McDrive 3 082 Opublikowano 10 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2009 Niezłe. Większosć z tego juz sie wydażyła wiec mozna uznac że to co sie jeszcze nie wydazyło jest raczej pewne. Posypie sie sporo trupow :cierpienie: Krwawa łaźnia. Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 http://i40.tinypic.com/2ci9ooi.jpg http://i41.tinypic.com/2072q0o.jpg http://i42.tinypic.com/s6ncyo.jpg http://i44.tinypic.com/29ikig.jpg Yondaime ownage!! A Pain wali meteorytem z chakry, tak jak myślałem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 Chapter zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 Te paznokcie robią większe wrażenie niż spoilery... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2009 Te paznokcie robią większe wrażenie niż spoilery... Te paznokcie to gwarant prawdziwości tych spojlerów Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 hahah naruto zaczyna przypominac mode na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Ze względu na długie paznokcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 Wow, czegos takiego to chyba nikt sie nie spodziewał ;O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 Chyle czoła przed Kisielem, żeby z Shounena zrobić tak wciągającą produkcję, z taką ilością zwrotów akcji... :o Widać, że opowieść dojrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 no ale własnie za to kocham Naruto, za zwroty akcji, i za nieprzewidywalnośc. naprawde superowo to kiślowi wychodzi i oczywiście żrące wnętrzności cliff-hangery xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yang 0 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 ta manga powinna znalezc sie w spisie lektur na mature! DAMN!! chapter zniszczył mi odbyt! ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 Co było takiego genialnego w tym chapterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 Co było takiego genialnego w tym chapterze? Wiesz kwestia gustu.Dla mnie ciekawy chapter,ale bez rewelacji no oprócz Minato Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 (edytowane) Dla mnie też nie był zły, ale to nie znaczy, że mają go w szkołach stawiać koło "Psa, który jeździł koleją", ani że Kishi osiągnął nowy poziom geniuszu i szykuje się do odebrania przyszłorocznego Nobla za osiągnięcia literackie. To nadal typowa shounenowa seria. Edytowane 13 marca 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 Ale fajna trza dodać Nagato powoli odczuwa skutki ataku na Konohe, a w dodatku wychodzi na to, że jego technika ostateczna nie zrobiła zbyt dużego wrażenia na Kyuubim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 (edytowane) Rozdział całkiem ciekawy, jednak skoro jako ogranicznik wyskakuje tatko, to do dziewięciu ogonów Naruto raczej nigdy nie dobije. Edytowane 13 marca 2009 przez Zarathustra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 14 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2009 (edytowane) Nie no, oczywiście, Naruto nie jest, nie był i nie będzie prawdziwie poważną i głęmboką mangą. Ale stawianie go np. na równi z Smoczymi Jajami jest strasznie nie w porządku. Tamta, skąd inąd śmieszna, ale do bólu trywialna opowieść o walce dobra ze złem, nijak ma się do tej przedstawionej tutaj. (Główny bohater mający ogromne wątpliwości co do swojego działania? Załamujący się pod wpływem argumentacji wroga?) Kisiel bije Akire wszystkim: kreską, wyobrażnią (w Db mamy praktycznie tylko nowe rodzaje fal uderzeniowych, a w Naruto...) scenariuszem, postaciami drugoplanowymi i światem (składnym i czarno - szaro - białym). Tylko humorem przegrywa z doskonałą pod tym względem serią o Goku. PS. No i łamanie sztampy: Dawno w shounienie żadna postać nie powiedziała szczerze i otwrcie, że ją kocha... a póżniej zdechła po jednym ciosie przeciwnika. Edytowane 14 marca 2009 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 14 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2009 PS. No i łamanie sztampy: Dawno w shounienie żadna postać nie powiedziała szczerze i otwrcie, że ją kocha... a póżniej zdechła po jednym ciosie przeciwnika. Hinata raczej żyje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 15 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 16 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2009 Głupotę do dla mnie palnołeś ty. Praktycznie wszystkie "ludzkie" postacie DB (a szczególnie Sayanie) są robieni na jedną modłę. Model twarzy wszystkich Sayan jest niemalże identyczny. Jak porównywać ich do plejady postaci drugoplanowych Naruto, obdarzonych niepowtarzalnym stylem dla każdego osobno? Żeby było śmieszniej, jego postacie w wielkich "JRP-egach" to kalki tych z DB. Chrono to brat bliżniak dorosłego GOKU z czerwonymi włosami. Główny bohater Blue Dragon to kalka małego Goku... Nie mówię, że jest złym rysownikiem. Na pewno jest sławnym. PS. Trzeba jednak powiedzieć, że postacie nieludzkie jego wykonania są świetne. Choć też, strasznie popadają w schematy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość coopa Opublikowano 16 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2009 DObrze, że to tylko Twoje zdanie. Ja myśle podobnie jak Mr.Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 16 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2009 Dobra nie róbcie wojenek DBZ vs Naruto bo to sie źle skończy xD sam kiedyś czciłem jak boga DBZ, ale znalazłem ciekawsze tytuły, jak choćby Naruto ale trzeba przyznać, że Kisiel już tak sie nie przykłada do rysowania postaci, jak to w pierwszych tomach, między innymi zrezygnował z dobrego cieniowania rys twarzy. a szkoda. ale za to tła sie bardzo dobrze prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) Naruto Chapter 440 JP LQ http://www.megaupload.com/?d=DMRP6XAR Edytowane 19 marca 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 19 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2009 Boże jak ten chapter zassał xD Beznadziejny, głownie mnie denerwuje to że przez te kurna lata snuliśmy czego Yondaime zasealować Kyuubiego w Naruto, a tu taki bullszit na standardy hamburgerów. spodziewałem sie po kiślu więcej. pozatym samo family reunion w ogole nie wzruszające. a w dodatku Naruto wziął Sage mode z pupci. 4/10. ja chyba wymagam za duzo od Shonena xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi