Redmitsu 991 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Z gwarantów to jeszcze trzeba pamiętać, że po u+3+4 można posadzić d/f+2 i juggle'a. To dziala w DR ? Bo nie chce mi wejsc d/f+2 Edytowane 30 sierpnia 2008 przez Redmitsu Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ok , wiem ze w Marduka zawsze wchodzi. W niektore postacie raz wchodzi raz nie, jednak napewno nie wchodzi w Kazika. Jezeli uda ci sie to zrobic u Kazika, tzn., ze ze mna jest cos nie tak ;x Cytuj
Gość mevek Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 ostatniej nocy gdy gralem z yoszkiem przekonalem sie, ze nie warto atakowac po jego "ws+2" poniewaz nie jest to karalne, a jak by bylo malo nawet gdy stoi bokiem, badz tylem przy odpaleniu czegokolwiek karze nas "mieczykiem(1+4)" ktory 100% zbiera atakujacych Cytuj
jamor 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) Ja ostatnio na praktyce odkryłem iz po miecznej podcince ^_^ wchodzi p+3,3[ trzeba robic podobnie jak po G+3+4 [troszke poczekac] fajna sprawa bo bierze 42 [ sigh " ] w online posadziłem to ze dwa razy grając z Zenem-Niemieckim Yoszkiem.Po za tym okazuje sie ze po SS2 w Yoszimistrza lewą stronę można posadzic cos takiego ss2 1 1 1 i buzi albo 2 dp+1p+2 2 2 jedno i drugie zabiera ponad 40 jedno i drugie polecam tylko na oflajnowych potyczkach. Aaa! ,własnie Zen mi napomknał że w maju w berlinie Będzie turniej , wjazd to 15 jurków.Kurcze szkoda że będę w uk bo bym chętnie znim zagrał offline,dobrze się z nim gra Edytowane 30 grudnia 2008 przez jamor Cytuj
jamor 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Nie mam pojęcia czy temat wygasł czy nie ale i tak podzielę się tym co dobre ^_^ Otóż Zen zrobił kompilację swoich akcji i setapów z grania i podzielił się ze mną sznureczkiem http://www.youtube.com/user/fistingZeN link do profilu,Polecam obie części. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Grałem z tym kolesiem w Berlinie Cytuj
jamor 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Grałem z tym kolesiem w Berlinie Wow to super.Ja z nim gram czasem on line.Coś może chciał bys dodac? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Chyba robił najlepsze zagrywki ze wszystkich Yoshów, bo w końcu robił coś czego nie widziałbym u Tenshi. Tyle, że po prostu jest jeszcze trochę gorszy jako gracz, a nie operator jakieś postaci od Tenshi i Kyoko. Pewnie pokazałby więcej, gdyby nie to, że pokonałem go dość szybko. Potem jakoś go nie widziałem i Freeplayów nie zagrałem. Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 (edytowane) Nie robię już wymyślnych zagrywek... bo to się po prostu nie opłaca. Mają dużą szansę wtopy + latania. Między innymi dlatego ZeNowi brakuje skuteczności. Na chęci zrobienia fajnej i dość bezpiecznej zagrywki wtopiłam na turnieju całą rundę + walkę, bo akurat przeciwnik coś sobie bezmyślnie zjanił. Mam nadzieję że do tego wrócę w Tekkenie 6. Mam wrażenie, że w następnym Tekkenie Yoshek będzie miał pełno setupów. Edytowane 23 czerwca 2009 przez Tenshi:) Cytuj
MTC 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Nie robię już wymyślnych zagrywek... bo to się po prostu nie opłaca. Mają dużą szansę wtopy + latania. Między innymi dlatego ZeNowi brakuje skuteczności. Na chęci zrobienia fajnej i dość bezpiecznej zagrywki wtopiłam na turnieju całą rundę + walkę, bo akurat przeciwnik coś sobie bezmyślnie zjanił. Brawo dla tej Pani :-P takie podejście jest mi równie bliskie :-P Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 (edytowane) W sumie raczej ten kolo grał w real time'ie a nie bezmyślne setupy (haha, ja uważam, że to setupy są bezmyślne, bardziej nawet niż jany ). Przegięte akcje jakieś sadził, z juggle'a do juggle'a, jakich wcześniej nie widziałem. Szkoda, że się nie nagrało (nie znam command list'a Yosha, więc nie powiem co ). Tyle, że Devil Jin zawsze wstał, dwa razy machnął wybitke i Yoshek nie żyje Edytowane 26 czerwca 2009 przez szyper Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Szkoda że mi nie pokazał ich w freeplayach. Po prostu... nie mógł Przy wymyślnych setupach Yosha człowiek musi się mylić, bezmyślnie wstawać, itp. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ja tam grałem z Zenem w Berlinie Yosh na Yosha i dostawał łomot, podobnie zniszczyła go Tenshi, która usiadła do gry z nim zaraz po mnie. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Aaa tam, bo może lepiej gracie w tą grę, ale to nie oznaczać musi, że ma słabego yosha. Mówię, pokazał mi trochę nowych rzeczy. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Też odniosłem takie wrażenie. Jego Yosh skacze, lata, pierdzi itd. a i tak przegrywa kolejne rundy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi