CoATI 1 050 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Mowcie co chcecie ja pelna wersje i tak bede miec, a wy obejdziecie sie smakiem ot co . Ja zadnych bugow nie mam, a jak czlowiek wejdzie juz w ta siecze jest milo i sympatycznie, nie mowie ze ta gra to jakas rewelacja ale wy ja normalnie z blotem mieszacie - naprawde mam wrazenie ze my w inne Wet zagralismy . Każda potwora ma swego... adoratora ogolnie gra jako concept/pomysl nie jest zla, ale juz wykonanie tak. Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Na PLUS -klimat. Atmosfera filmow lat 70-tych["wyprane kolory"],muzyka,ostra jatka,niczym w filmach Tarantino sa OK. -sterowanie .Jest w porzadku,nie czepiam sie. -zaskakuje. A i owszem,kiedy valy swiat widzimy na czerwono. Na MINUS -grafika. Gra by dobrze wygladala 4/5 lat temu na PS2,teraz niestety,nie ma za wiele do powiedzenia. -za duzo sie dzieje,nie wiadomo kto z kim i dlaczego,zadnego wytlumaczenia,zadnych wstepow Ogolnie gra cos w sobie ma,mozna lyknac kiedy(porzadnie) stanieje Cytuj
humanno 201 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 wlasnie ni stąd ni zowąd sciagnalem i przeszedlem demko wlasciwie nic nie wiedząc o tej grze. He, śmiechowa, Kill Bill dla ubogich mysle ze znajdzie swoich amatorów, ale wydaje mi sie ze to szpil na kilka h ktory zginie pod buciorami prawdziwych hitów. Na plus na pewno muzyczka, efekt "przemiany" też wypadl dosc ciekawie. Demo przeszedlem z przymrużonymi oczami i uśmiechm na ustach, na kupno fulla nie ma szans Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Ta hiciorow, ciekawe ktorych . Cytuj
humanno 201 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 no wiesz , tych pewniaków na "9" w PE Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Aha, aha .... To wymienilbys je moze i laskawie wyjasnij dlaczego uwazasz ze maja podejscie do Wet (bo zgaduje ze nasz miesiecznik sporo zrecenzowal gier tego gatunku w ostatnim czasie na 9 ?). Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 OMG, dobra juz nic... zapomnij ze cos napisalem. 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Połączenie Strangehold oraz ...PS2, czyli nie będzie to hit ale niektórym mogą się spodobać specyficzne akcje oraz humor. Zaprezentowane demo mi osobiście nie przypadło do gustu, ot jednostrzałowiec w którym z góry wiadomo iż akcja będzie powtarzać się przez całą grę, nawet specyficzny blur w drugim etapie nie pomógł. Jedynie akcja na autostradzie troche później dała radę, oprócz grafiki rodem z PS2 no ale grywalnościowo może być. Główna bohaterka wygląda nieźle, dzierży w łapkach broń białą (miecz) oraz broń palną (dwa rodzaje broni w demie), którymi umie sie posługiwać zarówno na twardym podłorzu jak i w locie. Zapewne nie kupię tej gry w premierę ale kiedyś? Kto wie, może w kolejny sezon ogórkowy? Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Demo było niezłe. Grafika znowu nie taka zła, chociaż denerwuje mnie to ze obraz co chwile się zciemnia. No i bardzo fajna muzyka. Czeka na pełną wersje. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Jakaś dziwna ta gra,Strangehold bardziej mi się podobał. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Pograłem w demko. Balas nie z tej ziemi. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 tez sciagnalem demko, ale po 5 minutach je usunalem. Crap <_< Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 (edytowane) W sumie to zastanawia mnie co się działo z tą grą przez te 2 lata od 2007 roku. Początkowo gra wyglądała tak (... Chociaż to był raczej target render, mi się wydaje) Później coś zaczęło się na początku 2009 ... By ostatecznie ... Serio, lubię te klimaty a'la Franza Ferdinanda i w ogóle, ale what the fuck ?? Edytowane 29 sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
estel 806 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Jak na moje oko nie ma zbyt wielkiej różnicy między tymi wszystkimi screenami. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 z tym ze pierwsze screeny potraktowano blurem i glow ;] Cytuj
_mike 318 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2009 Mi tam ta gra się podoba. Przypomina trochę Total Overdose z zeszłej generacji (z tym że TO było free roamingowe), a tamta gra była bardzo fajna i dawała masę zabawy z rozwalania kolejnych przeciwników. W TO jak i w Wet grafa trochę ssie, ale zabijanie ludków jest bardzo przyjemne (fajny tryb z zmienionymi kolorami i QTE na autostradzie), no i ten Tarantinowski klimat ze świetna muzą. jak troche stanieje na pewno kupie - no chyba, że okaże się ostatnim crapem Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Ktoś wogóle wie kto to wydaje w Polsce ?? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 (edytowane) Who knows ?? Ale gra przeszla wieksze/mniejsze zmiany - na stronie gry widac trailery gdzie gra miala jeszcze inne animacje, inny hud, inaczej rozlozona fabule itp itd. Co do screenow - no nie kpijcie sobie ze ta gra NIE moglaby TAK WYGLADAC. Przypomina trochę Total Overdose z zeszłej generacji Bez kitu - Total Overdose mial identycznie ciekawe OST, no i to tez gra ktorej glowna strone notorycznie odwiedzalem LOL przypadek ? Edytowane 29 sierpnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Dla mnie graficznie jest ok. Taki dosc specyficzny styl. Gorzej, ze sterowanie jest jakies takie bardzo niewygodne i malo responsywne. Nie bardzo wiadomo kiedy i jak bohaterka skoczy, jak zacznie biec po scianie i takie tam... Tylko to mnie troche zniecheca, bo klimat moglby byc calkiem calkiem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Napisze dla tych co nie wiedza - kiedy strzelacie przytrzymajcie R1, od razu lepiej . Cytuj
Adan 7 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Tak szczerze to ja nie widzę większej różnicy gdy strzelając trzymam lub nawalam w R1...Babka tak czy siak za wolno strzela z tych gnatów Jeszcze w locie to znośnie, ale stojąc\w biegu to tragedia ;] Koniec końców, zrobiłem sobie drugie podejście do do dema i nawet mi się spodobało. Też mi gierka przypomina Total Overdose, klimacik znośny, OST fajny. Jasne hicior to z pewnością nie jest, ale jak znaaaaaaacznie stanieje to może sobie WET obadam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi