Tundra 0 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Dragunov jest fajny:) własnie go obczajam, tylko ze w sumie nie ma zasilnych juggli, za duzo ma łapanek ma bodajże 12 albo więcej. Szkoda, że nie ma żadnego konkretnego juggla z low"a bo wtedy byłoby ciekawie. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Jak nie ma jak ma db+3, cc, db+2, WS+4, d+4,1,2 Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 Wiekszosc jego juggle starterow jest za wolna. qcf+2 jest prawie nie mozliwy do wlozenia podczas normalnej turniejowej walki. Na razie Dragunov jest za slaby, oby zyskal troche w Tekkenie 6 wtedy bedzie mozna nim juz grac na turniejach. Poki co fajna postac ale nie na turniej. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Co wy gadacie, świetna postać. Bardzo mocne juggle, zawsze siedzą. Mnóstwo gwarantów. Move list kolesia to same Midy. czego więcej chcieć Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Wiekszosc jego juggle starterow jest za wolna. qcf+2 jest prawie nie mozliwy do wlozenia podczas normalnej turniejowej walki. Na razie Dragunov jest za slaby, oby zyskal troche w Tekkenie 6 wtedy bedzie mozna nim juz grac na turniejach. Poki co fajna postac ale nie na turniej. Korean Character Ranking by HelpMe z SD Tekken: 1. Bob 2. Kazuya 3. Devil Jin 4. Dragunov 5. Leo 6. Jin 7. Raven 8. Heihachi 9. Roger Jr. 10. Feng Wei 11. Law 12. Armor King 13. King 14. Nina 15. Bryan 16. Miguel 17. Anna 18. Lili 19. Lei 20. Ling 21. Paul 22. Hwoarang 23. Asuka 24. Steve 25. Yoshimitsu 26. Wang 27. Zafina 28. Julia 29. Ganryu 30. Lee 31. Bruce 32. Jack-6 33. Baek 34. Christie & Eddy 35. Kuma & Panda 36. Marduk Wg. koreańców zyskał Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Autor Opublikowano 3 lipca 2008 No to tak:) Ale na Tekkena 6 sobie poczekamy. Wyczytałem na necie ze gra ukaże sie w czerwcu przyszłego roku... Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 No to tak:) Ale na Tekkena 6 sobie poczekamy. Wyczytałem na necie ze gra ukaże sie w czerwcu przyszłego roku... Jak zawsze podajesz niesprawdzone bzdury. Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Autor Opublikowano 4 lipca 2008 (edytowane) Jesli dla Ciebie informacje podane przez sklepy ktore maja bezposredni kontakt z dystrybutorem sa nieprawdziwe to ok. Poszukaj sobie na necie sklepow ktore sprzedaja Tekkena 6 w pre-orderze. Data wyslania gry jest bardzo jasno sprecyzowana;] Zdziwilo mnie tylko to ze w dwoch sklepach daty sie roznily. Podalem ta bardziej skrajna date:) Masz jedną ze stron http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...e=07-62613908-2 Edytowane 4 lipca 2008 przez Tundra Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Jesli dla Ciebie informacje podane przez sklepy ktore maja bezposredni kontakt z dystrybutorem sa nieprawdziwe to ok. Poszukaj sobie na necie sklepow ktore sprzedaja Tekkena 6 w pre-orderze. Data wyslania gry jest bardzo jasno sprecyzowana;] Zdziwilo mnie tylko to ze w dwoch sklepach daty sie roznily. Podalem ta bardziej skrajna date:) Masz jedną ze stron http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...e=07-62613908-2 Data wydania T6 jest TBA 2009. A temat jest o Dragunovie. Poczytaj sobie regulamin. Edytowane 5 lipca 2008 przez Nevan Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 No to tak:) Ale na Tekkena 6 sobie poczekamy. Wyczytałem na necie ze gra ukaże sie w czerwcu przyszłego roku... Jak zawsze podajesz niesprawdzone bzdury. Dokładnie, niemożliwe żebyśmy na T6 czekali 2 lata. Była by nizła chu'jnia z grzynią. Prorokuję że w tym roku będzie na pewno ;p Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Autor Opublikowano 5 lipca 2008 Wiem o czym jest temat Tak mimochodem lekko odeszlismy od tematu:) W każdym razie, też watpie, żeby ta ta data była prawdziwa. Ale napisałem tylko co znalazłem w necie. Nevan domagałes się żebym poparł informacje to poparłem:) No ja juz chce tego Tekkena 6 bo bardzo wzmocnili Dragunova;p I będę mógł nim w końcu normalnie grać Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Wiem o czym jest temat Tak mimochodem lekko odeszlismy od tematu:) W każdym razie, też watpie, żeby ta ta data była prawdziwa. Ale napisałem tylko co znalazłem w necie. Nevan domagałes się żebym poparł informacje to poparłem:) No ja juz chce tego Tekkena 6 bo bardzo wzmocnili Dragunova;p I będę mógł nim w końcu normalnie grać Nie domagałem się żadnych dowodów na poparcie tez, o których wiem że nie są prawdziwe. Ja chcę, żebyś przestał spamować to forum. Jak do tej pory w żadnym z Twoich postów nie znalazłem użytecznych informacji. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Czasem jak używam d/t 3 gość chwyta jeszcze nogami, od czego to zależy, bo losowo mi to tylko wychodzi? Cytuj
k0573k TNT 0 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Ja takze gram(tj. starm sie grac) Dragunovem miejmy nadzieje ze moj mistrz Junior kiedys sprawi ze bede nim normalnie gral Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi