Opublikowano 1 września 201113 l Dla mnie ten sezon jest troche lepszy od poprzedniego. A koncowka 8 odcinka roz(pipi)ila
Opublikowano 1 września 201113 l No nawet niezgorszy ten sezon, ale poprzedni był moim zdaniem też lepszy. Ogląda się przyjemnie, ale absolutnie nie ma tego czegoś co było w pierwszych 3 sezonach.
Opublikowano 1 września 201113 l Postacie są już wymyślane na siłę (Zoya, Demetri). Już nie ma tych genialnych postaci jak u-turn, duetu dean+doug, Celii czy koleżanki Andyego, z którą Shane chciał jechać Vanem do Pitsburga . Edytowane 1 września 201113 l przez m0rr0s
Opublikowano 1 września 201113 l Tez macie wrazenie ze Andy przestal byc zabawny i przesadza z tymi swoimi ideologiami? Brakuje tej calej smietanki z Agrestic, nawet Celii mi brakuje :< Po finale powtorze sobie pierwsze sezoniki <3
Opublikowano 2 września 201113 l Ja sie zastanawiam o co chodzilo tworcom z tym typkiem pytajacym sie policjanta o The Wire. Chcieli zdissowac ten serial czy co? Po(pipi)ało ich ?
Opublikowano 3 września 201113 l Tez macie wrazenie ze Andy przestal byc zabawny i przesadza z tymi swoimi ideologiami? Brakuje tej calej smietanki z Agrestic, nawet Celii mi brakuje :< Po finale powtorze sobie pierwsze sezoniki <3 Andy przestal byc zabawny jakies 3 sezony temu. Doug zreszta tez. Ja ogladam z sentymentu i , zeby na Nancy popatrzec Edytowane 3 września 201113 l przez kad2
Opublikowano 3 września 201113 l jakiś taki ślamazarny ten sezon, właściwie nie za wiele się dzieje. no, ale oglądam z przyzwyczajenia, jednak trochę przywiązałem się do tych postaci przez te 7 lat. do tego więcej drama niż comedy w tym dramedy. właściwie o dziwo śmiechu dostarcza okazjonalnie wciskany już na siłę od paru sezonów doug. poza tym nie rozumiem jednej rzeczy: po co obsadzać michelle trachtenberg bez pokazywania jej nieziemskiego tyłeczka: od kiedy obejrzałem eurotrip do dziś śni mi się po nocach.
Opublikowano 4 września 201113 l No właśnie Eurotrip od momentu kiedy się pojawiła w serialu zastanawiałem się skąd ją znam A obecne odcinki są dużo lepsze od tych z początku sezonu. Niemniej jednak nie miałbym nic przeciwko, żeby zakończyć tę serię i stworzyć np. spin-off z Dougiem
Opublikowano 4 września 201113 l Przypominam sobie trzy pierwsze sezony. Dopiero o 4 nudnych można sobie uświadomić jakie były genialne
Opublikowano 21 września 201113 l Odcinek 12 raczej średniawy, ale wreszcie jest jakieś porządne zakończenie, że pierwszy raz od dawna czekam na następny odcinek. Następny odcinek ma być ostatnim sezonu i być może finał. Musi być epicki. Edytowane 21 września 201113 l przez m0rr0s
Opublikowano 27 września 201113 l Jeśli ktoś lubi spoilery http://www.buzzfocus.com/2011/09/26/weeds-season-7-finale-or-hedged-series-finale-the-end-of-the-botwin-dynasty/
Opublikowano 27 września 201113 l Właśnie skończyłem oglądać odcinek. Szok. Kontynuacja serialu ma sens. Bo gdyby miałby być to definitywny koniec, to by wsadzili podniosłą scenkę pogrzebu. Edytowane 27 września 201113 l przez m0rr0s
Opublikowano 28 września 201113 l Ostatnia scena była najlepsza z możliwych jeżeli chodzi o definitywne zakończenie serialu. Daliby już spokój, ile można ciągnąć ten serial?
Opublikowano 28 września 201113 l Właśnie nie jest definitywne zakończenie. Gdyby było definitywne do byłby pogrzeb itd.
Opublikowano 28 września 201113 l To by było odrobinę chamskie kończyć serial w ten sposób. Liczę na kolejny sezon, moze być nawet na poziomie tego (najlepszy od czasów trzeciego sezonu ).
Opublikowano 28 września 201113 l Może twórcy zrobili takie zakończenie, by miało sens w obu wypadkach. Gdy będzie 8 sezon i gdy nie będzie.
Opublikowano 30 września 201113 l SPOILER! - jesli to ostatni sezon -to wiadomo jak sie konczy. - jesli bedzie 8 sezon to strzal ktory bylo slychac na koncu odc bedzie nie ze snajpy tylko od typa ktory zabil snajpera za jego plecami a zabojca snajpera bedzie Celia Edytowane 30 września 201113 l przez Labik
Opublikowano 15 listopada 201113 l Nie musicie oglądać. Zakończenie było wyraźnie zrobione tak, żeby nie można się było czepić jak się definitywnie skończy serial i jednocześnie można było się wykręcić w 8 sezonie. W sumie fajnie, że będzie ten 8 sezon. 7 był niezły.