Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli to prawda to będzie arcy-ciekawie :D

Nic takiego się nie pojawiło w tym tygodniu, może kiedyś.

A nowy chapter ogólnie całkiem niezły, wyjaśniło się z Kakashim.

Edytowane przez Hela
Opublikowano

Chapter konkret :D zgrzałem się jak małe dziecko dzień prze mikołajem :P kiedy anime dojdzie do tego ? za rok?! :mellow:

• Minusik 1
Opublikowano

<prowo mode on> Ej, to jest taki rozumiem takie coś jak Mystic Gohan z DB? Czy bardziej ten Sage Mode jednak pod jakiegoś SSJ podchodzi?

Bo to, że się z tego DB robi, to chyba nie ma wątpliwości? :) <prowo mode off>

Opublikowano
No bo przecież Naruto to taki Dragon Ball dla dzieci.

Obejrzyj 1 odcinki, 1 ODCINKI pierwszego sezonu (NIE Shippudeen'a) i powtórz to !, co do dalszych sezonów - zgadzam się w zupełności.

Co do DB to był dopiero kiczowato dziecięcy (i stwierdzałem to kiedy byłem jeszcze brzdącem ! ), no ale można to tłumaczyć jeszcze Japońską kulturą ... .

Opublikowano

ech te fillery D; jak one rujnują moją ukochaną mangę :( jakieś żabola-pedała dodali, zamiast skupić sie już na Sasuke, przecież manga ma już jakiś rok wyprzedzenia D; plus nie lubie techniki jakiej używają żeby robić animacje, bleach wygląda o wiele lepiej.

jakbym miał oceniac to:

anime 5/10

manga 8/10

:)

Opublikowano
Nowy Chapter Naruto 432

Naruto rzuca FRS i kończy mu się Sage Mode.

Tak. Ale raczej włączy Sage Mode znowu. Nie pokazali prawie w ogóle treningu, a jak wiemy to Naruto próbował trenować w ruchu "zbieranie" energii z otoczenia. Zapewne poprzez Kage bunshin, jeden klon w "krzakach" kumuluje już pewnie energię.