawda , i tak ten finał nie ma praktycznie nic wspólnego z całym sezonem, można spokojnie pominac 11 epow padaki Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 otóż to. skacze kilka lat w przód i pokazuje co stało się z głównymi bohaterami po tym jak nancy otworzyła za kasę potentata tytoniowego sieć kafejek kiedy marihuana stała się już legalna. co prawda odwołuje się do kilku wydarzeń z ósmego sezonu (chociażby związek nancy z rabinem), ale nic czego nie można się domyślić z kontekstu. wg. mnie to całkiem udane zamknięcie już paru do bólu przeciętnych lat serialu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 właśnie jestem po finale. wrażenia przeciętne, ostatnie sezony tez, ale serial jako całość oceniam bardzo pozytywnie - żałuję jedynie, że nie oglądałem go nigdy na bieżąco i te 8 sezonów zaliczyłem przez ostatni miesiąc. no nic.. pora nadrabiać kolejne zaległości serialowe.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi