Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Mendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr. Blue
Opublikowano (edytowane)
  Cytat
warto, ale kto co lubi. shippuuden jest lepszy, ale warto najpierw przemęczyć podstawkę. manga i tak rulez:D

Człowieku! Nie odwalaj błazenady? W czym Shipuuden jest lepszy? w pierwszych kilku minutach serii?

Gorsza animacja, jeszcze gorsze przeciąganie odcinków, żadnego polotu, (pipi) nie kolorystyka, fillery o kant tyłka potrzaskać i w czym ten cały, zniweczony shippuden jest lepszy? W przekłamywaniu fabuły?

"Mendrek" napisał(a):
Ej, to jest taki rozumiem takie coś jak Mystic Gohan z DB?

Prawidłowa, oficjalna nazwa tego poziomu to: "El Kai Unlock Potencial". Lub, stosowana w oficjalnych grach: "Ultimate Gohan"

Edytowane przez Mr. Blue
Opublikowano
  Mr. Blue napisał(a):
Człowieku! Nie odwalaj błazenady? W czym Shipuuden jest lepszy? w pierwszych kilku minutach serii?

Gorsza animacja, jeszcze gorsze przeciąganie odcinków, żadnego polotu, (pipi) nie kolorystyka, fillery o kant tyłka potrzaskać i w czym ten cały, zniweczony shippuden jest lepszy? W przekłamywaniu fabuły?

sorry "człowieku", że w ogóle się odezwałem i "odwalam błazenadę".

mi shippuuden bardziej leży niż naruto (nie shippuuden) i tyle. trochę loozu.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

No tak. Tylko że ja mówię o rzeczach, których nie można oceniać subiektywnie.

Opublikowano

Mnie się tam Shippuuden bardziej podoba, przynajmniej jeżeli chodzi o rozwój bohaterów (w zwykłym Naruto wkurzała mnie ich zbytnia pierdołowatość, teraz nawet Uzumaki wydaje się poważniejszy) i klimat (zdecydowanie mniej komedii, są zgony dobrych postaci). Walki z członkami Akatsuki rządzą jak żadne inne w serii, chociaż animacja kuleje.

Opublikowano

Za anime sie nie zabierajcie, są zbyt duże skoki jakośći, raz jest dobrze, raz jest tragicznie, FILLERY, manga ma z rok wyprzedzenia, a ci idioci dalej nawalają fillery, a z Naruto robią debila w nich. polecam Manga, w tydzien poznacie całą, wciągającą historie.

Opublikowano (edytowane)

Ostatni chapter jest fenomenalny ogólnie ta walka jest świetna

Pokaż ukrytą zawartość

Co do Shinpudena

Przemilczę

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)
Gość krzychu_419
Opublikowano

ku**a czemu to przeczytałem :wsciekly: ku**a czemu? :wsciekly:

Opublikowano
  Heviro (Fanboy BDG) napisał(a):
  Pokaż ukrytą zawartość

Co do Shinpudena

Przemilczę

W którym chapie było to co piszesz z Itachim?

Opublikowano
  Heviro (Fanboy BDG) napisał(a):
  Pokaż ukrytą zawartość

Walka o tak, świetna.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

McDrive

Pokaż ukrytą zawartość

Krzychu_419 -sorki stary ,już nie będę używał słowa fenomenalny jest zbyt kuszące.

@ion-

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano

Ale wciaz mnie ciekawi .. czemu itachi sie tak opieradalal... wciaz porownujac moce to itachi jest/byl najwiekszym prze*ujem w mandze.... a co do mocy dla naruto stawiam to na zwykla ochorne przed jego amaterasu.

Opublikowano

Wątpisz by przekazał moc??

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

chyba zapomnieliscie jeszcze o Madarze , który swojej roli jeszcze nie zakonczyl i wydaje m i sie ze te moce sa zwiazane wlasnie z Madara albo/i z Painem

Opublikowano

No i ja się dziś skusiłem żeby obejrzeć tą Mangę i zobaczyć co też inni widzą w ogóle w tym "Naruto". :good: Muszę przyznać że zaskoczenie bardzo pozytywne - ciekawy scenariusz, fajne postacie, akcja i animacja. Tylko nie wiem jak to leci po kolei, mam odcinek "Naruto The Movies 3 - 2006" i "Naruto The Movie 4 PL Shippuden - 2007" - przynajmniej tak pisze, bo znalazłem na BearShare.