kubicz 191 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) do skasowania zle zrozumialem ostatni post ;] Edytowane 20 marca 2008 przez kubicz Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Nowy odcinek jest spoko, ale myślałem, że bedzie jakaś efektowniejsza walka niż obrona Naruto przez Saia.Sasuke zaprezentował dwie nowe techniki.Yamato troche oberwał i tyle ciekawego bylo w tym specjalnym odc. Z niecierpliwością czekam na 3 Kwiecień, kiedy to znów będzie specjalny odc. Mam dużą nadzieje, że wydaży sie coś ciekawszego. Cytuj
mario87 2 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 To się raczje niedoczekasz, a nawet gdby coś z założenia miało być to i tak to zje.bią Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 A idź pan w piz... przeciągają to jak tylko mogą ale już niebawem Hidan i Kakuzo miodzio........ 1 Cytuj
szaden 228 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Najnowszy chapter to żałośc totalna... Ta manga zaczyna powoli sięgac dna Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 są jakieś nowe odcinki?? Naruto Shippuuden skończyłem na 49 Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 są jakieś nowe odcinki?? Naruto Shippuuden skończyłem na 49 Tak 50 i 51 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 (edytowane) I 52 w tym tygodniu były dwa. Co do mangi to wydaje mi się iż Itach użył znowu techniki dzięki której to ktoś inny walczył za niego (ta sama akcja co z Naruto vs Itachi , Gai VS Kisame) niby czemu miał by go tak po prostu puknąć w czoło ? ,oczywiście to są tylko przypuszczenia Edytowane 23 marca 2008 przez Soul 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Do jednego z twoich przypuszczeń Soul - Pamiętasz zapewne jak wcześniej Itachi ,,pukał" w czoło Sasuke, kiedy był mały ?. Moim zdaniem to ,,coś" teraz ma sens, zależało mu na oczach Sasuke, a to był taki ,,odruch", mógł pod koniec walki po prostu już nie mieć siły (umierał) więc po prostu ..... puknął go w czoło (pewnie chciał odejść z klasą czy coś takiego.... cóż niespecjalnie mu to wyszło) . Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 dr. Nie wydaje mi się że by Itachi tak lamersko zginą ,kolo jest potężny nie raz to udowodnij , doskonale widział że saske mocno trenuje do walki z nim i IMO chciał zobaczyć na co go stać (dlatego go pukną - choć może na starość obudziło się w nim sumienie ?! ) Tak wiem że za małolata pukał małego saske w czoło ,leć bez problemu mimo wszystko mógł te oczy wyjąć ostatkami sił ,przecież na to tak bardzo czekał - zresztą zobaczymy za tydzień 1 Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 juz obejrzałem te shipp... eh... mam nadzieję że saskacza wrzucą jakoś do fabuły bo nudno bez tego madafaki! Czuję niedosyt! Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 On juz jest w fabule, za malo obejrzales. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Nie wiem, ale mi nie pasi sposób w jaki rysowane są postacie w Shippuuden (mówie o anime), widzieliście profil Sasuke pod kątem ? (w najnowszym) ..... geeez O_O. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Na chwile obecną Sasuke jest potężniejszy od Naruto,ale coś mi się widzi że Naruto nadgoni ten dystans,w końcu ma być przyszłym Hokage Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Na chwile obecna i raczej stala Od kogo on niby ma sie czegos nauczyc? Jedyne co to od Jiray'i, ale to raczej i tak nie za duzo ,bo on jest po prostu za glupi. Nie czytam mangi, to mnie nie jechac, jesli jednak sie myle Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 jak naruton nauczy sie używać tego lisa co mu w zadzie siedzi;] to będzie imba.. Saskacz jest najlepszy... kiedy jakieś kolejne odcinki? 53... i dalej? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 (edytowane) Mały spoiler Naruto teraz w shippuudenie będzie się uczył nowej techniki , sam doskonale wie ( i każdy mu to powie ) że jest za słaby i musi się czegoś nowego nauczyć ,no to się nauczy - czegoś prze potężnego ))))))))) Edytowane 26 marca 2008 przez Soul 1 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Nie mowisz czasem o tym rasenganie wielkim? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Ekhem.... !! SHUT UP !! . Jak znam życie, Jiraya nie za bardzo pomagał Naruto w nauce tylko gapił się na laski , a Oro był zapatrzony w Sas-a (tak.... to PEDOFILIZM) więc nawet nie ma co porówywać . Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Ekhem.... !! SHUT UP !! . Jak znam życie, Jiraya nie za bardzo pomagał Naruto w nauce tylko gapił się na laski , a Oro był zapatrzony w Sas-a (tak.... to PEDOFILIZM) więc nawet nie ma co porówywać . kto widzial nowy odcinek to wie co potrafi suske:Prozgromil 2 ruchami cala druzyne kakashiego az milo popatrzec na efekt trningu u orochimaru:> Cytuj
Stachu 1 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 miałem do tego momentu jakies 100 odcinków, ale dzieki za wyprzedzenie akcji, papa Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 jak naruton nauczy sie używać tego lisa co mu w zadzie siedzi;] to będzie imba..Saskacz jest najlepszy... kiedy jakieś kolejne odcinki? 53... i dalej? 53 i 54 będą trzeciego kwietnia jako odcinek specjalny Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Ekhem.... !! SHUT UP !! . Jak znam życie, Jiraya nie za bardzo pomagał Naruto w nauce tylko gapił się na laski , a Oro był zapatrzony w Sas-a (tak.... to PEDOFILIZM) więc nawet nie ma co porówywać . kto widzial nowy odcinek to wie co potrafi suske:Prozgromil 2 ruchami cala druzyne kakashiego az milo popatrzec na efekt trningu u orochimaru:> Ciekawe czy by tak cwaniakował jak by naruto zamienił się w kyubiego :> 1 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Ta ,tylko ciekawe kto by wtedy przezyl, jezeli ktokolwiek xD Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Jakby nie mógł się dogadać z demonem że da mu tyle energii ile może max.przyjać,nadal będąc człowiekiem Widać że lis jest skłonny do rozrywki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi