Skocz do zawartości

Wet

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mowcie co chcecie ja pelna wersje i tak bede miec, a wy obejdziecie sie smakiem ot co :P.

Ja zadnych bugow nie mam, a jak czlowiek wejdzie juz w ta siecze jest milo i sympatycznie, nie mowie ze ta gra to jakas rewelacja ale wy ja normalnie z blotem mieszacie - naprawde mam wrazenie ze my w inne Wet zagralismy :).

Każda potwora ma swego... adoratora ^^

ogolnie gra jako concept/pomysl nie jest zla, ale juz wykonanie tak.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na PLUS

-klimat. Atmosfera filmow lat 70-tych["wyprane kolory"],muzyka,ostra jatka,niczym w filmach Tarantino sa OK.

-sterowanie .Jest w porzadku,nie czepiam sie.

-zaskakuje. A i owszem,kiedy valy swiat widzimy na czerwono.

Na MINUS

-grafika. Gra by dobrze wygladala 4/5 lat temu na PS2,teraz niestety,nie ma za wiele do powiedzenia.

-za duzo sie dzieje,nie wiadomo kto z kim i dlaczego,zadnego wytlumaczenia,zadnych wstepow

Ogolnie gra cos w sobie ma,mozna lyknac kiedy(porzadnie) stanieje

Opublikowano

wlasnie ni stąd ni zowąd sciagnalem i przeszedlem demko wlasciwie nic nie wiedząc o tej grze. He, śmiechowa, Kill Bill dla ubogich ;) mysle ze znajdzie swoich amatorów, ale wydaje mi sie ze to szpil na kilka h ktory zginie pod buciorami prawdziwych hitów. Na plus na pewno muzyczka, efekt "przemiany" też wypadl dosc ciekawie. Demo przeszedlem z przymrużonymi oczami i uśmiechm na ustach, na kupno fulla nie ma szans :)

Opublikowano

Połączenie Strangehold oraz ...PS2, czyli nie będzie to hit ale niektórym mogą się spodobać specyficzne akcje oraz humor. Zaprezentowane demo mi osobiście nie przypadło do gustu, ot jednostrzałowiec w którym z góry wiadomo iż akcja będzie powtarzać się przez całą grę, nawet specyficzny blur w drugim etapie nie pomógł. Jedynie akcja na autostradzie troche później dała radę, oprócz grafiki rodem z PS2 no ale grywalnościowo może być. Główna bohaterka wygląda nieźle, dzierży w łapkach broń białą (miecz) oraz broń palną (dwa rodzaje broni w demie), którymi umie sie posługiwać zarówno na twardym podłorzu jak i w locie. Zapewne nie kupię tej gry w premierę ale kiedyś? Kto wie, może w kolejny sezon ogórkowy?

Opublikowano (edytowane)

W sumie to zastanawia mnie co się działo z tą grą przez te 2 lata od 2007 roku.

Początkowo gra wyglądała tak (... Chociaż to był raczej target render, mi się wydaje)

game_rubi_screen02.jpg

game_rubi_screen06.jpg

Później coś zaczęło się na początku 2009 ...

game_rubi_screen12.jpg

game_rubi_screen13.jpg

By ostatecznie ...

game_rubi_screen33.jpg

game_rubi_screen38.jpg

game_rubi_screen35.jpg

game_rubi_screen40.jpg

Serio, lubię te klimaty a'la Franza Ferdinanda i w ogóle, ale what the fuck ??

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Mi tam ta gra się podoba. Przypomina trochę Total Overdose z zeszłej generacji (z tym że TO było free roamingowe), a tamta gra była bardzo fajna i dawała masę zabawy z rozwalania kolejnych przeciwników. W TO jak i w Wet grafa trochę ssie, ale zabijanie ludków jest bardzo przyjemne (fajny tryb z zmienionymi kolorami i QTE na autostradzie), no i ten Tarantinowski klimat ze świetna muzą. jak troche stanieje na pewno kupie - no chyba, że okaże się ostatnim crapem ;)

Opublikowano (edytowane)

Who knows ??

Ale gra przeszla wieksze/mniejsze zmiany - na stronie gry widac trailery gdzie gra miala jeszcze inne animacje, inny hud, inaczej rozlozona fabule itp itd.

Co do screenow - no nie kpijcie sobie ze ta gra NIE moglaby TAK WYGLADAC.

Przypomina trochę Total Overdose z zeszłej generacji

Bez kitu - Total Overdose mial identycznie ciekawe OST, no i to tez gra ktorej glowna strone notorycznie odwiedzalem LOL przypadek ?

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Dla mnie graficznie jest ok. Taki dosc specyficzny styl. Gorzej, ze sterowanie jest jakies takie bardzo niewygodne i malo responsywne. Nie bardzo wiadomo kiedy i jak bohaterka skoczy, jak zacznie biec po scianie i takie tam... Tylko to mnie troche zniecheca, bo klimat moglby byc calkiem calkiem.

Opublikowano

Tak szczerze to ja nie widzę większej różnicy gdy strzelając trzymam lub nawalam w R1...Babka tak czy siak za wolno strzela z tych gnatów :P Jeszcze w locie to znośnie, ale stojąc\w biegu to tragedia ;]

Koniec końców, zrobiłem sobie drugie podejście do do dema i nawet mi się spodobało. Też mi gierka przypomina Total Overdose, klimacik znośny, OST fajny. Jasne hicior to z pewnością nie jest, ale jak znaaaaaaacznie stanieje to może sobie WET obadam.