VeluriaN 1 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Kazuya ma i tak 10 klatkowe 1 wiec nie ma roznicy czy zrobisz z f czy bez :o lepiej robic z f, da sie posadzic tyle samo a ten punkcik wiecej robi roznice! A jeszcze jak elektryk w DR jest słabszy to zawsze sie przyda dodatkowe 3-4 dmg w jugglu. Hej chłopaki siądzie coś takiego jak ws+1,2, 3,1,4, 1, cd+4,1 ?? Nie chciało mi się na practise sprawdzać, słabsze ale też dobre jest ws+1,2, 3,1,4, 1, ws+4,4 Siądzie, siada też ws1,2 3,1,4 1, 1 ,df+1,2/df4,4/cd1,4 Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Siądzie, siada też ws1,2 3,1,4 1, 1 ,df+1,2/df4,4/cd1,4 To niezły jesteś jeśli po 3,1,4 wsadzasz dwie jedynki a potem cd4,1. Wtedy to zabierało by chyba z 75 dmg Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Czy popieracie przy, tworzeniu juggle, robienie 3 razy tego samego ciosu?? Edit: Nie chodzi o mnie znajomy pyta Edytowane 1 stycznia 2009 przez XM1014 Cytuj
VHO 3 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Ja nie popieram. Uważam, że takie zachowanie powinno być karane publicznym wyszydzeniem osoby jugglującej przez osobę jugglowaną. Co więcej, do wyszydzania powinny przyłączyć się wszystkie osoby trzecie, które widziały tego juggla i mogą poświadczyć o trzykrotnym użyciu jednego ciosu przez jugglującego. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Ja mu powiedziałem to w formie ,,To jest bezsensu'', ale w twojej wypowiedzi znajduję sie więcej prawdy, przekaże. Dzięki za szybką odpowiedź. Ja juggle staram się wykonywac aby wyglądały porządnie lub jak kto woli super, a nie żeby dużo zabrac. Może głupio, ale klasa sie utrzymuje. Cytuj
Rafimaru 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Ja myślę, że jak się jest trochę słabszym graczem to można zrobić 2 razy ten sam cios w jugglu pod rząd ale 3 to przesada. Moim skromnym zdaniem, jak już się jest lepszym graczem to powinno się robić tak juggla by każdy kolejny cios był już z innej ręki albo nawet nogi! Pamiętam jak kiedyś Ryan Hart przy okazji jakiegoś turnieju zrobił Kazem d/f2 na CH, potem EWGF, zaraz potem drugiego i chyba nawet trzeciego, dalej już nie pamiętam. Uśmiałem się wtedy, że ktoś takiej klasy, nie zrobił czegoś bardziej kreatywnego. Edytowane 2 stycznia 2009 przez Rafimaru Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Zgadzam się, polejcie pytającemu koledze trzyczwarte połowy kielona XD Kiedyś wsadziłem Yoskiem 5x df+2 no i mnie wszyscy wyśmiali :-( ale jestem za słaby żeby robić lepsze Edytowane 1 stycznia 2009 przez Bażant Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 A Boskon to nawet pięć takich samych ciosów pod rząd pakuje, to jest dopiero szczyt dewiacji i noob'ostwa! Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Mnie tez sie wydaje ze 4 x EWGF to szczyt chamstwa i okazanie totalnego braku szacunku dla przeciwnika Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Ja nie popieram. Uważam, że takie zachowanie powinno być karane publicznym wyszydzeniem osoby jugglującej przez osobę jugglowaną. Co więcej, do wyszydzania powinny przyłączyć się wszystkie osoby trzecie, które widziały tego juggla i mogą poświadczyć o trzykrotnym użyciu jednego ciosu przez jugglującego. To jakieś jaja są ? Mnie tez sie wydaje ze 4 x EWGF to szczyt chamstwa i okazanie totalnego braku szacunku dla przeciwnika Zgadzam się w zupełności. Dlatego ja tego nigdy nie robie Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 ja myślę, że jak się jest trochę słabszym graczem to można zrobić 2 razy ten sam cios w jugglu pod rząd ale 3 to przesada. Moim skromnym zdaniem, jak już się jest lepszym graczem to powinno się robić tak juggla by każdy kolejny cios był już z innej ręki albo nawet nogi! Pamiętam jak kiedyś Ryan Hart przy okazji jakiegoś turnieju zrobił Kazem d/f2 na CH, potem EWGF, zaraz potem drugiego i chyba nawet trzeciego, dalej już nie pamiętam. Uśmiałem się wtedy, że ktoś takiej klasy, nie zrobił czegoś bardziej kreatywnego. Taka osoba, tak się zhańbiła?? To tragedia a nawet zapożyczę słowa Żeratula Dramat w czterech aktach Facet miał swoją klasę, i jak mniemam poszła w nie pamięc. Dla mnie liczy się to, aby Juggle dobrze wyglądał, albo raczej żeby Kombinacje ładnie wyglądały. A tak przy okazji, Znajomy dziękuje za pomoc. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 leże xD Pół Polski leży na cycach i turla się po dywanie Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Nowy kolega Bażanta? Trzeba Pączkowi powiedzieć. Nie chodzi o mnie znajomy pyta To dobrze, bo już się o Ciebie bałem. A co do Kaza, to czy dobrym ciosem jest u/f+3? :E Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Nowy kolega Bażanta? Trzeba Pączkowi powiedzieć. Nie rozumiem o kim mowa ?? A co do Kaza, to czy dobrym ciosem jest u/f+3? :E Low Crush za 25 dmg, -7 na bloku czas trwania 19. Według mnie jest niezły Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Nowy kolega Bażanta? Trzeba Pączkowi powiedzieć. Nie chodzi o mnie znajomy pyta To dobrze, bo już się o Ciebie bałem. A co do Kaza, to czy dobrym ciosem jest u/f+3? :E Dzięki za troskę Dj, ale jeszcze ze mną nie jest tak źle . W razie czego, do Tworek mam nie daleko, więc moją głupotę będzie dało się uratowac. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Dzięki za troskę Dj, ale jeszcze ze mną nie jest tak źle . W razie czego, do Tworek mam nie daleko, więc moją głupotę będzie dało się uratowac. Najwyraźniej nie zrozumiałem, ale chyba tu rozchodzi się o mnie. Di ty nie podpuszczaj ludzi. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Dzięki za troskę Dj, ale jeszcze ze mną nie jest tak źle . W razie czego, do Tworek mam nie daleko, więc moją głupotę będzie dało się uratowac. Najwyraźniej nie zrozumiałem, ale chyba tu rozchodzi się o mnie. Di ty nie podpuszczaj ludzi. Przecież jemu chodziło o Dj'a a nie o Ciebie. Dj nigdy nie wali dwóch tych samych ciosów w jugglu. I za to go szanuje. Pozdro Dj. Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Nie, nie ja się wypowiadam co do tego że Dj się o mnie bał. Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Beka dodatnia, ale na Rodzyny to jeszcze za mało. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Ludzie a kim jest Dj? No kurwa Dj'a nie znasz? Dj Tekken: http://www.rinora4.ch/AL/DJ/details.asp?id=6 Nauczył się grać w Tekkena w wieku 7 lat i wykorzystał swojego manuala przy tworzeniu masakrycznych kawałków. No i nigdy nie wali w jednym juggle'u dwóch tych samych ciosów, ale to nie może dziwić, bo przy jego pozycji taka zagrywka oznaczałaby utratę całego respektu jakim darzy go scena. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Przecież jemu chodziło o Dj'a a nie o Ciebie. Dj nigdy nie wali dwóch tych samych ciosów w jugglu. I za to go szanuje. Pozdro Dj. Ogólnie Panowie zabieram się do bardziej kreatywnych rozmów np. 22:55:20 Cambion (pipi) nie możesz wiedzieć bo ja chodziłem do innego przedszkola 22:55:32 Cambion ta odemnie nazywała się magda na bank 22:55:52 Cambion i za murkiem zbierała chłopaków i pizde pokazywała 22:56:10 Cambion to są szmaty dopiero Pozdro Dj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi