_mike 318 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 No to mamy gameplay. Całe 8 minut: ... i hmm. Jakoś mnie nie powaliło. Strzelam, że to wersja alfa więc się nie czepiam ale trochę za mocno zajeżdża Strangleholdem - za dużo slow motion jak na mój gust. Fajne są niektóre sztuczki głównej bohaterki (vide zjazd z drabiny głową w dół). Mam jeszcze nadzieje na dobry klimat i fabułę. Może coś wyjdzie z tej gry Co prawda czuje, że będzie to przeciętniak na "7". Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 no niezła zrzynka z maksów pejnów i tym podobnych, ale przynajmniej grafa wyrabia a nie ssie tak jak w strongholdzie. klimat trochę zbyt cukierkowaty mi się wydaje. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Stranglehold lol!!! tyle, ze z babka....sprzedane xD Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Na tym etapie prac podejrzewam, że ta gra by mogła wyjść na PS2, a już na pewno na Xbox'a Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Genialny trailer http://www.ps3site.pl/czy-wasze-serca-tez-...przy-wet/19923/ Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 fajne cycki... btw. gra wyglada na takie polaczenie oni z max payne. graficznie slabo ale jesli bedzie nadrabiac gameplayem to czemu nie ;] Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 przetestowałem demko, niestety nie wytrzymałem do końca i grę usunąłem z dysku. Strasznie słabo to wszystko wyglądało :| Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Ja zagralem i nawet mi sie podoba, prawda szalu nie ma (a fani takiego Stranglehold tutaj sie raczej nie spuszcza), grafika tez de facto nawiedzona - Ale akcje sa mile, zwlaszcza w 2 i 3 czesci dema, zastanawiam sie nad pelna wersja podoba mi sie generalnie . Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Graficznie bieda aż piszczy, grywalnościowo nawet, nawet, ale pełna wersja pewnie będzie przynudzać. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Stranglehold a laseczką.Nawet fajne pomimo średniej grafy ale w życiu bym nie dał więcej za tą grę niż 30zł.Niestety to taki typ gry gdzie przez 6h gameplayu robimy cały czas jedno i to samo do ustanej śmierci. Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 nowy Stranglehold tylko że masz miecz+gun, fajne ale na krótką metę, najfajniej wyszedł pościg samochodowy kupie jak stanieje o połowę Cytuj
da$io 110 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Kolejna z gier które do ogrania kupiło by się w ciemno. Po ograniu już niekoniecznie Jak dodadzą do Vivy to kupie Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 graficznie bieda ;/ sterowanie dosyc chaotyczne... ale mimo tego calkiem fajnie sie gra. no i ciekawie wyszedl patent z furia bohaterki ;] vivy nie kupuje, ale jak dodadza do lay'sow to pewnie sie skusze ;] Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Demo przeciętne, i do tego ten filtr, aż wytrzymać się nie da. Jakbym chciał filtr to bym sam taki włączył sobie w opcjach, a tego gówna nie można nawet wyłączyć w opcjach. Chyba, że w pełnej wersji jest taka opcja; jak narazie jednak jest źle... Chwała tylko za demo, są firmy co jak wiedzą, że gra to dupa to dema nie dają ;p Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Pierdzielicie bo nawet 1 etapu nie przeszliscie, konusy wy jedne (coati najwyzej do 2 etapu doszedl). Mi sie podoba jak juz mowilem i z checia kupilbym i pelna wersje z prostego powodu, takie gry na obecnej generacji praktycznie wymarly (i co z tego ze z tym filtrem gra wyglada jak na PS2 ?! - to ma swoje uroki XD) a Stranglehold to nie moje klimaty niestety. Dla mnie ma tu byc akcja i humor - niczego wiecej nie potrzebuje . Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Stranglehold przeszedłem całe, i wg mnie gra była niezła...poza tym demo Wet zrobiło mi zwiechę gdzieś w połowie pierwszego etapu i musiałem od nowa uruchamiać o_O. Raczej do listy must have to Wet nie zaliczam, tutaj niestety zostaje dla mnie tylko używka. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Boże ale ta gra ssie, w dodatku nagle znikł mi dźwięk i zawiesiła mi konsole. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Coati przeszedł całe demo i biedna kopia matrixowej sceny na autostradzie [tutaj grafika to juz nawet nie poziom ps2] nie zrobiła na nim wrażenia. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Boże ale ta gra ssie, w dodatku nagle znikł mi dźwięk i zawiesiła mi konsole. Kolejny bug freeze, przy ładowaniu nagle czarny ekran i tyle, nic się nie dzieje....ale jak się wciśnie start to menu chociaż wskakuje i można zrobić quit to menu ~_~ Cytuj
Adan 7 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Biedne to demo Przede wszystkim mam wrażenie, że bohaterka strasznie powoli strzela z tych spluw. Co prawda może mi się tak tylko wydawać, bo jestem świeżo po sesji w DMC, ale ta gra na realizm chyba też nie stawia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Mowcie co chcecie ja pelna wersje i tak bede miec, a wy obejdziecie sie smakiem ot co . Ja zadnych bugow nie mam, a jak czlowiek wejdzie juz w ta siecze jest milo i sympatycznie, nie mowie ze ta gra to jakas rewelacja ale wy ja normalnie z blotem mieszacie - naprawde mam wrazenie ze my w inne Wet zagralismy . Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Jezu co za niewypal...i pomyslec ze dali ten shi.t na polskim PS Store zamiast rewelacyjnego DIRTa 2...jezuuu Cytuj
da$io 110 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Mowcie co chcecie ja pelna wersje i tak bede miec, a wy obejdziecie sie smakiem ot co . Ja zadnych bugow nie mam, a jak czlowiek wejdzie juz w ta siecze jest milo i sympatycznie, nie mowie ze ta gra to jakas rewelacja ale wy ja normalnie z blotem mieszacie - naprawde mam wrazenie ze my w inne Wet zagralismy . Takie twoje prawo mieć inny gust niż inni. Na trailerach gra wyglądała kozacko ale pewnikiem to rendery były. Jak zobaczyłem to po włączeniu zastanawiałem się czy to nie jakiś psikus. Słabo to wygląda ot co. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi