Karate_koks 4 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 tylko ktory bo juz sa dwa stary w G i nowy w N taki jak w slimie... Obojętnie - tańszy, ale lepiej G, bo konsole mam białą. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 ja tylko moge CI doradzic zeby na taka rzecz czatowac na allegro, jakas uzywke bo w sklepach jak sa to ceny kosmiczne, chociaz teraz to nie wiem czy to gdzies bedzie lezec nowe jeszcze.... Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 9 marca 2011 Opublikowano 9 marca 2011 ja tylko moge CI doradzic zeby na taka rzecz czatowac na allegro, jakas uzywke bo w sklepach jak sa to ceny kosmiczne, chociaz teraz to nie wiem czy to gdzies bedzie lezec nowe jeszcze.... To wiem, czatuje. Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Panowie, może ktoś podesłać info co należy kupić zamiast tego adaptera MS? Bo linki do allegro już wygasły. Chciałbym podłączyć Xboxa bez karty wifi do neta bez puszczania kabla bo musiałbym wiercić przez sufit i puścić przez 3 pokoje. Edytowane 29 października 2011 przez majsterrPL Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 jak masz apka w domu to starczy Ci http://allegro.pl/zyxel-ap-ap-client-bridge-repeater-2-4-5ghz-i1891304615.html co ważne ma 5 Ghz (chyba ze Twój apek nie ma) co przy natłoku sieci na 2.4 ma znaczenie imo. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Twój access point nie obsługuje 5 gz. (standardu a n) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Chciałbym w końcu podłączyć X'a do sieci, ale inwestować ok. 200 zł w takiego zdechlaka, jakim jest mój Xbox (już 3 lata i nic się nie dzieje, więc pewnie lada dzień padnie ) nie do końca mi się uśmiecha, bo jak już padnie to na części czy coś sprzedam i kupię sobie slimkę już z wbudowanym WiFi. Tak więc czytałem, że można sobie Access Pointa zakupić i on mi będzie robić jako dostawca netu po kablu, takie rozwiązanie jest OK. Jak to wygląda z kompatybilnością, jakieś konkretne urządzenia trzeba wybierać? Ile to będzie mniej więcej kosztować, trudno coś takiego skonfigurować? Jakie przykładowe urządzenia byście polecili z allegro? Plusiki czekają, bardzo proszę o rozjaśnienie tej sprawy. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 A do czego bedziesz podpinał (jakie Wifi masz obecnie) w domu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi